w deszczu rosnę Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 Hurtta ma boskie ubrania, marzy mi się dla mego ancymona. Quote
Mysza2 Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 andegawenka napisał(a):Kapsel dresiarz:p:evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: albo jak szef brygady antyterrorystycznej :):) Quote
andegawenka Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 w deszczu rosnę napisał(a):Hurtta ma boskie ubrania, marzy mi się dla mego ancymona. no, ale ta cenka....:shake: Quote
w deszczu rosnę Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 [quote name='andegawenka']no, ale ta cenka....:shake: Faktycznie, może nawet te zwykłe ocieplacze nie warte tych pieniędzy, ale porządna przeciwdeszczówka to wydatek raz na całe życie psa. Ta jest cudowna :loveu: Quote
andegawenka Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 [quote name='w deszczu rosnę']Faktycznie, może nawet te zwykłe ocieplacze nie warte tych pieniędzy, ale porządna przeciwdeszczówka to wydatek raz na całe życie psa. Ta jest cudowna :loveu: No i co kupisz? Quote
w deszczu rosnę Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 andegawenka napisał(a):No i co kupisz? W tym sezonie na pewno już nie. Quote
tatankas Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 Kapselkowy jest zajefajny,jak będę miała kupić,to tylko taki,a jaka to bluza jak i na tylne nogi i dupkę zakrywa,więc wszystko co trzeba :) Quote
andegawenka Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 tatankas napisał(a):Kapselkowy jest zajefajny,jak będę miała kupić,to tylko taki,a jaka to bluza jak i na tylne nogi i dupkę zakrywa,więc wszystko co trzeba :) Stara kosulka TZ za darmo:evil_lol::evil_lol: Quote
tatankas Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 andegawenka napisał(a):Stara kosulka TZ za darmo:evil_lol::evil_lol: Takiej exstra kosulki to nawet TZ nie ma ;) Quote
Nutusia Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 O marynko, ale dresik - spoko można jogging uprawiać - nawet nocą, bo odblaski są! ;) A swoją drogą, jako kierowca, chyba bym w słup wjechała, gdybym takie odblaski przemieszczające się na tej wysokości w ciemności ujrzała :) Quote
Kapsel Posted November 17, 2011 Author Posted November 17, 2011 tatankas napisał(a):Kapselkowy jest zajefajny,jak będę miała kupić,to tylko taki,a jaka to bluza jak i na tylne nogi i dupkę zakrywa,więc wszystko co trzeba :) Jest naprawdę cieplusieńki i taki zajefajny z kapturkiem, a z kapturka sznurki zwisają :razz::evil_lol: Nutusia napisał(a):O marynko, ale dresik - spoko można jogging uprawiać - nawet nocą, bo odblaski są! ;) A swoją drogą, jako kierowca, chyba bym w słup wjechała, gdybym takie odblaski przemieszczające się na tej wysokości w ciemności ujrzała :) Odblaski naprawdę bezpieczne, a na grzbiecie wieczorem zarys psa jest niebieski, naprawdę fajny kubrak ;) i niedrogi andegawenka napisał(a):Stara kosulka TZ za darmo:evil_lol::evil_lol: mój TZ mówi, że jemu to nie kupiłam do tej pory bluzy :cool3: a Kapselkowi to wszystko :evil_lol: Quote
Nutusia Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 Widać TZ nie zasłużył - musi się lepiej postarać! Poza tym to nie TZ miał niedawno urodziny ;) Quote
Alicja Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 Co do p/deszczówek dla psiaków , wystarczy kupić w szmatexie jakąś dobrą firmową kurtkę ,np goretexową , softszelową lub temu podobną i uszyć samemu , odblaski i inne bajery dostępne w pasmanteriach ;) Quote
Nutusia Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 Żeby uszyć, trzeba mieć dwie rączki - jedną lewą, drugą prawą. W przypadku wersji "obie lewe" odpada :( Quote
Alicja Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 Nutusia napisał(a):Żeby uszyć, trzeba mieć dwie rączki - jedną lewą, drugą prawą. W przypadku wersji "obie lewe" odpada :( ja mam pomysły a TZ szyje :lol::lol: Quote
tatankas Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 Alicja napisał(a):ja mam pomysły a TZ szyje :lol::lol: Szczęściara.Ja jak coś chcę,to wiem,że jak sama tego nie zrobię,to tego nie dostanę,(i może to i lepiej)jestem samowystarczalna :)(z wyjątkiem nocnych harców ;)) Quote
Alicja Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 tatankas napisał(a):Szczęściara.Ja jak coś chcę,to wiem,że jak sama tego nie zrobię,to tego nie dostanę,(i może to i lepiej)jestem samowystarczalna :)(z wyjątkiem nocnych harców ;)) cza się umieć urządzić ;) :lol: Quote
Mysza2 Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 boksiowe cioteczki zostało mi z bazarku z zeszłego roku 5 kartek świątecznych ręcznie robionych i czterolistne koniczynki. Podarowały to boksiowe cioteczeki, wystawiłam je na tym bazarku http://www.dogomania.pl/threads/2177...011-godz-22-00 z przeznaczeniem dochodu z kartek dla Kinga (numery 76-80) Mogę wypisać kartki na życzenie i wysłać od razu do odbiorców życzeń (tak robiłyśmy w zeszłym roku) może ktoś byłby chętny? zapraszam:smile: Quote
Nutusia Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 Wielbicieli boksiowych pycholków zapraszamy do głosowania na bazarku foto - mamy tam swoją "reprezentację" w postaci mojej Lili i Tatankasowej Nikity! ;) http://www.dogomania.pl/threads/217513-G%C5%81OSUJEMY-!-fotoBazar-do-kalendarza-dogo!!!-do-03.12-g-23.00 Quote
tatankas Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 Nutusia napisał(a):Wielbicieli boksiowych pycholków zapraszamy do głosowania na bazarku foto - mamy tam swoją "reprezentację" w postaci mojej Lili i Tatankasowej Nikity! ;) http://www.dogomania.pl/threads/217513-G%C5%81OSUJEMY-!-fotoBazar-do-kalendarza-dogo!!!-do-03.12-g-23.00 A ja zaproszę dodatkowo na bazarek dla Kinga i inne boksie z sos Bokserom: http://www.dogomania.pl/threads/218519-ZAPRASZAM!!!-Na-rehabilitacj%C4%99-boksia-Kinga-i-findacj%C4%99-sos-bokserom-do-05.12 Quote
Kapsel Posted December 6, 2011 Author Posted December 6, 2011 Dziękujemy Ninuś :calus: za Mikołaja;-);-);-) Quote
sabinka40 Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 Witam:lol: Przepraszam Kapselku że tak sie tu wkleję...bazarek na boksery, zapraszam!!!! http://www.dogomania.pl/threads/219532-BAZAREK-Z-R%C3%93ZNO%C5%9ACIAMI-NA-POTRZEBUJ%C4%84CE-BOKSERY!!!!-do-22.12.2011-do-godz.-20.00?p=18205280#post18205280 Quote
Yana Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 ale ma fajny dresik :evil_lol: no ziom z niego całym pyskiem... :evil_lol: Quote
Kapsel Posted December 14, 2011 Author Posted December 14, 2011 Fajny jest, tylko trochę jednak za duży :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Po paru przeróbkach wreszcie dobry :mdleje:nawet lubi go ubierać, jest mu cieplutko i nie chce do domu wracać i tutaj widzę największy sens kupowania kubraków. Psiaki naprawdę czują różnicę i dobrze im a to dla mnie najważniejsze :fadein::fadein::fadein: Quote
Recommended Posts