andegawenka Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 Kapsel napisał(a):Lepiej dużo lepiej, ufffffffffffffffff a tak sie dzisiaj rozbrykał, że trzeba go było stopować i to solidnie. Jestem bardzo, bardzo szczęśliwa, że jest lepiej :siara::siara::siara::siara::siara::siara::siara::siara::siara::siara::siara::siara::siara::siara::siara::siara::siara::siara: Też się cieszę, bo bardzo niepokoiłam się tym utykaniem bo niby skąd miało się to wziąć...:multi::multi: Quote
tatankas Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 andegawenka napisał(a):Też się cieszę, bo bardzo niepokoiłam się tym utykaniem bo niby skąd miało się to wziąć...:multi::multi: Może noga mu się zastała,pies w narkozie śpi tak,jak go się ułoży,widocznie nie była to dla niego odpowiednia pozycja i mu zesztywniała syrka,jak rozchodził to przeszło. Też bardzo się cieszę,że już wszystko ok :):):) Quote
kamila lakusiowa Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 Uf, dobrze, że przeszło mu to!!! Quote
jostel5 Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 Podczytuję na bieżąco ,ale z powodu ustawicznego braku czasu rzadko pisuję...Ale dzisiaj muszę:) : bardzo,bardzo się cieszę,że Niunio bryka!:) Quote
Kapsel Posted September 12, 2011 Author Posted September 12, 2011 Kapsio dobrze, swędzi go bardzo, potrafi w momencie z głębokiego snu zerwać się na równe nogi i lizać tak zamaszyście że trudno go oderwać od rany. Cały czas jesteśmy w pogotowiu :shake: Ranka nie puchnie, ładnie się zrasta. Boję się odbierać telefonów od Germaine :-(nie ma jeszcze wyników. Później sobie tak pomyślałam, że po co ja robiłam to badanie???? :mad:lepiej nie wiedzieć :shake: tak na pewno lepiej :-( Quote
andegawenka Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 To czekanie wykańcza....ale nie martw się na zapas....:glaszcze: Quote
wykrywka Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 Alinko gdybyś nie zdecydowała się na badanie wycinka, to też jeszcze bardzo długo miałabyś wątpliwości, zadawałabyś sobie pytania bez końca czy dobrze zrobiłaś. Poczekamy cierpliwie na wynik, jestem dobrej myśli. Quote
Yana Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 Kapsel napisał(a):Kapsio dobrze, swędzi go bardzo, potrafi w momencie z głębokiego snu zerwać się na równe nogi i lizać tak zamaszyście że trudno go oderwać od rany. Cały czas jesteśmy w pogotowiu :shake: Ranka nie puchnie, ładnie się zrasta. Boję się odbierać telefonów od Germaine :-(nie ma jeszcze wyników. Później sobie tak pomyślałam, że po co ja robiłam to badanie???? :mad:lepiej nie wiedzieć :shake: tak na pewno lepiej :-( lepiej wiedzieć... wszystko będzie dobrze :-) trzymamy kciuki !!!!! Quote
Mysza2 Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 Trzymamy:thumbs::thumbs::thumbs::thumbs: Quote
Kapsel Posted September 15, 2011 Author Posted September 15, 2011 Przyszły wyniki histo... NEGATYW!!!!!!!! :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::n00b::n00b::smilecol::cunao::cunao::cunao::knajpa::knajpa::popcorn::BIG::BIG::BIG::BIG: [SIZE=3] DR SABA POWIEDZIAŁ... KONIEC TEMATU KAPSLA DZIĘKUJĘ WSZYSTKIM CIOTECZKOM ZA TRZYMANIE KCIUKÓW!!! POMOGŁY!!! HURA!!! Quote
wykrywka Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 Ale ulga. Można się cieszyć :Cool!: Quote
kamila lakusiowa Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 Ssssssssssssssssuuuuuuuuuuuuuuupppppppppppppppppeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Nutusia Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 No nie odmówię sobie tej przyjemności i napiszę: WIEDZIAŁAM, ŻE TAK BĘDZIE! ;) Quote
Mysza2 Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 Aluś Cieszę się razem z Tobą :multi::multi::multi: Quote
tatankas Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 Tak,tak-bardzo się cieszymy razem z tobą :D:D:D Quote
ewab Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 To teraz Ciotka już nie żałujesz, że zdecydowałaś się na badanie:). Pomyślności Kapselku:) Quote
sabinka40 Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 :bigcool::Cool!::Cool!:Suuuuuperrrr!!!! Buziaczki od cioci Izy:loveu: Quote
Bolsbokser Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 To zapraszamy również do siebie :) Galeria głuchego Albina - link w podpisie :) Quote
Recommended Posts