Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kapsel a ty masz w miarę blisko do Poznania?zobacz co w schronisku w Poznaniu jest,filmik ze szczeniakami.W pierwszej minucie filmiku jak pan przechodzi do trzeciego boksu ze szczeniakami-dosłownie moja Nikita maleńka:

http://www.youtube.com/watch?v=HDG3dg9caZ8

Tęsknisz za Karmelkiem,a może uratujecie tego szczyla,jak możecie,mnie to się kraja serce jak widzę szczeniaki w klatkach,a boksie w szczególności.Ich minki smutne rozbrajają.

• Replies 774
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wisień napisał(a):
jesteśmy :)
podróż bezproblemowa, mały spał jak suseł :)
w domu obwąchał wszystkie kąty i na dobry początek zrobił "piękną kupkę" :cool3: wchłonął zawartość michy (dziękuję Kapselku :loveu: ) wylizał dziewczyny i teraz testuje dywan, w którym miejscu jest najwygodniej :evil_lol:
martwię się tylko czemu nie chce pić? nie wypił ani kropli wody :roll:

idę się nauczyć wklejać zdjęcia ;)

edit:
no, już :)
zapraszamy: http://www.dogomania.pl/threads/221522-Karmelkowe-cudo-)?p=18447081#post18447081

leceeeeeeeeeeeeeeeee

Posted

Nutusia napisał(a):
Nie zobaczę z domu filmiku, ale jeśli to rzeczywiście malusia boksia, to jest duża szansa, że któryś z "kontaktów Karmelkowych" dla się wykorzystać! ;)

Zapewne wykorzystamy kontakty ;)

tatankas napisał(a):
Kapsel a ty masz w miarę blisko do Poznania?zobacz co w schronisku w Poznaniu jest,filmik ze szczeniakami.W pierwszej minucie filmiku jak pan przechodzi do trzeciego boksu ze szczeniakami-dosłownie moja Nikita maleńka:

http://www.youtube.com/watch?v=HDG3dg9caZ8

Tęsknisz za Karmelkiem,a może uratujecie tego szczyla,jak możecie,mnie to się kraja serce jak widzę szczeniaki w klatkach,a boksie w szczególności.Ich minki smutne rozbrajają.

Już sprawa jest w toku. Ania DT Kevina i Laili pojedzie jutro do schronu i wszystko wybada.

Posted

Kapsel napisał(a):
Zapewne wykorzystamy kontakty ;)

Już sprawa jest w toku. Ania DT Kevina i Laili pojedzie jutro do schronu i wszystko wybada.

Bardzo się cieszę,żebym takie cudo zobaczyła w Szczecińskim schronisku to nawet mój mąż by mnie nie zatrzymał,tak jak było z Rockym( za TM),w najgorszym wypadku razem ze szczylem byśmy pod mostem wylądowali ;)

Posted

tatankas napisał(a):
Bardzo się cieszę,żebym takie cudo zobaczyła w Szczecińskim schronisku to nawet mój mąż by mnie nie zatrzymał,tak jak było z Rockym( za TM),w najgorszym wypadku razem ze szczylem byśmy pod mostem wylądowali ;)

Nie wylądowałabyś pod mostem :cool3::cool3::cool3: co to to nie, w takim przypadku my ciotki boksiowe TZ-ta byśmy eksmitowały i po problemie :diabloti: i dopiero by się zaczęło :evil_lol: same tymczasy byś miała :evil_lol:

Posted

Kapsel napisał(a):
Nie wylądowałabyś pod mostem :cool3::cool3::cool3: co to to nie, w takim przypadku my ciotki boksiowe TZ-ta byśmy eksmitowały i po problemie :diabloti: i dopiero by się zaczęło :evil_lol: same tymczasy byś miała :evil_lol:

Marzenia :D:D:D

Posted

Kapselku dobra robota:) Jak czytam jak Wam idzie ta pomoc to normalnie łzy mi się cisną z radości , że na świecie są jeszcze takie dobre dusze jak Wy cioteczki boksiowe:) Że są ludzie którzy chcę bezinteresownie pomagać , same od siebie:) To piękne i cieszę się , że trafiłam tutaj na forum i , że razem z Wami mogę przeżywać , wspaniałe chwile radości, gdy znajdujecie kolejne boksiowe domki:) To cudowne psiaki, cudowna rasa , zresztą każda z WAs ma juz nie jednego przytulasa i fajnie , że pomagacie im w każdym dniu, w każdej chwili. Ja również się staram jak mogę , ale jak czytam i słyszę na jaką skalę pomagacie to aż mi na serduchu lżej bo wiem, że każdy biedny boksiołek w naszym kraju , ma szansę trafić w Wasze ręce a dzięki nim do nowych NORMALNYCH DOMKÓW:) Ach ...............super........................ale się rozkleiłam:)

Posted

Ile tu się działo :crazyeye::crazyeye:
W pierwszej chwili jak zobaczyłam zdjęcia Kapselka z małym, pomyślałam - ,,O, Kapsel się oszczenił" :evil_lol::evil_lol: Słodki ten maluch i jak dobrze że oboje z mamą już bezpieczni :loveu: :loveu:

Posted

Maruda666 napisał(a):
Ile tu się działo :crazyeye::crazyeye:
W pierwszej chwili jak zobaczyłam zdjęcia Kapselka z małym, pomyślałam - ,,O, Kapsel się oszczenił" :evil_lol::evil_lol: Słodki ten maluch i jak dobrze że oboje z mamą już bezpieczni :loveu: :loveu:

Tak Marudko wszystko powoli sie dobrze układa. Na tych pierwszych zdjęciach w tej oborze jak sobie biedactwa przypomnę, to skóra cierpnie, ale już do przodu, juz bedzie tylko lepiej.

I z Kapselkiem lepiej, nie ma już w moczu krwi, tabletki dzisiaj kończy, jutro jedziemy na wizyte kontrolną. Oby tak dalej :-)

Posted

[quote name='Roksia']Kapselku dobra robota:) Jak czytam jak Wam idzie ta pomoc to normalnie łzy mi się cisną z radości , że na świecie są jeszcze takie dobre dusze jak Wy cioteczki boksiowe:) Że są ludzie którzy chcę bezinteresownie pomagać , same od siebie:) To piękne i cieszę się , że trafiłam tutaj na forum i , że razem z Wami mogę przeżywać , wspaniałe chwile radości, gdy znajdujecie kolejne boksiowe domki:) To cudowne psiaki, cudowna rasa , zresztą każda z WAs ma juz nie jednego przytulasa i fajnie , że pomagacie im w każdym dniu, w każdej chwili. Ja również się staram jak mogę , ale jak czytam i słyszę na jaką skalę pomagacie to aż mi na serduchu lżej bo wiem, że każdy biedny boksiołek w naszym kraju , ma szansę trafić w Wasze ręce a dzięki nim do nowych NORMALNYCH DOMKÓW:) Ach ...............super........................ale się rozkleiłam:)

Pomoc może być tylko i wyłącznie skuteczna dzięki takim LUDZIOM JAK WY WSZYSTKIE KOCHANE CIOTECZKI BOKSIOWE.:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
Bez Was nic byśmy nie zrobiły :shake:

• 1 month later...
Posted

Troszkę wspomnień i troszkę zdjęć bieżących mojego skarbeczka Kapselka :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: