Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Marcelkowi ostatnio wydawało się, że jest.... koniem
Dołączył do jeźdźców i pognał kłusem w jednym szeregu :-)
został mi dostarczony pod pachą przez pana (trenera? nie wiem jak się ktoś taki nazywa) pan przy okazji powiedział, że sam ma czternastoletnią jamnisię
kondycja bardzo mu się poprawiła i spodobały mu się długie spacery z Bondem. Ani razu nie prosi na ręce - a zdarzało mu się to wcześniej
tak więc - Marcel młodnieje :-)

Posted

mój Maks kiedyś nad jeziorem zobaczył kaczki pod pomostem wykonał skok z wysokości 2 metrów miał puszorek i smycz i zawisł a ja musiałam się wspinać po rusztowaniu żeby go podnieść.
Dobrze że miał uprząż a nie obroże bo by się udusił

• 1 month later...
  • 3 weeks later...
Posted

Przekazuję prośbę Brązowej:
[INDENT] [URL="http://www.dziennikbaltycki.pl/plebiscyt/karta/60,rudy-i-kosma-bo-przyjaciol-nigdy-sie-nie-rozdziela,3766,id,t,kid.html"]http://www.dziennikbaltycki.pl/plebi...,id,t,kid.html[/URL]

Ciotki jamnicze! to jeden klik! a dla naszego schroniskowego dwupaka ogromna szansa na wspolny dom razem. Prosze zajrzyjcie i zagłujcie na kosmę i rudiego. Tylko 2 minuty z Waszego życia,a dla nich zyciowa szansa. Gdy się logujesz przez Fb można oddac aż 5 głosów,(raz za razem) i to codziennie! Bardzo Was prosze o kliknięcie! łaże tak i prosze o te głosy na Dogo,ale to dla nich,dla tych dwóch miłych i starszych kundli wszystko.[/INDENT]

• 4 weeks later...
Posted

Marcelek bardzo dziękuje za zyczenia :-)
niestety biedaczek raczej nie skorzysta ani z łapek ani z kiełbaski, bo nie może
łapki co prawda dostaje (po paluszku), ale raczej nie powinien

Posted

Ja jak swoje zaczęłam wyprowadzać na smyczy i przestały latać luzem, to od razu złapały linię, bo nie żrą tego co ludzie "kulturalni" przez okna wywalają :angryy: