Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mocz był badany ale w październiku ale od tego czasu mogło się duzo zmienić więc po przyjeździe zbadamy.
Wkurza mnie to bo wiadomo jak jest w gościach, a majty mu się zsuwają bo kręci się w nocy i niestety zasikuje łóżko, ech :shake:

• Replies 774
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='tatankas']Dziewczyny-piękna ruda sunia szuka domu,jutro trafi do schronu:

http://tablica.pl/oferta/do-jutra-dom-pozniej-schronisko-pilnie-potrzebna-pomoc-IDBgOj.html

Macie jakieś pomysły,ja zaraz piszę do dziewczyny z Myśliborza,która jest z dogo,może coś pomorze :(

olly załatwiła domek stały,o ile sunia się dogada z mniejszą mieszkającą tam sunią,mamy też już na jutro transport dla niej-koszt wyniesie 110zł,50zł dołożą się jej nowi właściciele,więcej nie mogą,bo ciężko po świętach,a do tego z sunią jeszcze trzeba będzie zaliczyć weterynarza.Czy ktoś może się dołożyć do transportu.Ja mogę 10zł dać,więc brakuje jeszcze 50zł

Posted

Alu może Kapselek ma jakąś infekcję, wtedy psy często posikują nawet młode. Trzeba koniecznie zrobi badanie moczu. Kapselku wracaj do zdrowia, mizianka dla przystojniaka :-)

Posted

Niech w Nowym Roku świat będzie dla Was pełen ciepła, radości i przyjaciół,
a w Waszych domach niech nigdy nie zabraknie miłości i zrozumienia.
Do życzeń przyłącza się moja kocia banda ;) życząc wspaniałych i rozumnych domków dla wszystkich bezdomniaków .

Posted

Dziękuję Kochane Dziewczyny:loveu::loveu::loveu: jakie piękne życzenia :):):):) ja również życzę Wam wszystkiego co najlepsze w Nowym Roku!!!!!!!!!!!!!

Olly, przyjadę do Seby.

Posted

Kapsel napisał(a):
Dziękuję Kochane Dziewczyny:loveu::loveu::loveu: jakie piękne życzenia :):):):) ja również życzę Wam wszystkiego co najlepsze w Nowym Roku!!!!!!!!!!!!!

Olly, przyjadę do Seby.

Wracaj:loveu:

Posted

Cheese napisał(a):
I ja życzę Wszystkiego Dobrego w Nowym Roku, zdrówka bo jak to będzie,to resztę można jakoś sobie "załatwić" :-)

Dziękujemy bardzo Cheese :buzi: za życzenia i wzajemnie wszystkiego dobrego w Nowym Roku :hand:

Posted

[quote name='marta0731']Alinka, Ty nasza najlepsza Boksiowa Cioteczko, stooooooooo lat i wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!!!!!:Rose::Rose::Rose::calus::calus::calus:
:new-bday::new-bday::new-bday:[/QUOTE]
Ło matko skąd Martus wiedziałaś??? :oops::oops::oops:
W pewnym wieku nie przyznaje sie do urodzin :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: ale bardzo dziekuje za życzenia!!!

Posted

[quote name='marta0731']Alinka, Ty nasza najlepsza Boksiowa Cioteczko, stooooooooo lat i wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!!!!!:Rose::Rose::Rose::calus::calus::calus:
:new-bday::new-bday::new-bday:[/QUOTE]

[quote name='Kapsel']Ło matko skąd Martus wiedziałaś??? :oops::oops::oops:
W pewnym wieku nie przyznaje sie do urodzin :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: ale bardzo dziekuje za życzenia!!![/QUOTE]

To ja się przyłączę do rzyczeń-wszystkiego co najlepsze dla ciebie :Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose:

Jak to się nie przyznawać,ja mam 18 lat już po raz pi.....cicho ;)