Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Och jak dobrze,że już jesteś,tak bardzo wszystkie tęskniłyśmy za tobą.Niestety tak to jest z naszymi boksiami,że żyją o wiele za krótko,Ty masz gdzie pójść,pogadać z Jenny,ja niestety swoją musiałam oddać do spalenia,nie chciałam innych zwierzaków narażać na wirusa białaczki,na jakiego moja odeszła i zakopywać jej w lesie,a niestety swojego podwórka nie posiadam :( choć wtedy byłaby obawa o moje zwierzaki.
Trzymaj się Kapselku,piękny wiek dla boksia,ale o ile lat za mało jak dla nas właścicieli :(

• Replies 774
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kochana Alusiu, dobrze że się odezwałaś.
Aluś Nina mądrze pisze o tym odchudzeniu. Pomyśl czy nie przestawić go jednak na suche , np royala dla seniorów. Suche psiaki jedzą mniej łapczywie i łatwiej Ci będzie mu ograniczyć niż na tym co bardzo smakuje. A dawać małe smaczki z tego co lubi żeby przyjemności tez były. Zapytaj weta zresztą.
Cieszcie się każdym dniem spędzonym razem, bo dla nas psiarzy zawsze ich za mało.
Pusto tu bez Ciebie Aluś. Wszystkim nam tu brakuje Twojego optymizmu.

Posted

No właśnie tak jak Myszka napisała, pieska mozna oszukać, ale my nie mamy do tegp serca. Napisałam o odchudzeniu, bo to był mój błąd, teraz tego bardzo żałuje że uległam ..no ale w przypadku Kary to steryd przyczynił się bardzo, do ogromnego jej apetytu.

Nie gniewaj się Alu, bardzo chcę żeby Kapsio był w dobrej kondycji i cieszył się dobrym zdrowiem i żył długo dla Ciebie.

Posted

Alinko, jak dobrze, ze jesteś z nami

Każda z nas, która przezyła odejście swojego psiego szczęścia, rozumie doskonale Twoje cierpienie.
One zawsze odchodzą za wcześnie, ale wszystkie wzbogacają nasze życie...

Posted

Kapsel napisał(a):

Chcę spedzać z nim jak najwięcej czasu, bo nam już go niewiele zostało.................... :-(

A takich dyrdymałów to nawet tu nie wypisuj:mad::stupid:
Kapsel zuch chłopak, jeszcze niejednego przeżyje, zobaczysz, swojej Panci nie zostawi tak szybko:eviltong::loveu::loveu::loveu:

• 1 month later...
Posted

[quote name='Mysza2']Niestety nie wiem. Wysyłałam do niej Smsy ale nie odpisuje. Nie dzwonię bo nie chcę się narzucać.[/QUOTE]
Mysiuniu :buzi::iloveyou::calus::calus::calus:zobaczyłam Twój wpis (nie dostaję powiadomień z dogo) i przejrzałam sms.... był!!!!!!!!! :oops::shake: jak ja mogłam nie zauważyć? Widocznie przyszedł z paroma i musiałam ominąć. Przeczytałam wiadomość :-( Pędze do Ninusi :-(:shake:

Posted

Byliśmy u dr Niziołka, Kapsel ma serce normalnej wielkości, nie ma przerostu mięśnia sercowego, nie ma niedotlenienia oraz wszystkie wyniki ma dobre. Zupełne przeciwieństwo diagnozy mojego weta, który leczy go od 13 lat!!!!! :angryy::angryy::angryy:
Chciał ze mnie kasę zedrzeć???? Jak on mógł mi to zrobić? Tym bardziej po odejściu Jenny? Czy mógł się aż tak pomylić? Nie mam już za grosz do niego zaufania :shake: a w Koninie brak dobrych specjalistów, właściwie to nie ma już teraz żadnego.

Brakuje mi Was moje Kochane dziewczyny :-( ale nie mogłam jakoś się zmusić do pisania na dogo...jakaś bariera nastąpiła :shake: przepraszam Was bardzo, ze mnie nie było :modla::modla::modla: