Maruda666 Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 Jakie ślicznoty :):) - dziewczynki czy parka? Quote
wykrywka Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 Cudeńka :lol:. Pokazuj Alinko je jak najczęściej. Quote
Nutusia Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 No właśnie - dla takich zacofańców jak ja, którzy nie mają konta na fb (i nie zamierzają mieć ;)) Quote
tatankas Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 Mam nadzieję,że Alinka się nie obrazi jak wkleję za nią kilka zdjęć ;) [h=1]Indi i Ira -Inwazja Mocy[/h] czyli dwie dziewczynki :) Moje ulubione zdjęcia: Śpiące księżniczki: Na ogródku: A tu już 8 miesięcy mają: Czy one nie są cudne : Quote
Kaaasia Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 http://images37.fotosik.pl/1916/2ba4f306ed708667med.jpg Cudeńka przekochane :loveu: http://images47.fotosik.pl/1675/592b4a0be58f0f67med.jpg Już duże pannice :smile: Quote
Nutusia Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 O matko moja - jak Ty je odróżniasz, Alinko?!?!?!?!?.... Quote
Yana Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 z tego co się orientuje to nie sa dwie dziewczynki ;-) a chłopczyk i dziewczynka... ale są rzeczywiście cudowne :-) Quote
Nutusia Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 A, to wtedy odróżnić łatwiej ;) Ira to z pewnością dziewczynka - Indi - na dwoje babka wróżyła :) Quote
Kaaasia Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 Mnie się wydaje że to dwie dziewczynki tylko jedna ogoniasta a druga nie :smile: Quote
tatankas Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 [quote name='Yana']z tego co się orientuje to nie sa dwie dziewczynki ;-) a chłopczyk i dziewczynka... ale są rzeczywiście cudowne :-) Indi i Ira-na pewno dwie dziewczynki ;) [quote name='Nutusia']A, to wtedy odróżnić łatwiej ;) Ira to z pewnością dziewczynka - Indi - na dwoje babka wróżyła :) Indi też dziewczynka :) [quote name='Kaaasia']Mnie się wydaje że to dwie dziewczynki tylko jedna ogoniasta a druga nie :smile: Dokładnie Kaaasia ;) Quote
Yana Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 no ja tu widzę siusiaka, Indi to chłopak raczej ;-) Quote
andegawenka Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 To pora żeby mamuska się wypowiedziała co ma:razz: Quote
Yana Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 to naprawdę chłopak, a ciotki z niego dziewczynę robią :-) Quote
andegawenka Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 Skopiowałam na pulpit, przybliżyłam i widać instrumencik jak talala, pewnie to TEN INDI. Quote
Yana Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 andegawenka napisał(a):Skopiowałam na pulpit, przybliżyłam i widać instrumencik jak talala, pewnie to TEN INDI. ale się śledztwo toczy hahahaha :-D Quote
andegawenka Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 Yana napisał(a):ale się śledztwo toczy hahahaha :-D Może Ala jakąś nagrodę fundnie za prawidłowe zdiagnozowanie płci:p Quote
Yana Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 andegawenka napisał(a):Może Ala jakąś nagrodę fundnie za prawidłowe zdiagnozowanie płci:p weekend z boksiowym rodzeństwem ;-) Quote
andegawenka Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 Yana napisał(a):weekend z boksiowym rodzeństwem ;-) o! o! o! fajnie by było:p Quote
Kaaasia Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 Przynajniej z ogonkami się nie pomyliłam :eviltong: Quote
Nutusia Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 To jak to jest - można jeszcze kopiować?... Quote
Yana Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 Nutusia napisał(a):To jak to jest - można jeszcze kopiować?... nie można, ale ogonki czasem się łamią przy porodzie :-/ i wtedy się kopiuje Quote
tatankas Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 Yana napisał(a):to naprawdę chłopak, a ciotki z niego dziewczynę robią :-) A ja bym sobie głowę dała uciąć,że dziewczynki,może jakieś komentarze ,że wyglądają jak bliźniaczki na FB mnie zmyliły:oops: ps.Faktycznie Indi to piesek-sprawdziłam w komentarzach-nie tylko ja myślałam,że to dwie dziewuchy,ale Alinka sprostowała :roll: Quote
andegawenka Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 tatankas napisał(a):A ja bym sobie głowę dała uciąć,że dziewczynki,może jakieś komentarze ,że wyglądają jak bliźniaczki na FB mnie zmyliły:oops: ps.Faktycznie Indi to piesek-sprawdziłam w komentarzach-nie tylko ja myślałam,że to dwie dziewuchy,ale Alinka sprostowała :roll: Ira to baba z ogonem a Induś to facet bez ogona:loveu:. Wracam z fb:evil_lol: 12 sierpnia skończyły 4 miesiące, więc rodzeństwo:loveu: Quote
hecia13 Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 andegawenka napisał(a):Ira to baba z ogonem a Induś to facet bez ogona:loveu:. Z ogonkiem... tylko w innym miejscu :P Quote
andegawenka Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 hecia13 napisał(a):Z ogonkiem... tylko w innym miejscu :P Teraz to już wszystko dzieciaki mają policzone:loveu: Quote
Recommended Posts