Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Maruda666 napisał(a):
Ale moje koty chowane z bokserem ;), faflunie towarzystwo wcale im nie będzie przeszkadzać:evil_lol: A jako że liczebnie przeważają, to sobie poradzą :lol:

Ale ja sobie nie poradzę, więc Marudko albo sama, albo wcale :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

• Replies 774
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Poddaję się. Poczekam z tą adopcją, może Twoje fafluny pokochają koty?? :) :) Mój Cezar mając chyba 5 lat przyprowadził do domu pierwsze kocię, a potem jeszcze kilka trafiło do nas za jego sprawą - jakoś te kocie przybłędy miały do niego zaufanie i na spacerach kleiły się do niego. Pod koniec życia Cezka, bałam się już z nim wychodzić z domu :evil_lol::evil_lol: - mój mąż jakoś nie miał zrozumienia do naszej miłości do kotów i przy każdym kolejnym chciał się wyprowadzać :evil_lol:.

Posted

Maruda666 napisał(a):
No i teraz nie wiem co odpowiedzieć :diabloti: - bo oficjalnie to mam :evil_lol:. Ale nie przez koty i w sumie po rozwodzie okazało się, że chyba nie był nam potrzebny ;)

Nieraz trzeba się właśnie rozwieść, żeby przekonać się, że bez siebie żyć nie można :smile::smile::smile: tylko gorzej jak wyjdzie,..... że jednak można :D

Posted

[quote name='Kapsel']Nieraz trzeba się właśnie rozwieść, żeby przekonać się, że bez siebie żyć nie można :smile::smile::smile: tylko gorzej jak wyjdzie,..... że jednak można :D

To wtedy też nie ma problemu ;)
Kiedy jakieś następne fotki uroczych faflunów??

Posted

Dziś wybieramy się na spacerek. Aparat w pogotowiu juz czeka. Zawsze zapomnę wziąć, a nieraz takie cudne zdjęcia mogłam zrobić, ale dziś nadrobimy starty ;)

Posted

kapsel napisał(a):
dziś wybieramy się na spacerek. Aparat w pogotowiu juz czeka. Zawsze zapomnę wziąć, a nieraz takie cudne zdjęcia mogłam zrobić, ale dziś nadrobimy starty ;)

fotopsichomaniacy jezdemy:diabloti:

Posted

Nie miałam czasu, zdjęcia zrobione, ale ruszały się jak ...:cool3: ciężko było zrobić, jak ustawiły się, to słońce świeciło, a na koniec karta pamięci się zapełniła :diabloti:
Ale mam, po pracy zgram i wstawię :oops:

Posted

Dwa wspomnieniowe zdjęcia przed wyjazdem syna, wrzesień 2010r. Syn i jego dwie miłości

Wczorajszy spacerek, trochę łąki, trochę lasku, była piękna słoneczna pogoda

Kapsel

Jenny

Posted

Dzieciaczki zabawiły się w krówki i pasą się na łące :eviltong:

ciągle mało i mało :roll:

i tak to jest :diabloti::diabloti::diabloti: jak jest się łakomym :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Jenusia w laseczku bawi się w chowanego ;-)

i zrobiła Kapsla w konia :mad:

Posted

psy myśliwskie, stale coś niuchają

Trochę się zmęczyłem, baba wykańcza tam gdzie ja, tam i ona

A co nie wolno??????

nie wiedziałem, że ty taka obrażalska no dobra na zgodę

Posted

Chodźże już wreszcie :cool3:

Masz patyka, pobaw się :loveu:

Ja się głupotami nie zajmuję :cool3:

udaję nieżywą, to dopiero zabawa :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

koniec głupot, wracamy do domu :placz:

Szybciej Jenny, obiad stygnie :mad:

Ciąg dalszy nastąpi w najbliższym czasie :mdrmed::mdrmed::mdrmed:

Posted

piękne fotki :-) fajne macie tereny do spacerów, boksie widać szczęśliwe na takich wędrówkach :-) Kapsel jest niesamowity, wiem, że się powtarzam, ale on wogóle nie wygląda na swój wiek, młodziak po prostu :loveu:

Posted

andegawenka napisał(a):
Cudności kochane, żółtki uwielbiane.....normalnie gula mi lata po przełyku.Z takich pieknych widoków powonien składać się świat...

Dziękuję Ninuś :loveu:
Maruda666 napisał(a):
Zdjęcia śliczne - rozbroiła mnie ta zdziwina mina Kapsla . A komentarze rewelacyjne - siedzę przed monitorem i rżę :) :) ;) Nieżywa Jenusia przesłodka :loveu:

Nie rżyj, jak mój syn to zobaczył, to mówi co ty mama komiks napisałaś?:evil_lol:

Yana napisał(a):
piękne fotki :-) fajne macie tereny do spacerów, boksie widać szczęśliwe na takich wędrówkach :-) Kapsel jest niesamowity, wiem, że się powtarzam, ale on wogóle nie wygląda na swój wiek, młodziak po prostu :loveu:

To prawda Yano, on jeszcze taki młodziak. Nic a nic się nie zmienił zachowuje się jak przed laty. Ta sama młodzieńcza radość. Jedyny objaw tych lat, to po wyspaniu się sztywnieją mu tylne nogi ;)

Posted

Maruda666 napisał(a):
Jak mam nie rżeć, jak jeszcze teraz dobiłaś mnie tylnymi nogami:multi::multi:

A co Ty Marudko miałaś na myśli, hę????:cool3::cool3::cool3:

Posted

[quote name='Kapsel']

To prawda Yano, on jeszcze taki młodziak. Nic a nic się nie zmienił zachowuje się jak przed laty. Ta sama młodzieńcza radość. Jedyny objaw tych lat, to po wyspaniu się sztywnieją mu tylne nogi ;)

Nie wiem dlaczego, te tylne nogi mnie rozbroiły :) :). Choć sam fakt nie jest zabawny. Może mu coś na stawy warto dać?

Posted

Maruda666 napisał(a):
Nie wiem dlaczego, te tylne nogi mnie rozbroiły :) :). Choć sam fakt nie jest zabawny. Może mu coś na stawy warto dać?

Dostawał, ale te tabletki mdliły go okrutnie i przestałam się znęcać nad nim. Koleżanka mi na to Kapslowe sztywnienie ŁAP :evil_lol: odpowiedziała, ło matko jak ja wstaję też nogi mam sztywne:evil_lol::evil_lol::evil_lol: