Olena84 Posted November 10, 2013 Posted November 10, 2013 Witam Macieja i obiecuje dzis wkleić nowe fotki! Quote
Maciek777 Posted November 10, 2013 Posted November 10, 2013 Iljova napisał(a):Cieszy ten widok :-) :loveu: Tak zwątpiłem co za widok Cię ucieszył i zacząłem się zastanawiać co było przed moim postem, a tam post z czerwca:crazyeye: Olena84 napisał(a):Witam Macieja i obiecuje dzis wkleić nowe fotki! Witam się:) Wklejaj wklejaj bo wątek zapuszczony:diabloti: Quote
Olena84 Posted November 10, 2013 Posted November 10, 2013 Wiem:(, ale psiak bezpieczny, szczęśliwy i utuczony :diabloti: to wiele nie pisze, teraz biega pod nogami bo obiad sie szykuje :evil_lol: Quote
Maciek777 Posted November 10, 2013 Posted November 10, 2013 Olena84 napisał(a):Wiem:(, ale psiak bezpieczny, szczęśliwy i utuczony :diabloti: to wiele nie pisze, teraz biega pod nogami bo obiad sie szykuje :evil_lol: "utuczony" nie pasuje do tej sielankowej atmosfery:evil_lol: Pańcia powinna obiad 3 razy dziennie przyrządzać co by się psina nabiegała;) Quote
Iljova Posted November 10, 2013 Posted November 10, 2013 Maciek777 napisał(a):Tak zwątpiłem co za widok Cię ucieszył i zacząłem się zastanawiać co było przed moim postem, a tam post z czerwca:crazyeye: Chodziła o zdjęcia i Twoje odwiedziny :eviltong: Quote
Maciek777 Posted November 10, 2013 Posted November 10, 2013 Iljova napisał(a):Chodziła o zdjęcia i Twoje odwiedziny :eviltong: A Dziękuję:) Co do zdjęć to ja też mam zaległości (choć nie aż takie:evil_lol:), ale jak widzę tą piękną szarówę za oknem doprawioną nieustającą mżawką to aż się nie chce:shake: No, ale jak trzeba to trzeba:) Ja na razie tak się tu wpisałem, nie czytając:oops:, ale szybko nadrobię zaległości:) Quote
Olena84 Posted November 10, 2013 Posted November 10, 2013 Proszę bardzo, jakże odmienne zdjęcia Soni;) Quote
Olena84 Posted November 10, 2013 Posted November 10, 2013 I na dowód, że sie kochamy a Sonie lubi moje pieszczoty;) Quote
annavera Posted November 10, 2013 Posted November 10, 2013 sweet :) a jeszcze pamiętam ten jej filmik ze schronika z ta łapeczką - taka bidulinka to była Quote
Maciek777 Posted November 10, 2013 Posted November 10, 2013 Ale zmęczona;) Prześpi całe życie:p Ale jej się dom trafił:) Quote
Olena84 Posted November 10, 2013 Posted November 10, 2013 Filmik w pierwszym poście oglądam sobie czasem i jeszcze ta muzyczka smutna, specjalnie taką wstawili żebym ją adoptowała;) Quote
danka4u1 Posted November 10, 2013 Posted November 10, 2013 [quote name='Olena84']Filmik w pierwszym poście oglądam sobie czasem i jeszcze ta muzyczka smutna, specjalnie taką wstawili żebym ją adoptowała;) No to masz teraz mnóstwo roboty:shake: Adoptowana Sonia i te :evil_lol:trojaczki:evil_lol:, które zaistniały u Ciebie między szukaniem DT dla Maksia a innymi zabawami przyjemnymi i pożytecznymi:evil_lol: Adopcja i naturalne trojaczki- wieści z wątku dobrze poinformowanego- to powazna i odpowiedzialna rzecz:mad: I do tego hrabianka Sonia wymaga tak intensywnych pieszczot jak drapanie jednym palcem;) Kobieto, nie wyrobisz się:shake: Fakt, zdjęcia Soni nieco inne niż poprzednio. Troszkę przybyło psiny tu i ówdzie:crazyeye: Adoptuj mnie:loveu: Quote
