Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 774
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='w deszczu rosnę']Faktycznie, może nawet te zwykłe ocieplacze nie warte tych pieniędzy, ale porządna przeciwdeszczówka to wydatek raz na całe życie psa.

Ta jest cudowna :loveu:

No i co kupisz?

Posted

tatankas napisał(a):
Kapselkowy jest zajefajny,jak będę miała kupić,to tylko taki,a jaka to bluza jak i na tylne nogi i dupkę zakrywa,więc wszystko co trzeba :)

Stara kosulka TZ za darmo:evil_lol::evil_lol:

Posted

O marynko, ale dresik - spoko można jogging uprawiać - nawet nocą, bo odblaski są! ;) A swoją drogą, jako kierowca, chyba bym w słup wjechała, gdybym takie odblaski przemieszczające się na tej wysokości w ciemności ujrzała :)

Posted

tatankas napisał(a):
Kapselkowy jest zajefajny,jak będę miała kupić,to tylko taki,a jaka to bluza jak i na tylne nogi i dupkę zakrywa,więc wszystko co trzeba :)

Jest naprawdę cieplusieńki i taki zajefajny z kapturkiem, a z kapturka sznurki zwisają :razz::evil_lol:

Nutusia napisał(a):
O marynko, ale dresik - spoko można jogging uprawiać - nawet nocą, bo odblaski są! ;) A swoją drogą, jako kierowca, chyba bym w słup wjechała, gdybym takie odblaski przemieszczające się na tej wysokości w ciemności ujrzała :)

Odblaski naprawdę bezpieczne, a na grzbiecie wieczorem zarys psa jest niebieski, naprawdę fajny kubrak ;) i niedrogi
andegawenka napisał(a):
Stara kosulka TZ za darmo:evil_lol::evil_lol:

mój TZ mówi, że jemu to nie kupiłam do tej pory bluzy :cool3: a Kapselkowi to wszystko :evil_lol:

Posted

Co do p/deszczówek dla psiaków , wystarczy kupić w szmatexie jakąś dobrą firmową kurtkę ,np goretexową , softszelową lub temu podobną i uszyć samemu , odblaski i inne bajery dostępne w pasmanteriach ;)

Posted

Nutusia napisał(a):
Żeby uszyć, trzeba mieć dwie rączki - jedną lewą, drugą prawą. W przypadku wersji "obie lewe" odpada :(

ja mam pomysły a TZ szyje :lol::lol:

Posted

Alicja napisał(a):
ja mam pomysły a TZ szyje :lol::lol:

Szczęściara.Ja jak coś chcę,to wiem,że jak sama tego nie zrobię,to tego nie dostanę,(i może to i lepiej)jestem samowystarczalna :)(z wyjątkiem nocnych harców ;))

Posted

tatankas napisał(a):
Szczęściara.Ja jak coś chcę,to wiem,że jak sama tego nie zrobię,to tego nie dostanę,(i może to i lepiej)jestem samowystarczalna :)(z wyjątkiem nocnych harców ;))

cza się umieć urządzić ;) :lol:

Posted

boksiowe cioteczki zostało mi z bazarku z zeszłego roku 5 kartek świątecznych ręcznie robionych i czterolistne koniczynki. Podarowały to boksiowe cioteczeki, wystawiłam je na tym bazarku
http://www.dogomania.pl/threads/2177...011-godz-22-00
z przeznaczeniem dochodu z kartek dla Kinga (numery 76-80)
Mogę wypisać kartki na życzenie i wysłać od razu do odbiorców życzeń (tak robiłyśmy w zeszłym roku)
może ktoś byłby chętny? zapraszam:smile:

Posted

Nutusia napisał(a):
Wielbicieli boksiowych pycholków zapraszamy do głosowania na bazarku foto - mamy tam swoją "reprezentację" w postaci mojej Lili i Tatankasowej Nikity! ;)

http://www.dogomania.pl/threads/217513-G%C5%81OSUJEMY-!-fotoBazar-do-kalendarza-dogo!!!-do-03.12-g-23.00

A ja zaproszę dodatkowo na bazarek dla Kinga i inne boksie z sos Bokserom:

http://www.dogomania.pl/threads/218519-ZAPRASZAM!!!-Na-rehabilitacj%C4%99-boksia-Kinga-i-findacj%C4%99-sos-bokserom-do-05.12

Posted

Fajny jest, tylko trochę jednak za duży :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Po paru przeróbkach wreszcie dobry :mdleje:nawet lubi go ubierać, jest mu cieplutko i nie chce do domu wracać i tutaj widzę największy sens kupowania kubraków.
Psiaki naprawdę czują różnicę i dobrze im a to dla mnie najważniejsze :fadein::fadein::fadein: