nombre Posted April 30, 2012 Posted April 30, 2012 U mnie historia była podoba. Po odejsciu po 11 latach mojej poprzedniej bokserki Saby, za dwa dni jechalismy do Jaworzna po Fredzia, mimo ze w domu była juz parumiesieczna Tora. I tym sposobem ciesze sie swoimi dwoma najwiekszymi szczesciami-boże daj jak najdłużej Quote
Maruda666 Posted April 30, 2012 Posted April 30, 2012 A u mnie było trochę inaczej - nasz Cezar odchodząc zostawił w spadku po sobie kilka kotów, które jakoś do niego się przyklejały na spacerach, do tych kotów doszły następne kocie biedy i tak z posiadaczki jednego psiaka zostałam kociarą ;) Dziewczyny, może to nie pora i nie miejsce, ale myślę, że Ala się nie pogniewa - zajrzyjcie na bazarek w moim podpisie - połowa dla SOS z przeznaczeniem dla boksia Bastera z mocznicą. Quote
beahoff Posted May 1, 2012 Posted May 1, 2012 nie wiedzialam Alu, ze dotknelo ciebie takie nieszczescie.Bardzo ci wspolczujemy .Beata i Fart Quote
ewab Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 Dopiero przeczytałam. Alu współczuję bardzo:calus:. Kapselku biegaj szczęśliwy za TM [*]. Quote
marta0731 Posted May 6, 2012 Posted May 6, 2012 Co Wy tu ciotki piszecie... :mad: :eviltong: Jakie zastępowanie sobie pustki następnym boksiem, żeby miski stały i był z kimś spacer:crazyeye: Nie zapełni się tej pustki, nasze poprzednie psy zawsze będą w naszych sercach i w naszej pamięci Następnego się bierze i po prostu KOCHA jak poprzednie...................... Quote
tatankas Posted May 6, 2012 Posted May 6, 2012 Nikt nie pisze o zapełnieniu pustki w sercu,bo tego się nie da zrobić,ale pustki w domu.Każdego psiaka kochamy tak samo mocno,albo bardziej ;) Quote
marta0731 Posted May 7, 2012 Posted May 7, 2012 Wiem wiem ;) Tylko rzeczywiście indywidualna sprawa każdego, jak szybko jest gotowy przyjąć następnego zwierzaka Najlepiej, jak szybko się zdarza jakis zbieg okoliczności i nie ma czasu na myślenie :cool3: Quote
Nutusia Posted May 7, 2012 Posted May 7, 2012 Święta prawda - postawienie przed faktem dokonanym jest najbardziej skuteczne w podjęciu decyzji i psiaku w domu ;) Quote
andegawenka Posted November 1, 2012 Posted November 1, 2012 (edited) Boksiołki, jesteście tylko przez chwilę w naszym życiu. Za krótko Edited November 1, 2012 by andegawenka Quote
lula2010 Posted December 22, 2012 Posted December 22, 2012 Zdrowych,pogodnych SWIAT:tree1: i radosci z boksiolkow zyczymy ,oraz szczesliwego 2013..:loveu: Quote
Kapsel Posted January 4, 2013 Author Posted January 4, 2013 Tak długo mnie tutaj nie było :shake: :-( ciężko mi pisać na nim, bo tam na początku jest cała historia mojej miłości :-( Dziękuję też za życzenia świąteczne ! A chociaż mi ciężko, bo na Fb już dawno wstawiłam moje dzieciaki, to dzisiaj się odważyłam tutaj wstawić :oops: Indi i Ira jak przyjechały do nas ... Quote
tatankas Posted January 4, 2013 Posted January 4, 2013 Nasze staruszki zawsze będą żyły w naszych sercach,więc nie warto zakopywać o nich wspomnień,tylko pamiętać piękne chwile z nimi i cieszyć się obecnymi zwierzakami :) Piękne maleństwa masz i ciesz się nimi z nami jak najdłużej :) Quote
Nutusia Posted January 4, 2013 Posted January 4, 2013 Alu - nigdy nie umiera ten, który pozostaje w naszej pamięci. Dlatego warto pamiętać, wspominać... Na początku jest ciężko - to oczywiste, ale z czasem te wspomnienia nas uskrzydlają. Dzieciaki prze-prze-przecudowne! GRATULUJĘ :) I mam nadzieję, że teraz tu będą kontynuować bokserzą historię Waszej Rodziny... Quote
Kaaasia Posted January 4, 2013 Posted January 4, 2013 Cudowne maluszki. Niech zdrowo rosną i przez długie lata będą szczęściem dla całej rodziny :smile: Quote
Mysza2 Posted January 4, 2013 Posted January 4, 2013 Aluś , bardzo się cieszę że się zdecydowałaś:):) Quote
Nutusia Posted January 4, 2013 Posted January 4, 2013 I to od razu podwójnie :) Jeden mały boksio to już wyzwanie - dwa to wręcz... brawura ;) Quote
andegawenka Posted January 4, 2013 Posted January 4, 2013 A gdzie poduszeczki dla dzieci malutkich:p http://naforum.zapodaj.net/thumbs/fc11a1c1b375.jpg Quote
hecia13 Posted January 4, 2013 Posted January 4, 2013 Ala, one są PRZECUDNEJ URODY i NIEZWYKŁEJ PIĘKNOŚCI!!!!! :-o :loveu: Quote
lula2010 Posted January 4, 2013 Posted January 4, 2013 dwa cudenka-widzialam juz ich zdj na FB :lol: Quote
marta0731 Posted January 4, 2013 Posted January 4, 2013 Mogę napisać tylko jedno: NO NARESZCIE :) Cudeńka niech zawsze będą zdrowe (bo szczęśliwe u Ciebie ALinka będą na pewno) :D Quote
tatankas Posted January 5, 2013 Posted January 5, 2013 [quote name='andegawenka']A gdzie poduszeczki dla dzieci malutkich:p http://naforum.zapodaj.net/thumbs/fc11a1c1b375.jpg Te maluszki już nie takie malutkie,Alinka wkleiła zdjęcie robione kilka miesięcy temu.Alinko dawaj więcej zdjęć,bo tu na dogo zacofani jesteśmy w poznawaniu dziewczynek :) Quote
Recommended Posts