Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 1 month later...
Posted

Marcel miał małe "załamanie zdrowotne"i musiał udać się do weta. Mnie jednak wydaje się, że Amisiowi pozazdrościł wenflona i teraz sam go nosi pod niebieskim bandażem. Krew na badanie pobrana, zastrzyki dostał, a w poniedziałek kolejna kroplówka. I trzeba będzie umówić się na czyszczenie ząbków, choć tego się boję, bo w jego wieku narkoza to poważna sprawa.

Posted

Cześć Marcel, to ja Rulon. Nie wolno się załamywać zdrowotnie, bo się od tego robią trwałe zagniecenia, wyprasować się nie da.
Uszy do góry - trzymam za Ciebie wszystkie łapy i ogon.

Posted

Marcel ty sobie skończ żarty musisz być zdrowy .'
Z Maksa zębami też mam taki problem tyle,że lekarz od razu powiedział że nie ma szans żeby przeżył narkozę z jego sercem .

Posted

mówię Wam chłopaki jak mnie ten wenflon denerwuje, macham łapką a R. się ze mnie śmieje - chyba dzisiaj ją mniej lubię. Za mocno mnie trzymała jak chciałem dziabnąć weta. Za to wszystkich ubrudziłem krwią - he he. R musi kurtkę sobie uprać. To za wenflona

Posted

lekarz podał mi wyniki badań przez telefon i wyszło, że największym problemem Marcelka jest starość. Same wyniki nie są złe zważywszy na te jego 17 lat. Po seansach kroplówkowych i zastrzykach ma się jednak całkiem nieźle, a co najważniejsze odzyskał apetyt. Utrata wagi była bowiem dużym problemem - z 8 kilo spadł na 7.

Posted

Marcel wraca do formy - kupki są już normalne, za to stawia je gdzie chce. Ostatnio znalazłam jedną za kanapą. Jak tam wlazł i zrobił to już pozostanie jego tajemnicą. Za to problem jest ze wskakiwaniem na kanapę. Juz m to nie wychodzi tak jak kiedyć i tylne łapki czasem się plączą. Wiek robi swoje.

Posted

[quote name='werenn']Marcel wraca do formy - kupki są już normalne, za to stawia je gdzie chce. Ostatnio znalazłam jedną za kanapą. Jak tam wlazł i zrobił to już pozostanie jego tajemnicą. Za to problem jest ze wskakiwaniem na kanapę. Juz m to nie wychodzi tak jak kiedyć i tylne łapki czasem się plączą. Wiek robi swoje.[/QUOTE]

Ja się zastanawiam czasem przy wielkim sprzątaniu jak znajdują się pod szafami tabletki luminalu. Wsadzam zawinięte w pasztecik, serek - głęboko do pychola, przytrzymuję chwilę, rozdziawiam paszczękę i nie ma nic. No więc jak się znajdują w tak dziwnych miejscach.

• 2 weeks later...