Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 774
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mysza2 napisał(a):
zaglądaj bo dogo bez Ciebie nie takie same:)

Podpisuję się :)
Brak tych wszystkich Alinkowych :sweetCyb::sweetCyb::Rose::Rose::thumbs::thumbs::BIG::BIG::cunao::cunao::laola:

Posted

Bardzo mi miło jak czytam takie wpisy :-D:-D:-D

U nas wszystko w porządku, Kapsel czuje się dobrze, tylko bardzo się rozszczekał :crazyeye:stoi przy bramie i może tak szczekać i godzinę :shake:
Od 13-tego będzie miał nianię w postaci mojego syna bo my wylatujemy daaaaleko, ale to tylko tydzień, więc mam nadzieję że szybko zleci :evil_lol::evil_lol::evil_lol: i znów będzie w moich ramionach:multi::multi::multi:

Posted

Kapsel napisał(a):
Bardzo mi miło jak czytam takie wpisy :-D:-D:-D

U nas wszystko w porządku, Kapsel czuje się dobrze, tylko bardzo się rozszczekał :crazyeye:stoi przy bramie i może tak szczekać i godzinę :shake:
Od 13-tego będzie miał nianię w postaci mojego syna bo my wylatujemy daaaaleko, ale to tylko tydzień, więc mam nadzieję że szybko zleci :evil_lol::evil_lol::evil_lol: i znów będzie w moich ramionach:multi::multi::multi:

to nie zdązysz wyjechać a już będziesz tęsknić ;)

Posted

Alicja napisał(a):
to nie zdązysz wyjechać a już będziesz tęsknić ;)

Aluś ja już tęsknię straszliwie i zatruwa mi to pobyt .... wyjazd jest prezentem od syna i nie mogłam odmówić, inaczej w życiu bym go nie zostawiła :shake:
Pamiętam 5 lat temu, gdy wyjechałam na wczasy dwutygodniowe :cool3: Kapsel pod opieką Dawida.... po dwóch dniach dzwoniłam żeby mi go przywieźli, bo dwa tygodnie bez niego nie ma sensu, po co mi takie wczasy:shake: Upał nie z tej ziemi był, klimy brak i Dawid z trsy dzwoni... mama ja nie wiem czy ci go żywego przywiozę :crazyeye::-( Na szczęście znalazł jakieś bajoro, wykąpał go i schłodził i dojechali szczęśliwie :-):-):-)
Tym razem nie mogę go zabrać ze sobą :placz:

Posted

Kapsel napisał(a):
Aluś ja już tęsknię straszliwie i zatruwa mi to pobyt .... wyjazd jest prezentem od syna i nie mogłam odmówić, inaczej w życiu bym go nie zostawiła :shake:
Pamiętam 5 lat temu, gdy wyjechałam na wczasy dwutygodniowe :cool3: Kapsel pod opieką Dawida.... po dwóch dniach dzwoniłam żeby mi go przywieźli, bo dwa tygodnie bez niego nie ma sensu, po co mi takie wczasy:shake: Upał nie z tej ziemi był, klimy brak i Dawid z trsy dzwoni... mama ja nie wiem czy ci go żywego przywiozę :crazyeye::-( Na szczęście znalazł jakieś bajoro, wykąpał go i schłodził i dojechali szczęśliwie :-):-):-)
Tym razem nie mogę go zabrać ze sobą :placz:

doskonale Cię rozumie... ja tylko raz pojechałam bez psa ..Harley został u moich Rodziców , dziennie dzwoniłam ...wszystko było oki ....
teraz już wczasy tylko z Ozzym , więc ze względu że w tym roku wypad nie wypalił, Ozzulek zostaje od jutra z chłopakami (TZtem i synem ) a ja jadę do stolicy na kilka dni ...już mi z tym źle że go zostawiam

Posted

andegawenka napisał(a):
i po co ta wycieczka:mad: najlepiej w domu z Kapsiem

Mamy 30 lecie ślubu... to prezent od syna, nie mogłam mu odmówić, w innym przypadku bez Kapsla się nie ruszam, przecież wiesz Ninuś :roll::roll::roll::roll:
Najlepiej z Kapselkiem w domu to praaaaaaawda.
Dawid wszystko zaplanował, nawet terminy, najpierw on poleciał, jutro przylatuje, a na lotnisko jedziemy z Kapslem. Kapsel będzie nas żegnał a jego witał.

