Kapsel Posted September 3, 2011 Author Posted September 3, 2011 wykrywka napisał(a):No to będziemy się jutro denerwować :nerwy:. Alinko kciuki za Kapselka mocno zaciśnięte :kciuki: a Ciebie mocno i serdecznie przytulam. A co się stało, że będzie miał operowane jądro? Może źle się wyraziłam, że operowane jądro..., ale on od malucha jedno miał większe. wet mówił nic nie róbmy, obserwujmy... i nic się nie działo bardzo długo.... aż od pewnego czasu tak mu się powiększyło, ze musi mieć usunięte, więc wszystko razem będzie miał zrobione kastrację z usunięciem moszny... widzę, że go boli, stał się bardzo drażliwy i często liże się w tamtym miejscu. Raz mu się zmniejsza, raz zwiększa ale z reguły ma to jedno jajko baaaardzo duże. Jedziemy do dr Zdeba, termin umówiony na wtorek godz. 12.00, ale na pewno decyzja będzie że musi być operacja czyli wycięcie wszystkiego. Boję się :-( Quote
andegawenka Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 tatankas napisał(a):Trzymamy kciuki-musi być dobrze :) Nie bój się. Kara miała dwie operacje w 13 roku życia...bedzie dobrze... Quote
Kapsel Posted September 3, 2011 Author Posted September 3, 2011 tatankas napisał(a):Trzymamy kciuki-musi być dobrze :) Tatankas :calus: andegawenka napisał(a):Nie bój się. Kara miała dwie operacje w 13 roku życia...bedzie dobrze... andegawenka:calus:dzięki dziewczyny, już mi o niebo lepiej :eggface: Quote
sabinka40 Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 Witaj Kapselku:loveu:, właśnie skończyłam przeglądać galerię, było mi wesoło jak oglądałam piękne zdjęcia i było mi smutno, bo wiem co przezyłaś:-(. Cieszę się że Kapselek czuje się już lepiej, wiem że będzie dobrze, to silny boksio:loveu:, podziwiam jego wiek, na zdjeciach tego nie widać:loveu:. Cieszę sie że Was znalazłam i napewno będe odwiedzać:lol:. Teraz juz wiem dlaczego mi pisałaś, że będę żałować jak nie wezmę Antosia:razz:, wiesz co to znaczy mieć dwa cudowne boksie:loveu::loveu:. Całuski w faflunki Kapselkowe od cioteczki Izy:loveu: Quote
Maruda666 Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 Alu, mocne kciuki za Kapselka:thumbs::thumbs::thumbs: Będzie dobrze :mad: W pierwszej chwili lekko się zdziwiłam, czemu syna konsultowałaś u weta ;) Quote
Alicja Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 Alu , trzymamy kciukaski za Kapselkowe zdrówko :kciuki: proszę o kciuki za Ozzulka ....usuwamy krwiaka z małzowinki .... Quote
wykrywka Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 Alicja napisał(a): proszę o kciuki za Ozzulka ....usuwamy krwiaka z małzowinki .... Za Ozzulka również :kciuki:. Oj biedne te chłopaki. Quote
Kapsel Posted September 4, 2011 Author Posted September 4, 2011 Witaj Sabinko :loveu: Marudko,:calus: przypomniałaś mi że mam dwóch synusiów :oops:tylko, ze tamten sobie poradzi a ten zdany jest na mnie :placz: Wykryweczko:calus: równiez dziękuję za kciukasy. Alicjo :calus:tez trzymam mocno kciuki za zdrówko Twojego Ozulka :loveu: Quote
Yana Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 my też trzymamy kciuki mocno zaciśnięte za kapselka !!! Quote
Mysza2 Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 Aluś trzymam kciuki za Kapselka i posyłam dobre myśli. Będzie dobrze!! Quote
Mysza2 Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 Maruda666 napisał(a):Kapselku , już po zabiegu? Aluś, my czekamy Quote
tatankas Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 Jajko zaraz zniosę :( jak się czegoś szybko nie dowiem :( Quote
Maruda666 Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 Chyba już dziś się niczego nie dowiemy, pewnie wrócili zmęczeni. Cały czas myślami jesteśmy z Wami :calus: Quote
Mysza2 Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 Alicja napisał(a):i jak ?????????????????????????? Dzwoniłam do Alinki, w porządku, słabiutki jak to po zabiegu, ale wszystko ok:) Quote
andegawenka Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 Mysza2 napisał(a):Dzwoniłam do Alinki, w porządku, słabiutki jak to po zabiegu, ale wszystko ok:) Dzięki Elu!!! ufff, kurcze ale nas przetrzymała....Słabiutki jak po narkozie.... Quote
tatankas Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 Mysza2 napisał(a):Dzwoniłam do Alinki, w porządku, słabiutki jak to po zabiegu, ale wszystko ok:) No to super,kamień z serca,oby szybko doszedł do siebie :) Quote
_Goldenek2 Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 Alinka pewno zaraz napisze jak jej Słonko lepiej się poczuje.... Quote
Kapsel Posted September 7, 2011 Author Posted September 7, 2011 Dziękujemy Kochane dziewczyny za trzymanie kciuków za Kapselka :loveu::loveu::loveu: Przyjechaliśmy z Kapselkiem wieczorem, był baaaaaaaaardzo słaby, słaniał się na nogach, ale już dzisiaj lepiej. Rano popędziliśmy do lekarza, obejrzał ranę, dał antybiotyk. Kapsel ciągnie trochę tylna nogę, ale już ładnie chodzi. Zjadł obiadek i wypił wodę, więc obejdzie się bez kroplówki. Nie zakładam mu kołnierza, na razie bardzo pilnujemy aby nie wylizał rany. Czekam na wyniki histopatologii, bo zostały wysłane do Niemiec :shake: A tak mój synuś cierpi :-( Quote
andegawenka Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 Ja zrywałam wenflon po dobie....bardziej jej przeszkadzał niż rana pooperacyjna .... Quote
Kapsel Posted September 7, 2011 Author Posted September 7, 2011 andegawenka napisał(a):Ja zrywałam wenflon po dobie....bardziej jej przeszkadzał niż rana pooperacyjna .... Masz rację, próbuje go sobie wygryźć. Muszę mu wyciągnąć, nie będzie mu juz potrzebny ..:shake: tylko jak to zrobić? :placz:nigdy tego nie robiłam, ło matko... Quote
Recommended Posts