Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='E-S']Sabcia ode mnie wymiziana ? :-D
Jak Paula, udało ci się dojechać do schroniska i z kimś porozmawiać w sprawie Sabci o tej jej nóżce ?[/QUOTE]

[quote name='Paula95']Tak:)

W schronisku byłam i pytałam p. Ali. Mówiła, że raczej nie pojadą z Sabcią do lecznicy, tam gdzie Rico, tylko do ortopedy, ale nie wiem kiedy dokładnie.[/QUOTE]

No dobra, o nóżce wiem.
A to lapidarne "tak", to co ma znaczyć ? :mad:
Pocałowałaś ją ode mnie w łepek ? pogilgałaś po żeberkach ? Podrapałaś za uszkami ?
Wzięłaś na ręce, przytuliłaś i powiedziałaś jej, że tu dużo jest takich wariatek co ją kochają, mimo że u niej jeszcze nie były i nie wiadomo, czy kiedykolwiek zobaczą w realu ?
"tak", phi ! :eviltong:
Widzisz Sabcia ? Jaka ta Paula ? ;)

Posted

[quote name='fiorsteinbock']Ja na dobranoc zglaszam sie do miziania :)[/QUOTE]

Ale że no ... jak to tak ???
Mnie pomiziasz, czy ja mam Ciebie ? :crazyeye:

Posted

brzośka napisał(a):
ojej, tu faktycznie nikt nie zagląda :(
jeszcze wątku nie przeczytałam, ale chociaż podniosę...

No właśnie. :( Muszę rozsyłać, ale na razie nie dam rady. Wchodzą zawsze tylko na chwilę na dogo, sprawdzam, czy coś nowego się pojawiło i uciekam... :( I tak będzie do połowy kwietnia... :(

Posted

Filmik już na pierwszej. ;) Ponawiam pytanie, czy ktoś potrafi wyciąć zdjęcie z filmiku? :) Bo byłoby super, gdy mam ją na rękach, słodziutko tam wygląda.

Posted

Paula95 napisał(a):
No właśnie, dużo cioteczek tak uważa. :) Czy znacie może fundacje, które im pomagają?

No ona, to na 100% w typie jagdteriera. Wiem, ze jest forum pomagające terierowatym, ale nie wiem jak się nazywa. Kiedyś, ktoś o nim wspominała przy terierowatej suni, którą znalazłam w styczniu. Trzeba poszukać, może oni pomogą? Maleńka kochana jest.