Posted

andegawenka napisał(a):
...a ma wyjście? i jak bedzie tęsknił:-(

On Dawida kocha bardzo, Marta tez będzie przyjeżdżać. Jak jest Dawid w domu, to Kapsel nie śpi z nami, śpi z Dawidem i Moniką i wtedy im bardzo ciasno, ale nie wyganiają, męczą się, nieraz słyszę wrzaski, że przygniótł za mocno :evil_lol:

Posted

Kapsel napisał(a):
On Dawida kocha bardzo, Marta tez będzie przyjeżdżać. Jak jest Dawid w domu, to Kapsel nie śpi z nami, śpi z Dawidem i Moniką i wtedy im bardzo ciasno, ale nie wyganiają, męczą się, nieraz słyszę wrzaski, że przygniótł za mocno :evil_lol:

No! chyba że ..... troszkę sie uspokoiłam....:razz:

Posted

Kapselek nie umrze z tęsknoty na pewno,a ja jestem wzruszona tym,że Syn pamięta o rocznicy Rodziców i chce Im zrobić przyjemność...To też jest baaaardzo ważne!:) A zresztą-jaka Mama ,taki Synek....:)

Posted

ja też wyruszam bez psów na 3 dni :( w góry... ale zostają w rękach mojej Mamy i Taty, a że psiarze, to absolutnie się nie martwię...może jedynie tym, czy poznam łóżko :D bo nie wierzę, że Rodzice staną na straży wyra i nie wpuszczą bednych piesków, które mają takie zmartwione, poarszczon minki ;]

Aluś, kolejnych 30 lat :* i udanej wycieczki...a może Kapselek ucieszy się z tego, że będzie miał luzik i "Mamusia" nie patrzy? ;> no i co jest niewątpliwym plusem - zatęsknicie i radości z powrotu będzie towarzyszył wielki wybuch radości :D

Posted

emhokr napisał(a):
ja też wyruszam bez psów na 3 dni :( w góry... ale zostają w rękach mojej Mamy i Taty, a że psiarze, to absolutnie się nie martwię...może jedynie tym, czy poznam łóżko :D bo nie wierzę, że Rodzice staną na straży wyra i nie wpuszczą bednych piesków, które mają takie zmartwione, poarszczon minki ;]

O! i tu plaskate sierotami....dobrze że chociaż na krótko:roll:

Posted

Jestem, wróciłam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!:
Kapsel czekał na nas na lotnisku :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:
Wycałował mnie, prawie przewrócił, okularów musiałam szukać. Cudownie!!!!! Więcej wyjeżdżać bez niego nie zamierzam :shake:
Był bardzo szczęśliwy, ponoć tylko pierwszego dnia był smutny, potem harce, zabawy i kąpiele w jeziorze.:):):-D:-D
Teraz z emocji odsypia a ja go przepraszam, że nie mogłam zabrać, a najfajniejsze jest to że wieczorem spacerując bulwarem nad oceanem spotykałam......... BOKSERKĘ:crazyeye::crazyeye:dlatego się dziwię, że tam gdzie byłam prawie psów nie ma, same koty bezpańskie, które dokarmiałam solidnie :smile:

Posted

Kapsel napisał(a):
Więcej wyjeżdżać bez niego nie zamierzam :shake:
tylko pierwszego dnia był smutny, potem harce, zabawy i kąpiele w jeziorze.:):):-D:-D
Teraz z emocji odsypia a ja go przepraszam, że nie mogłam zabrać,

I słusznie, dziecka się nie zostawia:obrazic: - wiem jestem wredna, ale nie mogę inaczej...:roll: