Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 774
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Co Kapselkowi jest? Aluś ja tez mialam świeta okropne, moje tez sie pochorowały, Tora pod kroplowka była, ale bedzie dobrze i u ciebie i u mnie-musi być

Posted

andegawenka napisał(a):
Nie wiem Marteczko, ja się wyłączyłam po odejściu Kary....może i Ala tego potrzebuje. Jesli nie wchodzi na dogo to może za wcześnie....sama nie wiem:shake:

To jest osobiste zdanie każdej z nas, ja po prostu miałam potrzebę zadzwonić do Ali, kiedyś mi duzo pomogła rozmowami..........................

Posted

marta0731 napisał(a):
Ciotki do Ali, do naszego boksiowego anioła, to trzeba dzwonić... Trochę ją podnieść na duchu, bo nie wiem czy tu zaglada...:glaszcze:

ja dzwoniłam w piątek ...ale odrzuciła :(

Posted

Jesteście WSZYSTKIE KOCHANE :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
Bardzo dziękuje za wsparcie!!!!!!!

Mysiu :calus: cały czas myślałam o Twoim sms-ie i dziś się zmusiłam żeby napisać o moim drugim szczęściu.
Aluś, :loveu:juz nie pamiętam, ale musiałam miec bezpośrednią ważną rozmowę skoro Cię "odrzuciłam". Martuś :loveu: dzięki za telefony.

Przebadaliśmy Kapselka wszerz i wzdłuż i w najgorszym stanie jest serce, które obecnie ma w kształcie piłki. Ma przerost mięśnia sercowego oraz niedotlenienie. Dostaje tabletki o nazwie "geria". Może któraś z Was Kochane wie coś na ten temat?
Poza tym ma już początek zmian w nerkach i w wątrobie.
Ma też zwichniętą łapkę przednią w barku :shake::shake::shake: Cały tydzień na zastrzykach i poprawy nie widać, gdyż stale zrywa się i pędzi albo do bramy albo w ogóle chce mu się brykać, a nie może. Nie można go upilnować :shake: Chcę spedzać z nim jak najwięcej czasu, bo nam już go niewiele zostało.................... :-(
Brakuje nam Jenny i uczymy się żyć bez niej... Kapsel też bardzo jej brak przeżywa:-(
Na jej grobie kwitną kwiatki, czesto z nią rozmawiam...
Sypie się moje życie .... ale póki mogę będę walczyć o Kapsla do końca!!!!!!!!!!!!!!!!! Za dwa dni będzie miał 12 i pół roku.
Postaram się wkleić zdjęcia.

Posted

Alu, nie będziesz zadowolona z mojej porady. Serce staruszków juz takie jest. Szmery i powiększone a jeszcze problemy ze stawami. Alu musisz dla dobra Kapselka go odchudzić....bo właśnie serce i stawy nie lubią nadwagi no i będzie mu łatwiej oddychać. Są specjalistyczne karmy dla odchudzenia, popytaj lekarza....on Ci doradzi...

Strasznie się cieszę że się pojawiłaś, kamień z serca. Kocham Cię a Ty Kapselku się nie wygłupiaj i nie martw swojej mamuśki...