Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

U mnie historia była podoba. Po odejsciu po 11 latach mojej poprzedniej bokserki Saby, za dwa dni jechalismy do Jaworzna po Fredzia, mimo ze w domu była juz parumiesieczna Tora. I tym sposobem ciesze sie swoimi dwoma najwiekszymi szczesciami-boże daj jak najdłużej

• Replies 774
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A u mnie było trochę inaczej - nasz Cezar odchodząc zostawił w spadku po sobie kilka kotów, które jakoś do niego się przyklejały na spacerach, do tych kotów doszły następne kocie biedy i tak z posiadaczki jednego psiaka zostałam kociarą ;)

Dziewczyny, może to nie pora i nie miejsce, ale myślę, że Ala się nie pogniewa - zajrzyjcie na bazarek w moim podpisie - połowa dla SOS z przeznaczeniem dla boksia Bastera z mocznicą.

Posted

Co Wy tu ciotki piszecie... :mad: :eviltong: Jakie zastępowanie sobie pustki następnym boksiem, żeby miski stały i był z kimś spacer:crazyeye:
Nie zapełni się tej pustki, nasze poprzednie psy zawsze będą w naszych sercach i w naszej pamięci
Następnego się bierze i po prostu KOCHA jak poprzednie......................

Posted

Nikt nie pisze o zapełnieniu pustki w sercu,bo tego się nie da zrobić,ale pustki w domu.Każdego psiaka kochamy tak samo mocno,albo bardziej ;)

Posted

Wiem wiem ;)
Tylko rzeczywiście indywidualna sprawa każdego, jak szybko jest gotowy przyjąć następnego zwierzaka
Najlepiej, jak szybko się zdarza jakis zbieg okoliczności i nie ma czasu na myślenie :cool3:

• 5 months later...
  • 1 month later...
  • 2 weeks later...
Posted

Tak długo mnie tutaj nie było :shake: :-( ciężko mi pisać na nim, bo tam na początku jest cała historia mojej miłości :-(

Dziękuję też za życzenia świąteczne !

A chociaż mi ciężko, bo na Fb już dawno wstawiłam moje dzieciaki, to dzisiaj się odważyłam tutaj wstawić :oops:
Indi i Ira jak przyjechały do nas ...

Posted

Nasze staruszki zawsze będą żyły w naszych sercach,więc nie warto zakopywać o nich wspomnień,tylko pamiętać piękne chwile z nimi i cieszyć się obecnymi zwierzakami :) Piękne maleństwa masz i ciesz się nimi z nami jak najdłużej :)

Posted

Alu - nigdy nie umiera ten, który pozostaje w naszej pamięci. Dlatego warto pamiętać, wspominać... Na początku jest ciężko - to oczywiste, ale z czasem te wspomnienia nas uskrzydlają.
Dzieciaki prze-prze-przecudowne! GRATULUJĘ :) I mam nadzieję, że teraz tu będą kontynuować bokserzą historię Waszej Rodziny...