andegawenka Posted March 24, 2012 Posted March 24, 2012 Alu, pampersik i poczekać spokojnie na działanie antybiotyku....nic na siłę. Ja to swoją błagałam zeby robiła w domu a ona stała i stała w przedpokoju...więc wychodziłyśmy... Quote
Kapsel Posted March 25, 2012 Author Posted March 25, 2012 andegawenka napisał(a):Alu, pampersik i poczekać spokojnie na działanie antybiotyku....nic na siłę. Ja to swoją błagałam zeby robiła w domu a ona stała i stała w przedpokoju...więc wychodziłyśmy... Dzisiaj troszkę lepiej, juz nie stoi tak uparcie ... tylko ma takie smutne oczy, że patrzeć nie mogę :-(:-(:-( wisień napisał(a):Hektor trzyma kciuki za Kapselka! _Goldenek2 napisał(a):Alusiu. zdrówka dla Kapselka życzę. hecia13 napisał(a):Trzymamy wszystkie kciuki i łapki!!!! Kapselek dziękuje za trzymanie kciuków i łapeczek. We wtorek kolejna wizyta.:roll: Quote
Maruda666 Posted March 25, 2012 Posted March 25, 2012 Cała moja kocia ekipa wraz ze mną mocne kciuki za Kapselka trzymamy:kciuki::kciuki: Bidulek :shake:, to musi bardzo boleć taki wypadnięty dysk:-( Quote
Nutusia Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 Kapslik, trzymaj się, chłopie! Wiosna idzie - musi być lepiej! Quote
Yana Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 Alu, mocno zaciskam kciuki za Kapselka, żeby szybko do zdrowia wrócił ! Quote
Roksia Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 My również sią dołaczamy:) I życzymy mu jak najmniej bólu i jak najszybszego powrotu do zdrowia!!! A Tobie ALu cirpliwości, wytrzymałości i spokoju ! Zobaczysz będzie dobrze:) Ze mną trzymają jeszcze 3 menów i dwa suczydła:) Quote
marta0731 Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 I mi się tu nie czepiaj ;) oczków Gero, bo one chyba mówiły, że mu pomagam!? i że dzięki mnie mu jakoś lepiej... Więc Kapsel też Ci dziękuje, że mu pomagasz szybko wrócić do formy Mizianko dla Kapsla:loveu: i pisz szybko, jak tam jutrzejsza wizyta u weta Quote
Kapsel Posted March 28, 2012 Author Posted March 28, 2012 [quote name='Alicja']będzie dobrze :kciuki: :loveu: [quote name='jostel5']Zdrowiej,Kapsel!:) :loveu: [quote name='Maruda666']Cała moja kocia ekipa wraz ze mną mocne kciuki za Kapselka trzymamy:kciuki: Bidulek :shake:, to musi bardzo boleć taki wypadnięty dysk:-( :loveu: [quote name='Nutusia']Kapslik, trzymaj się, chłopie! Wiosna idzie - musi być lepiej! :loveu: [quote name='Yana']Alu, mocno zaciskam kciuki za Kapselka, żeby szybko do zdrowia wrócił ! :loveu: [quote name='Roksia']My również sią dołaczamy:) I życzymy mu jak najmniej bólu i jak najszybszego powrotu do zdrowia!!! A Tobie ALu cirpliwości, wytrzymałości i spokoju ! Zobaczysz będzie dobrze:) Ze mną trzymają jeszcze 3 menów i dwa suczydła:) :loveu: [quote name='Jagoda1']My też trzymamy mocno, mocno.... :loveu: [quote name='marta0731']I mi się tu nie czepiaj ;) oczków Gero, bo one chyba mówiły, że mu pomagam!? i że dzięki mnie mu jakoś lepiej... Więc Kapsel też Ci dziękuje, że mu pomagasz szybko wrócić do formy Mizianko dla Kapsla:loveu: i pisz szybko, jak tam jutrzejsza wizyta u weta :loveu: [quote name='Kaaasia']Kciuki zaciśnięte za zdróweczko Kapselka :loveu: Kapselek dziękuje wszystkim swoim Kochanym Cioteczkom, :modla::modla::modla: że tak martwią się o niego. Otóż składam raport co do stanu zdrowia Kapselkowego. Otóż: Dysk praktycznie wrócił