Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

podobno jamniki lubia różne norki czy schowki, tylko dlaczego to musi być moja kołdra? Pan Marcel starsznie się wiercił dziś w nocy.
poniżej zdjęcie z profilu, chba właśnie usłyszał ruch przy swojej misce :-)

Posted

słodziak a co do kołderki z góry przegrałaś jamniki kochają łóżka,kocyki dziś wróciłam że szpitala a moje łóżko zajęte dwa jamole śpią

Posted

[quote name='werenn']podobno jamniki lubia różne norki czy schowki, tylko dlaczego to musi być moja kołdra? Pan Marcel starsznie się wiercił dziś w nocy.
poniżej zdjęcie z profilu, chba właśnie usłyszał ruch przy swojej misce :-)

powiem więcej, ten kto pierwszy wpuści jamniora do swojego łóżka z automatu staje się ukochanym panem/pańcią swojego pupila :)

przystojniak z Marcela.
mam wrażenie, że te kości jarzmowe nieco się "wciągnęły", pewnie zabieg na zęby pomógł i zszedł Mu jakiś obrzęk .. chyba, że to w istocie wrażenie ..

Posted

Mika31 napisał(a):
Daje 10zl na splate

wielkie dzięki Mika31 :)

paulinken napisał(a):
A ile jeszcze brakuje? Bo ja chyba wpłacałam i wydawało mi się, że ilon_n mówiła, że pójdzie to na transport, a nie na usuwanie kamienia.

i tak się stało paulinken, niestety na dzien transportu Marcela mieliśmy minus 50pln a koszty transportu znacznie wzrosły z 280 na 340 i stąd powstał dodatkowy deficyt na minus 110 pln .. który miał być pokryty ze skarbonki innego psiaka, który miał przyjechac z Shanią do Torunia, lecz ta opcja padła, bo psiak się 'urwał' w drodze i nie dojechał .. więc cały koszt spadł na Marcela ..

po dzisiejszej deklaracji Miki31 zostało nam minus 20pln

Posted

ilon_n napisał(a):

i tak się stało paulinken, niestety na dzien transportu Marcela mieliśmy minus 50pln a koszty transportu znacznie wzrosły z 280 na 340 i stąd powstał dodatkowy deficyt na minus 110 pln .. który miał być pokryty ze skarbonki innego psiaka, który miał przyjechac z Shanią do Torunia, lecz ta opcja padła, bo psiak się 'urwał' w drodze i nie dojechał .. więc cały koszt spadł na Marcela ..

po dzisiejszej deklaracji Miki31 zostało nam minus 20pln

Wiem, znam historię Szarika i jego ucieczki. Ok, po prostu chciałam wiedzieć, czy dużo jeszcze zostało do spłaty.

Posted

może teraz się uda
wczorajszy spacer sfotografowany komórką

no i jedno z prawie całym Bondem

Wczoraj odkrłam, że Marcel lubi winogrona. Strasznie piszczał na ich widok, no i musiałam się podzielić :-)

Posted

Myślałam, że Bond jest mniejszy ;) a tu Marcel ledwo Mu do kostek dorasta ;)

Mika31, jeśli chodzi o przelew, to poproszę wprost do Shani, mam nadzieję, że Shania już wcześniej odpisała i przesłała Tobie dane.
Ja ostatnio walczę z chorobami, swoimi, córy i suni .. dlatego wybaczcie, że nie odpisuję na czas.

Posted

jako ze jest to wspólny watek pytam tutaj o Zuze ,bo zdaje sie ze tylko ona jedna została bez domu z wstawionych psów na 1 stronie?
ja jej ogłoszen nie robiłam ,czy ma zatem jakies zrobione ogłoszenia?
ilon,przydało by sie wiecej informacji o niej-jak wyzdrowiejesz oczywiście.
I jak z Marcelkiem? bedziemy mu robic nowe ogłoszenia?

Posted

Bond rzeczywiście jest większy, ale to taka ciapa zupełnie pozbawiona agresji, więc daje się terroryzować mniejszemu :-) Chociaż dzis rano dzwoniła moja córka z informacją, że oba piesy leżą zgodnie razem na jednym fotelu. Więc jak widać wszystko się układa.
Tak się zastanawiam cały czas dlaczego oddano/wyrzucono Marcela. On jest bardzo zaborczy i dziabnał raz moją córkę, gdy usiadła za blisko, a on był na moich kolanach. Tyle, że takiego małego psa nie jest trudno spacyfikować, a Marcel się słucha i rozumie komende "nie wolno". Nie stanowi więc to problemu. Ale może ktoś uznal, że "groźny" skoro się rzuca.
Ponadto rozumie też "zostań". I wychodzi mu to o wiele lepiej niż Bondowi, który bierze udział w konkurach posokowców! :-)

a poniżej "nakolankowe" zdjęcia Marcela

właśnie się wgramoliłem i chcę się dobrze ułożyć, a tu pstrykają

no tak jest wreszcie wygodnie

co jesz?

a ogłoszenia Marcelka widziałam jeszcze aktywne, można mu domowe zdjęcia dodac :-) jeżeli się nadają

Posted

werenn napisał(a):
bo też treści do ogłoszeń nie pisałam, raczej zdaję realcję, co mały u mnie porabia

mówie o tresci w ogłoszeniach które ma aktualne,w których pisałas by zdjecia podmienic
na nowe.