Mika31 Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 wiem że ludzie lubią duże grożnie wyglądające psy ale nie rozumiem ludzi którzy robią z nich agresywne bestie i puszczają luzem Quote
ilon_n Posted December 28, 2010 Author Posted December 28, 2010 rozsyłam apel .. ale wczoraj coś mnie "ukrzyżowało" .. video na YouTube .. Dor, Ty wiesz, które .. "Kot kaskader" .. (koleś usunął już video, ale na szczęście zawiadomione portale wykonały już kopie) to dopiero jest bestialstwo i zwyrodnialstwo .. całą noc pisałam zawiadomienia do różnych organów, fundacji, portali, gazet, tv .. spać nie mogłam z bezsilności .. to pisałam .. na szczęście jest już reakcja .. i oby dorwali tego pogiętego drania!! dostałam dziś rano informację zwrotną, cytuję:: "Dziękujemy za informację. Przekazaliśmy materiał dowodowy do Centrum Monitoringu treści zakazanych w internecie w celu zablokowania filmu i ujawnienia jego autora w związku, z naruszeniem określonych przepisów ustawy o ochronie zwierząt - świadomym dopuszczeniem do znęcania nad zwierzęciem i propagowania scen okrucieństwa wobec zwierzęcia. Piotr Jaworski Krajowy Inspektorat TOZ" http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80269,8872992,_Kto_jest_wiekszym_hardkorem__kot_czy_kotobojca__.html http://wiadomosci.onet.pl/regionalne/trojmiasto/gdynia-policja-bada-sprawe-sadystycznego-filmu,1,4092565,region-wiadomosc.html Quote
ilon_n Posted December 30, 2010 Author Posted December 30, 2010 Dziś popołudniu zadzwonili ludzie w sprawie adopcji Krecika!!! Obserwowali Jego allegro jeszcze przed świętami .. szlag by to trafił!!! Pewnie przeszkadzałby na święta .. Quote
Isadora7 Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 ilon_n napisał(a):Dziś popołudniu zadzwonili ludzie w sprawie adopcji Krecika!!! Obserwowali Jego allegro jeszcze przed świętami .. szlag by to trafił!!! Pewnie przeszkadzałby na święta .. Tego sie bałąm, nie mogę przestać o nim myśleć. Miał kilkunastu obserwatorów na wszystkich edycjach aukcji. Do mnie ludzie tez pisali przez allegro. Nie mogę się pozbierać, tak było blisko :( Quote
ilon_n Posted December 30, 2010 Author Posted December 30, 2010 Dor, ja Cię teraz bardzo proszę o anons dla tej rudej jamniczki .. to koleżanka z kojca Krecika .. przeflancowali ją po tym Krecikowym zgonie do innych suk. Stres za stresem .. Ona ma około 10 lat, jest w dobrej kondycji, całkiem pulchna. Pozostawiona uwiązana w miasteczku akademickim z obrożą i smyczą .. na mrozie na początku grudnia!! Prosiłam, by jutro ją wet dokładniej obejrzał i ocenił. Fotki suni w poście #349 Quote
ilon_n Posted December 30, 2010 Author Posted December 30, 2010 Werenn, czy możemy już oficjalnie przekwalifikować Cię z DT na DS Marcelka?? ;) Quote
werenn Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 oczywiście :-) ja to wiedziałam właściwie po "pierwszej nocy" :-), ale jeszcze musiał zrozumieć mój mąż. Marcel to jednak grubszy cwaniak - poprzytulał się, porozdawał całuski i Pan kupiony Quote
ilon_n Posted December 30, 2010 Author Posted December 30, 2010 [quote name='werenn']oczywiście :-) ja to wiedziałam właściwie po "pierwszej nocy" :-), ale jeszcze musiał zrozumieć mój mąż. Marcel to jednak grubszy cwaniak - poprzytulał się, porozdawał całuski i Pan kupiony :) bomba wieści .. Marcelino Ty cwaniaczku - wszystkie chwyty dozwolone ;) Dzięki werenn!! Zwłaszcza po stracie Krecika, to jak balsam na ranę!! Quote
tanitka Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 przepraszam Kreciku.. ja tez przepraszam, dobiła mnie ta wiadomość okrutnie :( Quote
Isadora7 Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 [quote name='ilon_n']Dor, ja Cię teraz bardzo proszę o anons dla tej rudej jamniczki .. to koleżanka z kojca Krecika .. przeflancowali ją po tym Krecikowym zgonie do innych suk. Stres za stresem .. Ona ma około 10 lat, jest w dobrej kondycji, całkiem pulchna. Pozostawiona uwiązana w miasteczku akademickim z obrożą i smyczą .. na mrozie na początku grudnia!! Prosiłam, by jutro ją wet dokładniej obejrzał i ocenił. Fotki suni w poście #349 Wieczorkiem zrobię [quote name='werenn']oczywiście :-) ja to wiedziałam właściwie po "pierwszej nocy" :-), ale jeszcze musiał zrozumieć mój mąż. Marcel to jednak grubszy cwaniak - poprzytulał się, porozdawał całuski i Pan kupiony [quote name='ilon_n']:) bomba wieści .. Marcelino Ty cwaniaczku - wszystkie chwyty dozwolone ;) Dzięki werenn!! Zwłaszcza po stracie Krecika, to jak balsam na ranę!! Nawet nie wiem co powiedzieć ze wzruszenia Quote
Ellig Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 [quote name='ilon_n']:) bomba wieści .. Marcelino Ty cwaniaczku - wszystkie chwyty dozwolone ;) Dzięki werenn!! Wspaniale!!!!!!!!!!!! Quote
werenn Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 myślę, że przewazyło zgranie psiaków. Marcel najpierw terroryzował Bonda, ale potem zrozumiał, że "nie tędy droga" i że podbić serce pana można tylko tak: i tak: a przede wszystkim tak Bond uprzejmie przeprasza za widoki jego tyłów Quote
Mika31 Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 cudowna para moje też czasem mają spięcia Quote
ilon_n Posted December 31, 2010 Author Posted December 31, 2010 No kulałam 5 minut z ostatniego podpisu pod zdjęciem ;) wszystkie widoki zacne i godne nowego powiedzenia: zgadzają się jak pies z psem ;) Wszystkim życzę pomyślności w Nowym Roku, samych dobrych decyzji, spełnienia zamierzeń, dużo sił i zdrowia na wszystkie 365 dni .. no i wielu tak udanych adopcji :) Happy New Year!! Quote
yunona Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 Cudownie kochające się psiaki.:multi: Szczęśliwego Nowego Roku powiększonej rodzince!:BIG::BIG::BIG::drink1: Quote
werenn Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 Marcel i Bond życzą wszystkim szczęśliwego Nowego Roku! za oknem już jakieś barany puszczają petardy, a psiaki sobie słodko śpią i mają to w nosie. Quote
Mika31 Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 wszystkiego dobrego w nowym roku!!!!!Mój Maks dostaje kota niestety Quote
ilon_n Posted January 1, 2011 Author Posted January 1, 2011 Moja wielka psica przez te huki i wystrzały zapomniała o siusianiu przez prawie dobę .. wychodziłam z nią na spacer, ale ona w tej panice nawet nie przykucnęła ani razu .. nie wiem jak ona to wytrzymuje, ale w domu też nie popuściła .. za to mały Trollo w ogóle zero przejęcia .. dziwił się dużej, ale na szczęście nie przejął jej zachowań, bo zazwyczaj jest z niego kopiarka - Kaira to dla niego 'wielki' autorytet ;) A koty zupełnie to nie obeszło .. I jeszcze noworoczne mini-orędzie ;) .. oby ten rok przyniósł wszystkim dużo satysfakcji, pomyślnych realizacji wszystkich planów i dużo uśmiechu !! zaś zwierzakom poprawy poprawy poprawy .. ich losu, bytu i traktowania w tym pięknym kraju .. i globalnie! Quote
Isadora7 Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 Jamnisia na stronie SOS DLA JAMNIKÓW, roboczo nazwałam ją Ruda: http://jamniki.eadopcje.org/psiak/67 a przy okazji oto moja Ganga oszalała ze strachu w sylwka. Znalazła oaze na skanerze i tam zasnęła po długim czasie aja czuwałam do rana. Dobrze zę pozostałe dwa jamniki mają wywalone na huki. Quote
danka1234 Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 Ja wstawiłam jamnisie na 1 strone watku jamników,moge jej zrobic ogłoszenia tylko potrzebowała bym tekstu. Quote
paulinken Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 Kreciku... werenn - dużo szczęścia Wam życzę z Marcelkiem, on już na pewno wiedział, że będzie Wasz ;) Quote
ilon_n Posted January 2, 2011 Author Posted January 2, 2011 Dorotko, Danusiu, dziękuję Wam za reklamę suni. Już rozsyłam ją na FB. Pomyślę też nad tekstem. A propos huków .. dobrze, że tylko Ganga tak szalała .. bo kto miałby tyle skanerów?? ;) Quote
werenn Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=fWdmLszlAec#t=42s jak się wkleja filmy, żeby można je było na watku odtworzyć? Coś mi tu nie gra.... tu trzeba nacisnąć odtwórz jeszcze raz, bo uruchamia się od samej końcówki Quote
werenn Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=TadJ8crO9nQ no nie umiem inaczej Quote
Recommended Posts