Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 774
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kapselek bardzo dziękuje ZA ŻYCZENIA.
Jesteście KOCHANE :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

:Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose:
[FONT=Lucida Sans Unicode]13 lat-piękny wiek,jak na boksera.Wszystkiego najlepszego dla Kapselka i jego pani,oby już zawsze było wam po drodze tylko z górki[/FONT]
:Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose:

Posted

ŁO MATKO :crazyeye::crazyeye::crazyeye:Heciu :loveu: już się częstujemy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :sabber:

Dzięki dziewczyny bardzo za życzenia i poczęstunek :-D:):) i oczywiście za piękne kwiaty :loveu::loveu::loveu:

Posted

Udało mi się reanimować system po prawie tygodniowej zapaści. Niestety przegapiłam urodziny Kapselka i nie mogłam zapalić znicza dla Jenny :shake:.

Kapsel wygląda świetnie, aż trudno uwierzyć w te 13 urodziny :crazyeye:. Wierzę, że będzie świętował jeszcze wiele następnych, otoczony miłością i troską najbliższych.

Posted

oj ja też przegapiłam urodziny Kapselka :oops:

sto lat fafelku :multi: Kapsel wspaniale wygląda, wogóle trudno uwierzyc w jego wiek !! wygląga jak najwyżej sześciolatek :loveu:
jeszcze raz duuuużó zdrówka :loveu:

Posted

[SIZE="4"]Zamówienie z dogo kwiaciarni od andegawenki

[SIZE="5"]Alu, dziekuję Ci za pomoc bokserkom

[SIZE="5"]Wszystkim którzy pomagają bokserkom.....dziekuję

[SIZE="4"]andegawenka

Posted

[quote name='Javena']Zamówienie z dogo kwiaciarni od andegawenki

Alu, dziekuję Ci za pomoc bokserkom

Wszystkim którzy pomagają bokserkom.....dziekuję

andegawenka

Ninuś :calus::buzi: :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: aż mnie zatkało i się jak zwykle :bigcry::bigcry::bigcry::bigcry::bigcry:
Dziękuję Ninuś :iloveyou: :iloveyou::iloveyou:w imieniu swoim i wszystkich, którzy pomagają boksiołkom