tatankas Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 Och jak dobrze,że już jesteś,tak bardzo wszystkie tęskniłyśmy za tobą.Niestety tak to jest z naszymi boksiami,że żyją o wiele za krótko,Ty masz gdzie pójść,pogadać z Jenny,ja niestety swoją musiałam oddać do spalenia,nie chciałam innych zwierzaków narażać na wirusa białaczki,na jakiego moja odeszła i zakopywać jej w lesie,a niestety swojego podwórka nie posiadam :( choć wtedy byłaby obawa o moje zwierzaki. Trzymaj się Kapselku,piękny wiek dla boksia,ale o ile lat za mało jak dla nas właścicieli :( Quote
Mysza2 Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 Kochana Alusiu, dobrze że się odezwałaś. Aluś Nina mądrze pisze o tym odchudzeniu. Pomyśl czy nie przestawić go jednak na suche , np royala dla seniorów. Suche psiaki jedzą mniej łapczywie i łatwiej Ci będzie mu ograniczyć niż na tym co bardzo smakuje. A dawać małe smaczki z tego co lubi żeby przyjemności tez były. Zapytaj weta zresztą. Cieszcie się każdym dniem spędzonym razem, bo dla nas psiarzy zawsze ich za mało. Pusto tu bez Ciebie Aluś. Wszystkim nam tu brakuje Twojego optymizmu. Quote
andegawenka Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 No właśnie tak jak Myszka napisała, pieska mozna oszukać, ale my nie mamy do tegp serca. Napisałam o odchudzeniu, bo to był mój błąd, teraz tego bardzo żałuje że uległam ..no ale w przypadku Kary to steryd przyczynił się bardzo, do ogromnego jej apetytu. Nie gniewaj się Alu, bardzo chcę żeby Kapsio był w dobrej kondycji i cieszył się dobrym zdrowiem i żył długo dla Ciebie. Quote
_Goldenek2 Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 Też się cieszę, że wróciłaś.... Pusto było bez Ciebie, jakoś tak beznadziejnie :loveu::loveu::loveu: Quote
Jagoda1 Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 Alinko, jak dobrze, ze jesteś z nami Każda z nas, która przezyła odejście swojego psiego szczęścia, rozumie doskonale Twoje cierpienie. One zawsze odchodzą za wcześnie, ale wszystkie wzbogacają nasze życie... Quote
marta0731 Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 Kapsel napisał(a): Chcę spedzać z nim jak najwięcej czasu, bo nam już go niewiele zostało.................... :-( A takich dyrdymałów to nawet tu nie wypisuj:mad::stupid: Kapsel zuch chłopak, jeszcze niejednego przeżyje, zobaczysz, swojej Panci nie zostawi tak szybko:eviltong::loveu::loveu::loveu: Quote
joaaa Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 Alu, dopiero teraz przeczytałam o Jenny [*]. Ściskam Cię mocno i trzymam kciuki za Kapselka. Quote
Mysza2 Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 Niestety nie wiem. Wysyłałam do niej Smsy ale nie odpisuje. Nie dzwonię bo nie chcę się narzucać. Quote
andegawenka Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 [quote name='Mysza2']Niestety nie wiem. Wysyłałam do niej Smsy ale nie odpisuje. Nie dzwonię bo nie chcę się narzucać.[/QUOTE] :crazyeye: nie odpisuje???? Quote
tatankas Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 Z tego co wiem-wciąż przeżywa odejście Jenny :(,co wcale mnie nie dziwi,ale również wciąż pomaga boksiom.Kochana Alinka :) Quote
Kapsel Posted July 2, 2011 Author Posted July 2, 2011 [quote name='Mysza2']Niestety nie wiem. Wysyłałam do niej Smsy ale nie odpisuje. Nie dzwonię bo nie chcę się narzucać.[/QUOTE] Mysiuniu :buzi::iloveyou::calus::calus::calus:zobaczyłam Twój wpis (nie dostaję powiadomień z dogo) i przejrzałam sms.... był!!!!!!!!! :oops::shake: jak ja mogłam nie zauważyć? Widocznie przyszedł z paroma i musiałam ominąć. Przeczytałam wiadomość :-( Pędze do Ninusi :-(:shake: Quote
Kapsel Posted July 2, 2011 Author Posted July 2, 2011 Tak wyglądał mój Kapsel w maju smutny był jeszcze... już w tej chwili właściwie doszedł do siebie po odejściu Jenusi... Quote
Kapsel Posted July 2, 2011 Author Posted July 2, 2011 Byliśmy u dr Niziołka, Kapsel ma serce normalnej wielkości, nie ma przerostu mięśnia sercowego, nie ma niedotlenienia oraz wszystkie wyniki ma dobre. Zupełne przeciwieństwo diagnozy mojego weta, który leczy go od 13 lat!!!!! :angryy::angryy::angryy: Chciał ze mnie kasę zedrzeć???? Jak on mógł mi to zrobić? Tym bardziej po odejściu Jenny? Czy mógł się aż tak pomylić? Nie mam już za grosz do niego zaufania :shake: a w Koninie brak dobrych specjalistów, właściwie to nie ma już teraz żadnego. Brakuje mi Was moje Kochane dziewczyny :-( ale nie mogłam jakoś się zmusić do pisania na dogo...jakaś bariera nastąpiła :shake: przepraszam Was bardzo, ze mnie nie było :modla::modla::modla: Quote
Alicja Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 Aluś , nie masz pojęcia jak cieszy Mnie Twój wpis , że Kapselek zdrowy . A wet..... szkoda słów ...... Kochany , wierny , tęskniący .... https://lh5.googleusercontent.com/-6_b3aEowp14/Td6dQuTwr7I/AAAAAAAAA7Q/9RZgKG_9JtI/s640/P1020464.JPG Quote
andegawenka Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 [quote name='Kapsel'](nie dostaję powiadomień z dogo) [/QUOTE] ...ja mam to samo już od bardzo dawna...pisałam do moda. Wpis znika i nie dostaję odpowiedzi..... Quote
Mysza2 Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 Witaj Aluś, brakuje nam Ciebie. Bardzo się cieszę że Kapselek zdrowy, trzymajcie się cieplutko :) Quote
tatankas Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 :multi::multi::multi:Aluś bardzo się cieszę,że jesteś znów z nami i że Kapselek zdrowy:multi::multi::multi: Quote
Kapsel Posted July 2, 2011 Author Posted July 2, 2011 Witajcie Moje Kochane, będę zaglądać częściej do Was :):):) Quote
wykrywka Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 Bardzo miło zobaczyć znowu wpisy Alinki :lol:. Cieszymy się wszyscy, że Kapselek zdrowy :multi: Quote
emhokr Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 Aluś, buziak serdeczny :) Pozdrawiamy Cię wraz z Awią i Sasheńską :) Quote
jostel5 Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 I ja się cieszę,że Alinka wróciła....:) Na wątku Barneya też jest ślad!:) Quote
_Goldenek2 Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 Alinko, cieszę się bardzo, że znowu jesteś :) Quote
Recommended Posts