gallegro Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 Kilka dni temu odwiedziłem psiaka i nagrałem krótki filmik. Kiedy go obrobię, zamieszczę link aby można było posiłkować się nim w ogłoszeniach. Quote
luka1 Posted January 28, 2011 Author Posted January 28, 2011 No Galegro, gdzie ten filmik. Niech naród zobaczy jaki to ładny pies (:eviltong:) Quote
gallegro Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 I tutaj właśnie mamy doskonały przykład nadinterpretacji :razz:. Pisałem o jednym filmiku, a Ty domagasz się kilku :cool3:. Jeszcze dziś zamieszczę link, którego nie zapomnij wkleić do ogłoszeń/ogłoszenia (nie chcę być posądzony j.w. ;)). Quote
luka1 Posted January 28, 2011 Author Posted January 28, 2011 jak mi się będzie umiało to wstawi. Quote
gallegro Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 Musi się nie udać. Wystarczy, że w treści ogłoszenia wkleisz poniższy link i napiszesz, że to właśnie link do filmiku z psiakiem: http://www.youtube.com/watch?v=LlttrSiGdmY Dobrze byłby nawiązać do filmu i napisać jak to psiak z konieczności całe dnie spędza w kojcu. Na filmie widać, jaki jest szczęśliwy, kiedy biega luzem, a potem ze spuszczoną głową posłusznie idzie do kojca. "Możesz odmienić jego los - podaruj mu wolność i serce" - podobny wyciskacz łez na koniec i trzeba mieć nadzieję... Quote
luka1 Posted February 13, 2011 Author Posted February 13, 2011 Laki ma się super. Wyleguje sie na kanapie i udaje domownika. Quote
luka1 Posted February 18, 2011 Author Posted February 18, 2011 Laki miał wczoraj wizytę , może cos sie z tego wykluje Quote
luka1 Posted August 9, 2011 Author Posted August 9, 2011 Laki nadal w DT. Niestety nie może być wydany do domu gdzie spędzi resztę życia w kojcu lub na łańcuchu. To bardzo mądry pies i lepiej będzie gdy jeszcze poczeka, niż jeśli trafi w nie odpowiednie ręce Quote
luka1 Posted August 18, 2011 Author Posted August 18, 2011 Laki to niezwykły psiak i ciągle nie ma właściwego domu Quote
gallegro Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 luka1 napisał(a):Laki to niezwykły psiak i ciągle nie ma właściwego domu No cóż, z tego co zdążyłem zauważyć, dom w którym obecnie przebywa (choć tymczasowo), nie jest taki najgorszy ;-). Faktem jednak jest, że psiak zasiedział się w nim na dobre... Quote
luka1 Posted August 18, 2011 Author Posted August 18, 2011 dokładnie - na dobre (chyba) :evil_lol::lol::evil_lol: Quote
luka1 Posted October 7, 2011 Author Posted October 7, 2011 Pamięta jeszcze ktoś Lakiego? Ten wspaniały pies nadal szuka domu Quote
gallegro Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 Pamiętam, ale niestety niewiele z tego wynika... Sam mam podobnego rudaska, który również się zasiedział i tak jak w przypadku Lakiego, również Maksa nie akceptuje inny pies. Uciążliwa jest ciągła separacja, a ostatnio doszło do poważnej scysji pomiędzy nimi. Quote
Recommended Posts