Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 774
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziękujemy cioteczki Kochana za ciepłe słowa:loveu::loveu::loveu:
Kapselek czuje się dobrze i nawet sobie bryka. Byliśmy u weta na kontroli, żeby zobaczył czy wszystko mu się ładnie zrosło i wet powiedział, że wszystko znakomicie wygląda. Kapsel z tyłu wygląda teraz jak dziewczynka, ale nadal szeroko rozstawia nogi. Wygląda to komicznie, ale najważniejsze, że go już nic nie boli :mdrmed::mdrmed::mdrmed:

Posted

Kapsel napisał(a):
... Kapsel z tyłu wygląda teraz jak dziewczynka, ale nadal szeroko rozstawia nogi.

Ważniejsze jak wygląda z przodu :evil_lol:. A tak poważnie , to najważniejsze, że jest zdrowy :multi:

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='R-oy']Przypadkowo trafilem na watek 8) Poogladalem sobie fociny dzieciakow, Jenny zwlaszcza... Pozdrawiam i trzymam kciuki za Kapsla![/QUOTE]
Witaj R-oy, dla cioteczek niewtajemniczonych, R-oy to jest ojczulek mojej Jenusi :loveu::loveu::loveu:
Bardzo miło Cie gościć na wątku moich dzieciaków :-):-):-)

Na grobie Jenusi kwitną kwiatki, jeden po drugim pączek się otwiera, jakby to ona dbała o nie :-(

Kapsel na wieczornym spacerze przewrócił się nagle na bok i leżał tak przez 20 sekund, jakby stracił przytomność :shake: wstał później i poszedł dalej... mój TZ mało zawału by nie dostał :-(

Posted

Dziękuję Kochane Moje Dziewczyny. Kapselkowi nie powtórzyło się jak na razie.... dzisiaj brykał, fikał, szusował jak szczeniaczek, zabaweczki piłeczki, hasanie i brykanie jak koziołek. Oby tak dalej.

Posted

[quote name='Kapsel']Dziękuję Kochane Moje Dziewczyny. Kapselkowi nie powtórzyło się jak na razie.... dzisiaj brykał, fikał, szusował jak szczeniaczek, zabaweczki piłeczki, hasanie i brykanie jak koziołek. Oby tak dalej.[/QUOTE]

i tak będzie :cool2:

Posted

[quote name='Kapsel']Dziękuję Kochane Moje Dziewczyny. Kapselkowi nie powtórzyło się jak na razie.... dzisiaj brykał, fikał, szusował jak szczeniaczek, zabaweczki piłeczki, hasanie i brykanie jak koziołek. Oby tak dalej.[/QUOTE]

To dobrze :-) Kapselku bądź zdrowy i nie strasz więcej swojej Pańci :-)

• 3 weeks later...
Posted

[SIZE=5]Dziś mój Kapselek
obchodzi 13-te urodziny!!!!!!!!!!!!

KOCHAM CIĘ FAFLACZKU :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Zdjęcia świeżutkie (chciałam upamiętnić ten dzień więc wybaczcie że moja gęba :cool3: będzie na zdjęciach z Kapselkiem)