Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jestem na zaproszenie...jeju jak zobaczyłam ją w tym błotku:loveu: normalnie uśmiech mi z twarzy nie schodzi, jaki pocieszny, słodki psiak:loveu:
Będę zaglądać...przygarnąć nie mogę niestety:shake: nie wiem jak taka słodka psina nie może znaleźć domku?

Posted

Uśmiech rzeczywiście ma słodki:) Ale niestety nie mogę sobie pozwolić w tej chwili na psa, bo sama mam suczkę, która nie toleruje psów u siebie:( Będę rozsyłać, tyle chociaż mogę zrobić

Posted

aagataa8 napisał(a):
Uśmiech rzeczywiście ma słodki:) Ale niestety nie mogę sobie pozwolić w tej chwili na psa, bo sama mam suczkę, która nie toleruje psów u siebie:( Będę rozsyłać, tyle chociaż mogę zrobić

Bardzo dziękuję, za pomoc w rozsyłaniu.:)

Olena84 napisał(a):
Podrzuce ja komus, moze cos z tego wyjdzie.

Byłoby cudownie!

Posted

[quote name='Secia']jak będzie gotowy zawsze można wstawić :-) ale ludzów trzeba dawać na FB znajomych

Sabcia ma już 7 gości :loveu:[/QUOTE]

Ale by było świetnie, jakby ktoś ją wypatrzył:)

Posted

[quote name='Olena84']Zaprosiłam samą siebie tzn - jako psie konto na fb;).[/QUOTE]

Olenko84 a kto ty jesteś na FB?

Sabcia ma już 17 gości :multi:i 126 osób czeka na odpowiedz. Robię co mogę i zapraszam.

Psinko kochana trzymaj się.

Dajcie znać co z tą chorą łapką? Co to jest stare złamanie. Jakiś wet to oglądał? :-(

Posted

Sabcia miała założony gips. No ale jak widać łapka ciągle jest niesprawna. Ona świetnie sobie z nią radzi, a jak miała gips, to widać, że się męczyła. Niedawno wyczuliśmy u naszej kruszyny guzek, ale okazało się, że to przepuklina, baliśmy się, że to może być coś poważniejszego...

Secia o co te 126 osób pyta?:)

Posted

[quote name='Paula95']
Secia o co te 126 osób pyta?:)[/QUOTE]

Sabcia ma już 35 gości na swoim wątku :-)
113 czeka aby zaakceptować zaproszenie czyli jeszcze nic nie wie, że taka piękna suczka z boskim uśmiechem jest na świecie :-)

Posted

trzymam kciuki. Sunia jest urocza, więc kto wie.....
[B][COLOR=red]40 gości.....[/COLOR][/B]
za każdym razem jak coś ktoś skrobnie na wątku Sabci to jej fotka pojawia się na tablicach wszystkich gości (40) i czytają to ich znajomi :-) dlatego ważne jest, aby komentować, dodawać fotki i tak dalej.....