Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Iljova napisał(a):
Cieszy ten widok :-) :loveu:

Tak zwątpiłem co za widok Cię ucieszył i zacząłem się zastanawiać co było przed moim postem, a tam post z czerwca:crazyeye:
Olena84 napisał(a):
Witam Macieja i obiecuje dzis wkleić nowe fotki!

Witam się:) Wklejaj wklejaj bo wątek zapuszczony:diabloti:

Posted

Olena84 napisał(a):
Wiem:(, ale psiak bezpieczny, szczęśliwy i utuczony :diabloti: to wiele nie pisze, teraz biega pod nogami bo obiad sie szykuje :evil_lol:

"utuczony" nie pasuje do tej sielankowej atmosfery:evil_lol: Pańcia powinna obiad 3 razy dziennie przyrządzać co by się psina nabiegała;)

Posted

Maciek777 napisał(a):
Tak zwątpiłem co za widok Cię ucieszył i zacząłem się zastanawiać co było przed moim postem, a tam post z czerwca:crazyeye:

Chodziła o zdjęcia i Twoje odwiedziny :eviltong:

Posted

Iljova napisał(a):
Chodziła o zdjęcia i Twoje odwiedziny :eviltong:

A Dziękuję:)
Co do zdjęć to ja też mam zaległości (choć nie aż takie:evil_lol:), ale jak widzę tą piękną szarówę za oknem doprawioną nieustającą mżawką to aż się nie chce:shake: No, ale jak trzeba to trzeba:)

Ja na razie tak się tu wpisałem, nie czytając:oops:, ale szybko nadrobię zaległości:)

Posted

[quote name='Olena84']Filmik w pierwszym poście oglądam sobie czasem i jeszcze ta muzyczka smutna, specjalnie taką wstawili żebym ją adoptowała;)
No to masz teraz mnóstwo roboty:shake: Adoptowana Sonia i te :evil_lol:trojaczki:evil_lol:, które zaistniały u Ciebie między szukaniem DT dla Maksia a innymi zabawami przyjemnymi i pożytecznymi:evil_lol:
Adopcja i naturalne trojaczki- wieści z wątku dobrze poinformowanego- to powazna i odpowiedzialna rzecz:mad:
I do tego hrabianka Sonia wymaga tak intensywnych pieszczot jak drapanie jednym palcem;) Kobieto, nie wyrobisz się:shake:
Fakt, zdjęcia Soni nieco inne niż poprzednio. Troszkę przybyło psiny tu i ówdzie:crazyeye:
Adoptuj mnie:loveu:

Posted

[quote name='Iljova']Chodziła o zdjęcia i Twoje odwiedziny :eviltong:
Gdzie moja kultura?:oops:
Oczywiście i Ciebie miło widzieć:)
[quote name='Olena84']Sonia jest utuczona niestety, co tu zrobić:(, nadal babcia dokarmia... to mówi samo przez się...
Babcie zawsze rozpuszczają wnuczęta;)
Nie wiem czy już widziałaś ten kalkulator, ale może coś pomoże:)
http://www.otylosczwierzat.pl/pl/80/Zapotrzebowanie-kaloryczne-psa

Posted

Sonia już niestety sika w domu coraz częściej, miło że chociaż w jednym miejscu pod balkonem, dzis kupiłam podkłady, zsikała sie obok:(, w ogóle to chyba już trzeba z nią chodzić z 5 razy dziennie, bo jest w stanie nasikać po godzinie od spaceru:(, często też wyjdzie na spacer zacznie od konkretu, a potem zapiera sie i nie chcę zrobić siusiu, na siłe że tak powiem ją "wysadzam"... wiem, że jest to spowodowane tym że pije zdecydowanie więcej niż kiedyś, ale moze cos z nerkami a nie ze starością...

Posted

Olena84 napisał(a):
Pieluchy to nie wiem czy nie za wcześnie, poprzednia je sobie sama ściągała:(

Miejmy nadzieje, że to tylko przejściowo. Ewentualnie jeśli by ściągała to może pielucha + kubraczek pooperacyjny? Albo majtki na cieczkę, choć nie wiem ile są w stanie wchłonąć:roll:

Posted

danka4u1 napisał(a):
Po czym robiła to, co miała zrobić...:evil_lol:

Dokładnie!

Maciek777 napisał(a):
Miejmy nadzieje, że to tylko przejściowo. Ewentualnie jeśli by ściągała to może pielucha + kubraczek pooperacyjny? Albo majtki na cieczkę, choć nie wiem ile są w stanie wchłonąć:roll:

Zobaczymy czy cos dzis zrobi...

• 1 month later...
Posted

[FONT=century gothic]Błogiego lenistwa i wypoczynku w ten swiąteczny czas dla wszystkich, którzy odwiedzają Sonię i jej Panią. Wesołych i pogodnych Świąt Bożego Narodzenia.
[/FONT]