Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Marcelek dostał okropnej biegunki i marnie się czuł. Chodził pogięty, ale nie przeszkodziło mu to w probie pogryzienia weta podczas zastrzyku :-)
Teraz juz jest zdecydowanie lepiej

Posted

lepiej, lepiej
poza tym jestem przekonana, że Marcel sprowadza Bonda na złą drogę ;-) Wczoraj zastosowałam mu dietę, a Bond rozszarpał worek z karmą i Marcelek mógł się częstować do woli. Oczywiście nie muszę dodawać, że wcześniej worek z karmą nie przeszkaszał Bondowi. Ciekawe, kto go namówił....

Posted

:evil_lol::evil_lol:-cały jamniczy charakterek-od czarnej roboty są inni....:diabloti:...u mnie od czarnej jestem ja...:evil_lol::evil_lol:....przeszłam juz porządne szkolenie jamnicze...:mad:

Posted

Celina12 napisał(a):
:evil_lol::evil_lol:-cały jamniczy charakterek-od czarnej roboty są inni....:diabloti:...u mnie od czarnej jestem ja...:evil_lol::evil_lol:....przeszłam juz porządne szkolenie jamnicze...:mad:

Oj Selin - Ty to zawsze potrafisz zawrzeć 100% treści w jednym zdaniu!!!!!
Podpisuję się wszystkimi moimi czterema łapami....hihihi.....
U mnie jamnicze przeszkolenie przeszliśmy już..... wszyscy troje.... hihihi.....

• 1 month later...
Posted

Marcelek ma krwawą biegunkę. Byliśmy wczoraj u weta i było pobieranie krwi. Czekamy na wyniki. A Marcelka prawdopodobnie czeka dieta, co dla tego łakomczucha jest straszną sprawą.

Posted

no i badania ponoć wzorcowe. Nie wiadomo co Marcelkowi jest. Dostał tylko leki osłonowe na żołądek, no i na zatamowanie krwawienia. Dieta i obserwacja. A sam poszkodowany czuje się tak jakby nic się nie stało. Je, biega i nadal ustawia Bonda - normalka.

Posted

werenn napisał(a):
u mnie w domu żałoba. Króliś odszedł dziś w nocy. Miał 10 lat i wydawało się, że jest z nami od zawsze. Córa płacze strasznie.

Bardzo Wam współczuję.

• 2 weeks later...
Posted

werenn napisał(a):
u mnie w domu żałoba. Króliś odszedł dziś w nocy. Miał 10 lat i wydawało się, że jest z nami od zawsze. Córa płacze strasznie.

Nie było mnie długo, bo i u mnie... żaloba - bardzo Wam współczuję.... wiem, jak to okrutnie boli....

Posted

Marcel znowu ma kłopoty z zębami. Naprawdę nie wiem czym go wcześniej karmili! Sama nie wiem co mam z tym zrobić - jest u mnie 1,5 roku i już dwa razy pod narkozą miał usuwane ząbki. Swoje lata już ma i po prostu boję się kolejnego usypiania. Ale z buźki brzydko mu pachnie, a zęby są prawie zielone - jakby mu zwyczajnie gniły.