sauatka Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 są foty, są foty! i to jakie. Zaśliniłam się i proszę o wymizianie futer za uszami :loveu: no i szczęśliwego nowego roku życzę! Quote
Kapsel Posted January 1, 2011 Author Posted January 1, 2011 Dar_ling, choć serce mam wielkie, to ze mnie straszny tchórz.... żeby zdecydować się na Jenny musiałam trochę przejść szkoły życia... ech co tam będę sobie opinię psuła :lookarou: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Kapslowi lekko siwizna przypruszyła już fafelki ... następna sesja zdjęciowa będzie juz z Jenny, choć trudno ją sfotografować, bo zazwyczaj śpi:evil_lol::mdrmed: ale postaramy się;):) Wykrywko, Sauatko dziękujemy za życzenia i również życzymy Wam cudownych 365 dni w Nowym Roku :kiss_2::kiss_2::kiss_2: Quote
Jagoda1 Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 [FONT=Comic Sans MS]RADOŚCI I SZCZĘŚCIA KAŻDEGO DNIA! :buzi:[/FONT] Quote
Kapsel Posted January 11, 2011 Author Posted January 11, 2011 Jagódko dziękuję bardzo!!!!!!!!!!!!!! :):):) Quote
andegawenka Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 Jednak to dziś...powinnam mieć kalendarz wielkości lotniska... Alu, wszystkiego najlepszego, pomyślności, szczęścia , zdrowia i domków dla Twoich podopiecznych... Quote
Kapsel Posted January 12, 2011 Author Posted January 12, 2011 Ninuś Bardzo Ci dziękuję!!! :):):) A wiecie jak mnie wczoraj przywitały psiaki jak wróciłam z pracy? Wyleciały jak zwykle na ogród powitać mnie.... w kokardach :crazyeye::mdrmed::mdrmed: Piękny prezent miałam, ech aż mi ryczeć się chciało Quote
andegawenka Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 Kapsel napisał(a):Ninuś Bardzo Ci dziękuję!!! :):):) A wiecie jak mnie wczoraj przywitały psiaki jak wróciłam z pracy? Wyleciały jak zwykle na ogród powitać mnie.... w kokardach :crazyeye::mdrmed::mdrmed: Piękny prezent miałam, ech aż mi ryczeć się chciało też by mi się chciało.... Quote
Jagoda1 Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 Kapsel napisał(a):Ninuś Bardzo Ci dziękuję!!! :):):) A wiecie jak mnie wczoraj przywitały psiaki jak wróciłam z pracy? Wyleciały jak zwykle na ogród powitać mnie.... w kokardach :crazyeye::mdrmed::mdrmed: Piękny prezent miałam, ech aż mi ryczeć się chciało Szkoda, ze nie pstryknęłaś zdjecia...:) Quote
Maruda666 Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 Alu :buzi: wszystkiego co najlepsze :Rose::Rose::Rose: Quote
Yana Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 od nas też wszystkiego naj, naj naj.... :-) dawno mnie nie było (w pracy urwanie głowy na początku roku) a tu takie piękne fotki świateczne :-) najbardziej rozczyulił mnie Kapselek na rączkach u Pańcia... pieseczek malutki :-) Quote
Kapsel Posted January 13, 2011 Author Posted January 13, 2011 Marudko, :loveu: Yano :loveu: bardzo dziękuję za życzenia :):):) Quote
Kapsel Posted February 24, 2011 Author Posted February 24, 2011 Iza i Fidel napisał(a):Witaj,miło Was poznać :) Powitać, powitać właścicielkę, cudo nie boksera :):):) Quote
Kapsel Posted April 5, 2011 Author Posted April 5, 2011 Jenny wczoraj odeszła za TM :-(:-(:-(:-( Gazzy :calus:dziękuję https://picasaweb.google.com/pakoidiana/Filmy03#5592157458730000642 Kochamy Cię Jenny Quote
andegawenka Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 Kapsiu co sie stało....Boże jaki wredny rok a dopiero się zaczął...Przykro mi....wiesz że kochałam Jenny... Jenny, Kara się Tobą zaopekuje [*] Quote
sauatka Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 Kapselku, strasznie mi przykro :-( przytulam mocno. ['] Quote
Maruda666 Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 Alu, trzymaj się :glaszcze: . Maleńka już szczęśliwa, bryka z moim Cezarem :-( Quote
wykrywka Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 Alinko bardzo mi przykro. Przytulam Cię serdecznie :calus: i płaczę razem z Tobą :-( Quote
Mysza2 Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 Aluś, Ninka mi przysłała linka, nie wiem co napisać:( Trzymaj się jakoś, wszystkie tutaj chyba wiemy co czujesz i tak mi strasznie was żal :( Przytulam Cię mocno:calus::calus: Quote
Trufelek Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 Bardzo mi przykro:( Tym bardziej, że do tej pory ta data była obchodzona urodzinowo:( Strasznie nam przykro. Brak słów normalnie, brak słów:(:cry::cry::cry: Quote
Recommended Posts