werenn Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 podobno jamniki lubia różne norki czy schowki, tylko dlaczego to musi być moja kołdra? Pan Marcel starsznie się wiercił dziś w nocy. poniżej zdjęcie z profilu, chba właśnie usłyszał ruch przy swojej misce :-) Quote
Mika31 Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 słodziak a co do kołderki z góry przegrałaś jamniki kochają łóżka,kocyki dziś wróciłam że szpitala a moje łóżko zajęte dwa jamole śpią Quote
ilon_n Posted October 27, 2010 Author Posted October 27, 2010 [quote name='werenn']podobno jamniki lubia różne norki czy schowki, tylko dlaczego to musi być moja kołdra? Pan Marcel starsznie się wiercił dziś w nocy. poniżej zdjęcie z profilu, chba właśnie usłyszał ruch przy swojej misce :-) powiem więcej, ten kto pierwszy wpuści jamniora do swojego łóżka z automatu staje się ukochanym panem/pańcią swojego pupila :) przystojniak z Marcela. mam wrażenie, że te kości jarzmowe nieco się "wciągnęły", pewnie zabieg na zęby pomógł i zszedł Mu jakiś obrzęk .. chyba, że to w istocie wrażenie .. Quote
Shania Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 dzięki Mika, takim sposobem może będę mogła kolejnej bidulce pomóc.. Quote
paulinken Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 A ile jeszcze brakuje? Bo ja chyba wpłacałam i wydawało mi się, że ilon_n mówiła, że pójdzie to na transport, a nie na usuwanie kamienia. Quote
ilon_n Posted October 27, 2010 Author Posted October 27, 2010 Mika31 napisał(a):Daje 10zl na splate wielkie dzięki Mika31 :) paulinken napisał(a):A ile jeszcze brakuje? Bo ja chyba wpłacałam i wydawało mi się, że ilon_n mówiła, że pójdzie to na transport, a nie na usuwanie kamienia. i tak się stało paulinken, niestety na dzien transportu Marcela mieliśmy minus 50pln a koszty transportu znacznie wzrosły z 280 na 340 i stąd powstał dodatkowy deficyt na minus 110 pln .. który miał być pokryty ze skarbonki innego psiaka, który miał przyjechac z Shanią do Torunia, lecz ta opcja padła, bo psiak się 'urwał' w drodze i nie dojechał .. więc cały koszt spadł na Marcela .. po dzisiejszej deklaracji Miki31 zostało nam minus 20pln Quote
Mika31 Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 pieniądze wpłace jutro tak jak ostatnio czy bezpośrednio Shani,jak ustalicie to proszę o dane na pw Quote
paulinken Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 ilon_n napisał(a): i tak się stało paulinken, niestety na dzien transportu Marcela mieliśmy minus 50pln a koszty transportu znacznie wzrosły z 280 na 340 i stąd powstał dodatkowy deficyt na minus 110 pln .. który miał być pokryty ze skarbonki innego psiaka, który miał przyjechac z Shanią do Torunia, lecz ta opcja padła, bo psiak się 'urwał' w drodze i nie dojechał .. więc cały koszt spadł na Marcela .. po dzisiejszej deklaracji Miki31 zostało nam minus 20pln Wiem, znam historię Szarika i jego ucieczki. Ok, po prostu chciałam wiedzieć, czy dużo jeszcze zostało do spłaty. Quote
werenn Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 znowu nie chce mi wkleic a były dwa zdjęcia z dzisiejszego spaceru ech.... Quote
werenn Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 może teraz się uda wczorajszy spacer sfotografowany komórką no i jedno z prawie całym Bondem Wczoraj odkrłam, że Marcel lubi winogrona. Strasznie piszczał na ich widok, no i musiałam się podzielić :-) Quote
Mika31 Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 mój Pik też uwielbia ale najlepiej czerwone,Marcel odżył widać szczęśliwy Quote
ilon_n Posted October 31, 2010 Author Posted October 31, 2010 Myślałam, że Bond jest mniejszy ;) a tu Marcel ledwo Mu do kostek dorasta ;) Mika31, jeśli chodzi o przelew, to poproszę wprost do Shani, mam nadzieję, że Shania już wcześniej odpisała i przesłała Tobie dane. Ja ostatnio walczę z chorobami, swoimi, córy i suni .. dlatego wybaczcie, że nie odpisuję na czas. Quote
danka1234 Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 jako ze jest to wspólny watek pytam tutaj o Zuze ,bo zdaje sie ze tylko ona jedna została bez domu z wstawionych psów na 1 stronie? ja jej ogłoszen nie robiłam ,czy ma zatem jakies zrobione ogłoszenia? ilon,przydało by sie wiecej informacji o niej-jak wyzdrowiejesz oczywiście. I jak z Marcelkiem? bedziemy mu robic nowe ogłoszenia? Quote
werenn Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Bond rzeczywiście jest większy, ale to taka ciapa zupełnie pozbawiona agresji, więc daje się terroryzować mniejszemu :-) Chociaż dzis rano dzwoniła moja córka z informacją, że oba piesy leżą zgodnie razem na jednym fotelu. Więc jak widać wszystko się układa. Tak się zastanawiam cały czas dlaczego oddano/wyrzucono Marcela. On jest bardzo zaborczy i dziabnał raz moją córkę, gdy usiadła za blisko, a on był na moich kolanach. Tyle, że takiego małego psa nie jest trudno spacyfikować, a Marcel się słucha i rozumie komende "nie wolno". Nie stanowi więc to problemu. Ale może ktoś uznal, że "groźny" skoro się rzuca. Ponadto rozumie też "zostań". I wychodzi mu to o wiele lepiej niż Bondowi, który bierze udział w konkurach posokowców! :-) a poniżej "nakolankowe" zdjęcia Marcela właśnie się wgramoliłem i chcę się dobrze ułożyć, a tu pstrykają no tak jest wreszcie wygodnie co jesz? a ogłoszenia Marcelka widziałam jeszcze aktywne, można mu domowe zdjęcia dodac :-) jeżeli się nadają Quote
Shania Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 dokładnie..a MArcelek już w aucie był kochany słodziaczek... Quote
danka1234 Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 zdjecia do ogloszen sie nadaj ale tresc juz raczej nie. Quote
werenn Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 bo też treści do ogłoszeń nie pisałam, raczej zdaję realcję, co mały u mnie porabia Quote
danka1234 Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 werenn napisał(a):bo też treści do ogłoszeń nie pisałam, raczej zdaję realcję, co mały u mnie porabia mówie o tresci w ogłoszeniach które ma aktualne,w których pisałas by zdjecia podmienic na nowe. Quote
Shania Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 waren ale on tak cudownie wygląda u ciebie:) Quote
Recommended Posts