Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

danka4u1 napisał(a):
No, babcie już tak mają;) A, niech sobie podje biedne Soniectwo, skoro takie głodne;)

Niedługo będę ją nosić, bo nie dokuśtyka na tych łapinach na dwór:(

Posted

Olena84 napisał(a):
Niedługo będę ją nosić, bo nie dokuśtyka na tych łapinach na dwór:(

Dlaczego jeszcze jej nie nosisz???:evil_lol: Należy się coś babince na stare lata;) Bądź człowiekiem...!!!

Posted

danka4u1 napisał(a):
Dlaczego jeszcze jej nie nosisz???:evil_lol: Należy się coś babince na stare lata;) Bądź człowiekiem...!!!

Nie lubi, poza tym, łatwo urazić jej chorą łapę, a wrzaski jakie wtedy wydaje gdy ją zaboli, są nie do opowiedzenia

• 5 months later...
Posted

Wpadłam sobie do Soniska rozpuszczonego na łóżeczkach i widzę, ze panna wyrwała się spod oka rodzicielki na wakacje pod rodzimą palmą czyli jabłonią. Mam nadzieję, ze ma właściwy dozór i czujne oko babć:evil_lol:, bo ta młodzież teraz taka nieodpowiedzialna.......;)
Zrób im, Olu niezapowiedzianą wizytę/wizytację:mad:, a nam zamieść zdjęcia z tego nalotu.

• 3 months later...
Posted

Olena84 napisał(a):
Czy ktoś pamięta o grubasku?

Ja pamiętam notorycznie, ale pisałaś, że księżniczka chce wyćwiczyć nowe pozy do sesji zdjęciowej, bo tak ciągle leżała, lezała...;)jak starania? Nadal kołami do góry:evil_lol:
Czekamy na zdjęcia leniwca. Niech będzie w znanej nam juz pozycji, ale niech pokaże pycha:multi:.

• 2 months later...
Posted

Sonia uraziła sobie tylną nogę po stronie tej kulawej łapki, i niestety od poniedziałku tylko lekka poprawa, dziś jedziemy na zastrzyk przeciwbólowy i przeciw zapalny a jutro na rtg:(