Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 774
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

andegawenka napisał(a):
Alu, pampersik i poczekać spokojnie na działanie antybiotyku....nic na siłę. Ja to swoją błagałam zeby robiła w domu a ona stała i stała w przedpokoju...więc wychodziłyśmy...

Dzisiaj troszkę lepiej, juz nie stoi tak uparcie ... tylko ma takie smutne oczy, że patrzeć nie mogę :-(:-(:-(

wisień napisał(a):
Hektor trzyma kciuki za Kapselka!

_Goldenek2 napisał(a):
Alusiu. zdrówka dla Kapselka życzę.

hecia13 napisał(a):
Trzymamy wszystkie kciuki i łapki!!!!

Kapselek dziękuje za trzymanie kciuków i łapeczek. We wtorek kolejna wizyta.:roll:

Posted

My również sią dołaczamy:) I życzymy mu jak najmniej bólu i jak najszybszego powrotu do zdrowia!!! A Tobie ALu cirpliwości, wytrzymałości i spokoju ! Zobaczysz będzie dobrze:) Ze mną trzymają jeszcze 3 menów i dwa suczydła:)

Posted

I mi się tu nie czepiaj ;) oczków Gero, bo one chyba mówiły, że mu pomagam!? i że dzięki mnie mu jakoś lepiej...
Więc Kapsel też Ci dziękuje, że mu pomagasz szybko wrócić do formy
Mizianko dla Kapsla:loveu: i pisz szybko, jak tam jutrzejsza wizyta u weta

Posted

[quote name='Alicja']będzie dobrze :kciuki:

:loveu:

[quote name='jostel5']Zdrowiej,Kapsel!:)

[quote name='Maruda666']Cała moja kocia ekipa wraz ze mną mocne kciuki za Kapselka trzymamy:kciuki:
Bidulek :shake:, to musi bardzo boleć taki wypadnięty dysk:-(

[quote name='Nutusia']Kapslik, trzymaj się, chłopie! Wiosna idzie - musi być lepiej!

[quote name='Yana']Alu, mocno zaciskam kciuki za Kapselka, żeby szybko do zdrowia wrócił !

[quote name='Roksia']My również sią dołaczamy:) I życzymy mu jak najmniej bólu i jak najszybszego powrotu do zdrowia!!! A Tobie ALu cirpliwości, wytrzymałości i spokoju ! Zobaczysz będzie dobrze:) Ze mną trzymają jeszcze 3 menów i dwa suczydła:)

[quote name='Jagoda1']My też trzymamy mocno, mocno....

[quote name='marta0731']I mi się tu nie czepiaj ;) oczków Gero, bo one chyba mówiły, że mu pomagam!? i że dzięki mnie mu jakoś lepiej...
Więc Kapsel też Ci dziękuje, że mu pomagasz szybko wrócić do formy
Mizianko dla Kapsla:loveu: i pisz szybko, jak tam jutrzejsza wizyta u weta

[quote name='Kaaasia']Kciuki zaciśnięte za zdróweczko Kapselka

Kapselek dziękuje wszystkim swoim Kochanym Cioteczkom, :modla::modla::modla: że tak martwią się o niego. Otóż składam raport co do stanu zdrowia Kapselkowego. Otóż:

Dysk praktycznie wrócił na swoje miejsce, ale przez to że Kapselek jest niegrzeczny i wskakuje na sofy i łazi po schodkach, bawi się zabawką (tak było przedwczoraj, nagle się bardzo ożywił) zwyrodnienie kręgosłupa mu się odezwało w górnym odcinku kręgosłupa. Tam gdzie ma tzw "największe czopy" opuchło mu to i go boli, więc znów zaczynamy prawie że od początku. Dostał zastrzyk i tabletki na trzy dni mydocalm i meloxidyl i przemeblowaliśmy chałupę. Wszyskie jakie miałam chodniczki, dywaniczki, przenieśliśmy na dół, odgrodzilismy schody, mój mąż zrobił sobie i Kapslowi spanie na podłodze, ale...... ze mnie tez nie było obok, to tak dyszał w nocy ze stresu, że od dziś śpimy z TZ razem na podłodze. Już materace uszykowane w samochodzie i będziemy walczyć o powrót Kapselka do stanu używalności.

Zapytałam się wetki prosto z mostu, czy Kapsel umiera....:oops::oops::oops: a ona mi na to, że jak ktoś z taaaakimi radosnymi oczami może umierać??? :mdrmed::mdrmed::mdrmed:

Posted

Kapsel napisał(a):

Zapytałam się wetki prosto z mostu, czy Kapsel umiera....:oops::oops::oops: a ona mi na to, że jak ktoś z taaaakimi radosnymi oczami może umierać??? :mdrmed::mdrmed::mdrmed:

Wiesz Alinko .... jesteś cool ;)

Posted

andegawenka napisał(a):
Bardzo mile wspominam spanie z Karenią na podłodze.;)

Trzymam kciuki za Kapselka:loveu:

Juz kiedys tez z nim spałam, więc nie będzie źle, materace grube więc nic mi sie nie odciśnie, a i Kapsel jakby sie skulnął, to tez nie poobija się mocno :razz:

Nutusia napisał(a):
Że wetka nie umarła (ze śmiechu) jak to Twoje pytanie usłyszała, to ja SIĘ DZIWIĘ!!!! :)

taaaaaa mi do śmiechu nie było..... tak na poważnie, to naprawdę chciałam wiedzieć, nie chciałam być w nieświadomości, tak jak z Jenusią było i pozostać w szoku że tak nagle umarła, w ciągu trzech dni, gdzie w ostatnim dniu usłyszałam, że jest lepiej, a za dwie godziny jej nie było :shake::-(:-(:-(

_Goldenek2 napisał(a):
Wiesz Alinko .... jesteś cool ;)

Wiem Goldenku :kiss_2:

Posted

Nie wiem czy jest lepiej, powiedziałabym, że jest coraz gorzej :-(:-(:-( Tylne nóżki ma coraz bardziej słabsze, traci coraz częściej równowagę, obija się o meble, dyszy w nocy :shake: aż nie mogę uwierzyć, że tak to szybko poszło. Jutro kolejna wizyta ..... leży i tak patrzy i patrzy :-(:-(:-( .....................