na swoje miejsce, ale przez to że Kapselek jest niegrzeczny i wskakuje na sofy i łazi po schodkach, bawi się zabawką (tak było przedwczoraj, nagle się bardzo ożywił) zwyrodnienie kręgosłupa mu się odezwało w górnym odcinku kręgosłupa. Tam gdzie ma tzw "największe czopy" opuchło mu to i go boli, więc znów zaczynamy prawie że od początku. Dostał zastrzyk i tabletki na trzy dni mydocalm i meloxidyl i przemeblowaliśmy chałupę. Wszyskie jakie miałam chodniczki, dywaniczki, przenieśliśmy na dół, odgrodzilismy schody, mój mąż zrobił sobie i Kapslowi spanie na podłodze, ale...... ze mnie tez nie było obok, to tak dyszał w nocy ze stresu, że od dziś śpimy z TZ razem na podłodze. Już materace uszykowane w samochodzie i będziemy walczyć o powrót Kapselka do stanu używalności. Zapytałam się wetki prosto z mostu, czy Kapsel umiera....:oops::oops::oops: a ona mi na to, że jak ktoś z taaaakimi radosnymi oczami może umierać??? :mdrmed::mdrmed::mdrmed: Quote
andegawenka Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 Bardzo mile wspominam spanie z Karenią na podłodze.;) Trzymam kciuki za Kapselka:loveu: Quote
Nutusia Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 Że wetka nie umarła (ze śmiechu) jak to Twoje pytanie usłyszała, to ja SIĘ DZIWIĘ!!!! :) Quote
_Goldenek2 Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 Kapsel napisał(a)::loveu: Zapytałam się wetki prosto z mostu, czy Kapsel umiera....:oops::oops::oops: a ona mi na to, że jak ktoś z taaaakimi radosnymi oczami może umierać??? :mdrmed::mdrmed::mdrmed: Wiesz Alinko .... jesteś cool ;) Quote
Kapsel Posted March 28, 2012 Author Posted March 28, 2012 andegawenka napisał(a):Bardzo mile wspominam spanie z Karenią na podłodze.;) Trzymam kciuki za Kapselka:loveu: Juz kiedys tez z nim spałam, więc nie będzie źle, materace grube więc nic mi sie nie odciśnie, a i Kapsel jakby sie skulnął, to tez nie poobija się mocno :razz: Nutusia napisał(a):Że wetka nie umarła (ze śmiechu) jak to Twoje pytanie usłyszała, to ja SIĘ DZIWIĘ!!!! :) taaaaaa mi do śmiechu nie było..... tak na poważnie, to naprawdę chciałam wiedzieć, nie chciałam być w nieświadomości, tak jak z Jenusią było i pozostać w szoku że tak nagle umarła, w ciągu trzech dni, gdzie w ostatnim dniu usłyszałam, że jest lepiej, a za dwie godziny jej nie było :shake::-(:-(:-( _Goldenek2 napisał(a):Wiesz Alinko .... jesteś cool ;) Wiem Goldenku :kiss_2: Quote
Mysza2 Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 Witaj Aluś, trzymam kciuki za Twojego fafluna, a spanie na płaskim dobre na kręgosłup:diabloti: Będzie dobrze:loveu: Quote
Maruda666 Posted March 29, 2012 Posted March 29, 2012 Całe dogo trzyma kciuki :), to musi być lepiej :):) Quote
Kapsel Posted March 30, 2012 Author Posted March 30, 2012 Nie wiem czy jest lepiej, powiedziałabym, że jest coraz gorzej :-(:-(:-( Tylne nóżki ma coraz bardziej słabsze, traci coraz częściej równowagę, obija się o meble, dyszy w nocy :shake: aż nie mogę uwierzyć, że tak to szybko poszło. Jutro kolejna wizyta ..... leży i tak patrzy i patrzy :-(:-(:-( ..................... Quote
Kapsel Posted March 30, 2012 Author Posted March 30, 2012 Chciałabym pomóc temu bidusiowi.. ale nie wiem czy dam radę, pomóżcie chociaż podnosić http://www.dogomania.pl/threads/225352-Bokserek-Baster-chory-na-mocznicę-prosi-o-pomoc!!! Quote
Recommended Posts