Olena84 Posted November 10, 2013 Posted November 10, 2013 A wy dalej z tymi trojaczkami;). Sonia jest utuczona niestety, co tu zrobić:(, nadal babcia dokarmia... to mówi samo przez się... Quote
Maciek777 Posted November 11, 2013 Posted November 11, 2013 [quote name='Iljova']Chodziła o zdjęcia i Twoje odwiedziny :eviltong: Gdzie moja kultura?:oops: Oczywiście i Ciebie miło widzieć:) [quote name='Olena84']Sonia jest utuczona niestety, co tu zrobić:(, nadal babcia dokarmia... to mówi samo przez się... Babcie zawsze rozpuszczają wnuczęta;) Nie wiem czy już widziałaś ten kalkulator, ale może coś pomoże:) http://www.otylosczwierzat.pl/pl/80/Zapotrzebowanie-kaloryczne-psa Quote
Olena84 Posted November 18, 2013 Posted November 18, 2013 Sonia już niestety sika w domu coraz częściej, miło że chociaż w jednym miejscu pod balkonem, dzis kupiłam podkłady, zsikała sie obok:(, w ogóle to chyba już trzeba z nią chodzić z 5 razy dziennie, bo jest w stanie nasikać po godzinie od spaceru:(, często też wyjdzie na spacer zacznie od konkretu, a potem zapiera sie i nie chcę zrobić siusiu, na siłe że tak powiem ją "wysadzam"... wiem, że jest to spowodowane tym że pije zdecydowanie więcej niż kiedyś, ale moze cos z nerkami a nie ze starością... Quote
danka4u1 Posted November 18, 2013 Posted November 18, 2013 Niechby było ze starością...nerki lepiej, by były w porządku. Soniu, na podkłady się sika;) Quote
Maciek777 Posted November 18, 2013 Posted November 18, 2013 Są pieluchy dla psów, ale czy sobie nie ściągnie?:roll: Bez sensu zakładać jej jeszcze kołnierz:shake: Quote
Olena84 Posted November 18, 2013 Posted November 18, 2013 Pieluchy to nie wiem czy nie za wcześnie, poprzednia je sobie sama ściągała:( Quote
danka4u1 Posted November 18, 2013 Posted November 18, 2013 Olena84 napisał(a):Pieluchy to nie wiem czy nie za wcześnie, poprzednia je sobie sama ściągała:( Po czym robiła to, co miała zrobić...:evil_lol: Quote
Maciek777 Posted November 18, 2013 Posted November 18, 2013 Olena84 napisał(a):Pieluchy to nie wiem czy nie za wcześnie, poprzednia je sobie sama ściągała:( Miejmy nadzieje, że to tylko przejściowo. Ewentualnie jeśli by ściągała to może pielucha + kubraczek pooperacyjny? Albo majtki na cieczkę, choć nie wiem ile są w stanie wchłonąć:roll: Quote
Olena84 Posted November 19, 2013 Posted November 19, 2013 danka4u1 napisał(a):Po czym robiła to, co miała zrobić...:evil_lol: Dokładnie! Maciek777 napisał(a):Miejmy nadzieje, że to tylko przejściowo. Ewentualnie jeśli by ściągała to może pielucha + kubraczek pooperacyjny? Albo majtki na cieczkę, choć nie wiem ile są w stanie wchłonąć:roll: Zobaczymy czy cos dzis zrobi... Quote
Olena84 Posted November 19, 2013 Posted November 19, 2013 Pospamuje, a co;-) Zapraszam na bazarek - ciuszki, płyty, kosmetyki ... http://www.dogomania.pl/forum/thread...!-do-01-12-13r Ciuszki, figurki, książeczki, buciki: http://www.dogomania.pl/forum/thread...013-godz-21-00 Quote
danka4u1 Posted December 23, 2013 Posted December 23, 2013 [FONT=century gothic]Błogiego lenistwa i wypoczynku w ten swiąteczny czas dla wszystkich, którzy odwiedzają Sonię i jej Panią. Wesołych i pogodnych Świąt Bożego Narodzenia. [/FONT] Quote
Recommended Posts