fiorsteinbock Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 Witaj Slicznotko, czy u Ciebie rowniez sniezne szalenstwo? w dupke cieplutko?? hmm? :) Wszytskie cioteczki ogrzewaja cie sercami i myslami :) Quote
Paula95 Posted November 29, 2010 Author Posted November 29, 2010 W Gostyniu śnieg. Pieski mają zabezpieczone budy przed zimą, ale wiecie sami jak to jest...Buda, a dom... Quote
kameralna Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 fiorsteinbock napisał(a):Witaj Slicznotko, czy u Ciebie rowniez sniezne szalenstwo? w dupke cieplutko?? hmm? :) Wszytskie cioteczki ogrzewaja cie sercami i myslami :) W rzeczy samej :) Quote
Javena Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 Rozkoszna.Ten jej uśmiech jest czarujący. Quote
terra Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 Uśmiechnięta Sabcia prosi o kochający dom Quote
dara9 Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Jestem na zaproszenie...jeju jak zobaczyłam ją w tym błotku:loveu: normalnie uśmiech mi z twarzy nie schodzi, jaki pocieszny, słodki psiak:loveu: Będę zaglądać...przygarnąć nie mogę niestety:shake: nie wiem jak taka słodka psina nie może znaleźć domku? Quote
Olena84 Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 Podrzuce ja komus, moze cos z tego wyjdzie. Quote
aagataa8 Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 Uśmiech rzeczywiście ma słodki:) Ale niestety nie mogę sobie pozwolić w tej chwili na psa, bo sama mam suczkę, która nie toleruje psów u siebie:( Będę rozsyłać, tyle chociaż mogę zrobić Quote
Paula95 Posted December 3, 2010 Author Posted December 3, 2010 aagataa8 napisał(a):Uśmiech rzeczywiście ma słodki:) Ale niestety nie mogę sobie pozwolić w tej chwili na psa, bo sama mam suczkę, która nie toleruje psów u siebie:( Będę rozsyłać, tyle chociaż mogę zrobić Bardzo dziękuję, za pomoc w rozsyłaniu.:) Olena84 napisał(a):Podrzuce ja komus, moze cos z tego wyjdzie. Byłoby cudownie! Quote
Aneta220978 Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 Zjawiam się i ja u ślicznotki. Cudowna jest a jej uśmiech. Quote
Secia Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 Sabcia zaprasza na FB do promowania tego boskiego uśmiechu trzeba wszystkich ciotek i wujków i ich znajomych ...... http://www.facebook.com/event.php?eid=161425453900646&num_event_invites=0 z :sweetCyb: a :sweetCyb: p :sweetCyb: r :sweetCyb: a :sweetCyb: s :sweetCyb: z :sweetCyb: a :sweetCyb: m Quote
Paula95 Posted December 4, 2010 Author Posted December 4, 2010 Secia, ja miałam Ci ten filmik przesłać, ale jego nagranie się przedłuża:( Quote
Secia Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 jak będzie gotowy zawsze można wstawić :-) ale ludzów trzeba dawać na FB znajomych Sabcia ma już 7 gości :loveu: Quote
Olena84 Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 Zaprosiłam samą siebie tzn - jako psie konto na fb;). Quote
Paula95 Posted December 6, 2010 Author Posted December 6, 2010 [quote name='Secia']jak będzie gotowy zawsze można wstawić :-) ale ludzów trzeba dawać na FB znajomych Sabcia ma już 7 gości :loveu:[/QUOTE] Ale by było świetnie, jakby ktoś ją wypatrzył:) Quote
Secia Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 [quote name='Olena84']Zaprosiłam samą siebie tzn - jako psie konto na fb;).[/QUOTE] Olenko84 a kto ty jesteś na FB? Sabcia ma już 17 gości :multi:i 126 osób czeka na odpowiedz. Robię co mogę i zapraszam. Psinko kochana trzymaj się. Dajcie znać co z tą chorą łapką? Co to jest stare złamanie. Jakiś wet to oglądał? :-( Quote
Paula95 Posted December 6, 2010 Author Posted December 6, 2010 Sabcia miała założony gips. No ale jak widać łapka ciągle jest niesprawna. Ona świetnie sobie z nią radzi, a jak miała gips, to widać, że się męczyła. Niedawno wyczuliśmy u naszej kruszyny guzek, ale okazało się, że to przepuklina, baliśmy się, że to może być coś poważniejszego... Secia o co te 126 osób pyta?:) Quote
Secia Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 [quote name='Paula95'] Secia o co te 126 osób pyta?:)[/QUOTE] Sabcia ma już 35 gości na swoim wątku :-) 113 czeka aby zaakceptować zaproszenie czyli jeszcze nic nie wie, że taka piękna suczka z boskim uśmiechem jest na świecie :-) Quote
Paula95 Posted December 7, 2010 Author Posted December 7, 2010 Aha.:) Ja się tam w tych sprawach FB nie orientuję, bo go nie posiadam.;) Miejmy nadzieję, że ktoś naszego mikrusia wypatrzy. Quote
Secia Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 trzymam kciuki. Sunia jest urocza, więc kto wie..... [B][COLOR=red]40 gości.....[/COLOR][/B] za każdym razem jak coś ktoś skrobnie na wątku Sabci to jej fotka pojawia się na tablicach wszystkich gości (40) i czytają to ich znajomi :-) dlatego ważne jest, aby komentować, dodawać fotki i tak dalej..... Quote
Recommended Posts