Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 774
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dar_ling, choć serce mam wielkie, to ze mnie straszny tchórz.... żeby zdecydować się na Jenny musiałam trochę przejść szkoły życia... ech co tam będę sobie opinię psuła :lookarou: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Kapslowi lekko siwizna przypruszyła już fafelki ... następna sesja zdjęciowa będzie juz z Jenny, choć trudno ją sfotografować, bo zazwyczaj śpi:evil_lol::mdrmed: ale postaramy się;):)

Wykrywko, Sauatko dziękujemy za życzenia i również życzymy Wam cudownych 365 dni w Nowym Roku :kiss_2::kiss_2::kiss_2:

• 2 weeks later...
Posted

Ninuś Bardzo Ci dziękuję!!! :):):)

A wiecie jak mnie wczoraj przywitały psiaki jak wróciłam z pracy? Wyleciały jak zwykle na ogród powitać mnie.... w kokardach :crazyeye::mdrmed::mdrmed: Piękny prezent miałam, ech aż mi ryczeć się chciało

Posted

Kapsel napisał(a):

A wiecie jak mnie wczoraj przywitały psiaki jak wróciłam z pracy? Wyleciały jak zwykle na ogród powitać mnie.... w kokardach :crazyeye::mdrmed::mdrmed: Piękny prezent miałam, ech aż mi ryczeć się chciało

też by mi się chciało....

Posted

Kapsel napisał(a):

Szkoda, ze nie pstryknęłaś zdjecia...:)

Posted

od nas też wszystkiego naj, naj naj.... :-)

dawno mnie nie było (w pracy urwanie głowy na początku roku) a tu takie piękne fotki świateczne :-)
najbardziej rozczyulił mnie Kapselek na rączkach u Pańcia... pieseczek malutki :-)

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 1 month later...
Posted

Aluś, Ninka mi przysłała linka, nie wiem co napisać:(
Trzymaj się jakoś, wszystkie tutaj chyba wiemy co czujesz i tak mi strasznie was żal :(
Przytulam Cię mocno:calus::calus:

Posted

Bardzo mi przykro:( Tym bardziej, że do tej pory ta data była obchodzona urodzinowo:( Strasznie nam przykro. Brak słów normalnie, brak słów:(:cry::cry::cry: