Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jhet napisał(a):
Sunia nie chadza sobie luzem, jest w takiej jakby zagrodzie, skąd sama nie może wyjść (zresztą wcale nie chce...). Cała wyprawa do Suni, czyli dojazd z Warszawy i powrót, zajmuje niestety ok. 4 godzin jak nie więcej - korki, korki i jeszcze raz korki.... Do października więc jakoś doczekamy, oby tylko wszystko się udało, bo inaczej to nie wiem co będzie :shake:

Na luzieeee :) nie damy suni zginac, nie ciotki :)?!

• Replies 86
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Paulina78, Ulaa :iloveyou: Aha, zapomniałam napisać o transporcie - a więc nie wiem, co z transportem 8) Ale jakiś się na pewno znajdzie, a w razie czego sama pociągiem/autobusem Suńkę odwiozę. Będzie dobrze :lol:

Posted

Słowo się rzekło. Mama mnie wydziedziczy kiedyś za te psy...

Bardzo proszę, aby przed przyjazdem do mnie sunia została odrobaczona. Będzie miała napewno kontakt z innymi psami (napewno z "terapeutką" Megi).
Na podróż musi być wg prawa także zaszczepiona na wściekliznę - szczególnie jeśli pociągiem...
Więc, aby zachować odstępy czasowe, najlepiej odrobaczyć małą jak najszybciej, a za 7 dni można już zaszczepić.
Zgadzacie się cioteczki? :)

Posted

Sluchajcie, skoro tu mam nadzieje, ze juz ostatecznie dobrze sie skonczy, a zwolalam histerycznie troszke osob :) to chcialam tez zwrocic uwage na tego szczeniaczka pod szkola :(
Bidulina zywi sie tym co dzieci mu rzuca, nocuje gdzies na dworze :(
Wkleilam wlasnie foteczki :(

http://www.dogomania.pl/threads/193241-Warszawa-pomocy.M%C5%82odziutki-piesek-koczuje-pod-szko%C5%82a?p=15424076#post15424076

:placz::placz::placz::placz::placz::placz:

Posted

Paulina78 napisał(a):
Co z wujkiem??? Jakie decyzje zapadły, wujek poczeka...??? Ulaa dzięki :)!

No właśnie poczeka? Bo jakby wujek się wyprowadził to niedobrze byłoby ją tam zostawić w miejscu gdzie każdy może wejść i krzywdę zrobić. To w końcu tylko parę dni. Spróbujcie zatrzymać wujka. I koniecznie załatwcie to odrobaczenie i szczepienie

Posted

nie powinno byc problemu z wujkiem, a nawet jak zabraknie paru dni to najwyżej ja tam pojade na te 2-3 dni, uzbroje się w swojego psa, gaz i patelnię i jakoś przetrwam na tym odludziu :lol: No jakoś to będzie, ale to naprawdę do początku października tylko. Więcej się dowiem od wujka co do jego planów jak tam pojadę, może uda mi się w poniedziałek, to bym wtedy też od razu zawiozła tabletki na robaki dla Suni.

Posted

jhet napisał(a):
nie powinno byc problemu z wujkiem, a nawet jak zabraknie paru dni to najwyżej ja tam pojade na te 2-3 dni, uzbroje się w swojego psa, gaz i patelnię i jakoś przetrwam na tym odludziu :lol: No jakoś to będzie, ale to naprawdę do początku października tylko. Więcej się dowiem od wujka co do jego planów jak tam pojadę, może uda mi się w poniedziałek, to bym wtedy też od razu zawiozła tabletki na robaki dla Suni.

Super :) Jestesmy w kontakcie w takim razie :)

Posted

jasne :) Jak coś będę więcej wiedziała to dam znać, ale jak na razie trzymam się wersji, że w pierwszych dniach października Sunia jedzie do Ulaa na DT :) Może zdarzy się cud i znajdzie do tego czasu domek stały, cudownie by było...

Posted

ze szczepieniem trzeba poczekać z tydzień po odrobaczeniu, więc akurat tuż przed ewentualnym wyjazdem bym ją zaszczepiła (albo najlepiej w dniu wyjazdu).

Posted

Ulaa jakiego miałaś czy masz psiaczka, bo coś mi się kojarzy, jakiś kudłaczek czy czarny....?
Biedna sunieczka, kolejne zmiany w jej życiu.
Ulaa los Ci wynagrodzi Twe serce:-(