tatankas Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 Kapsel a ty masz w miarę blisko do Poznania?zobacz co w schronisku w Poznaniu jest,filmik ze szczeniakami.W pierwszej minucie filmiku jak pan przechodzi do trzeciego boksu ze szczeniakami-dosłownie moja Nikita maleńka: http://www.youtube.com/watch?v=HDG3dg9caZ8 Tęsknisz za Karmelkiem,a może uratujecie tego szczyla,jak możecie,mnie to się kraja serce jak widzę szczeniaki w klatkach,a boksie w szczególności.Ich minki smutne rozbrajają. Quote
Alicja Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 wisień napisał(a):jesteśmy :) podróż bezproblemowa, mały spał jak suseł :) w domu obwąchał wszystkie kąty i na dobry początek zrobił "piękną kupkę" :cool3: wchłonął zawartość michy (dziękuję Kapselku :loveu: ) wylizał dziewczyny i teraz testuje dywan, w którym miejscu jest najwygodniej :evil_lol: martwię się tylko czemu nie chce pić? nie wypił ani kropli wody :roll: idę się nauczyć wklejać zdjęcia ;) edit: no, już :) zapraszamy: http://www.dogomania.pl/threads/221522-Karmelkowe-cudo-)?p=18447081#post18447081 leceeeeeeeeeeeeeeeee Quote
Nutusia Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 Nie zobaczę z domu filmiku, ale jeśli to rzeczywiście malusia boksia, to jest duża szansa, że któryś z "kontaktów Karmelkowych" dla się wykorzystać! ;) Quote
Kapsel Posted January 21, 2012 Author Posted January 21, 2012 Nutusia napisał(a):Nie zobaczę z domu filmiku, ale jeśli to rzeczywiście malusia boksia, to jest duża szansa, że któryś z "kontaktów Karmelkowych" dla się wykorzystać! ;) Zapewne wykorzystamy kontakty ;) tatankas napisał(a):Kapsel a ty masz w miarę blisko do Poznania?zobacz co w schronisku w Poznaniu jest,filmik ze szczeniakami.W pierwszej minucie filmiku jak pan przechodzi do trzeciego boksu ze szczeniakami-dosłownie moja Nikita maleńka: http://www.youtube.com/watch?v=HDG3dg9caZ8 Tęsknisz za Karmelkiem,a może uratujecie tego szczyla,jak możecie,mnie to się kraja serce jak widzę szczeniaki w klatkach,a boksie w szczególności.Ich minki smutne rozbrajają. Już sprawa jest w toku. Ania DT Kevina i Laili pojedzie jutro do schronu i wszystko wybada. Quote
tatankas Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 Kapsel napisał(a):Zapewne wykorzystamy kontakty ;) Już sprawa jest w toku. Ania DT Kevina i Laili pojedzie jutro do schronu i wszystko wybada. Bardzo się cieszę,żebym takie cudo zobaczyła w Szczecińskim schronisku to nawet mój mąż by mnie nie zatrzymał,tak jak było z Rockym( za TM),w najgorszym wypadku razem ze szczylem byśmy pod mostem wylądowali ;) Quote
Kapsel Posted January 21, 2012 Author Posted January 21, 2012 tatankas napisał(a):Bardzo się cieszę,żebym takie cudo zobaczyła w Szczecińskim schronisku to nawet mój mąż by mnie nie zatrzymał,tak jak było z Rockym( za TM),w najgorszym wypadku razem ze szczylem byśmy pod mostem wylądowali ;) Nie wylądowałabyś pod mostem :cool3::cool3::cool3: co to to nie, w takim przypadku my ciotki boksiowe TZ-ta byśmy eksmitowały i po problemie :diabloti: i dopiero by się zaczęło :evil_lol: same tymczasy byś miała :evil_lol: Quote
tatankas Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 Kapsel napisał(a):Nie wylądowałabyś pod mostem :cool3::cool3::cool3: co to to nie, w takim przypadku my ciotki boksiowe TZ-ta byśmy eksmitowały i po problemie :diabloti: i dopiero by się zaczęło :evil_lol: same tymczasy byś miała :evil_lol: Marzenia :D:D:D Quote
Nutusia Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 Wtedy ja bym Cię przygarnęła i wmówiła Małżowi, że ten szósty i siódmy pies to nie mój, tylko Twój :) Quote
Roksia Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 Kapselku dobra robota:) Jak czytam jak Wam idzie ta pomoc to normalnie łzy mi się cisną z radości , że na świecie są jeszcze takie dobre dusze jak Wy cioteczki boksiowe:) Że są ludzie którzy chcę bezinteresownie pomagać , same od siebie:) To piękne i cieszę się , że trafiłam tutaj na forum i , że razem z Wami mogę przeżywać , wspaniałe chwile radości, gdy znajdujecie kolejne boksiowe domki:) To cudowne psiaki, cudowna rasa , zresztą każda z WAs ma juz nie jednego przytulasa i fajnie , że pomagacie im w każdym dniu, w każdej chwili. Ja również się staram jak mogę , ale jak czytam i słyszę na jaką skalę pomagacie to aż mi na serduchu lżej bo wiem, że każdy biedny boksiołek w naszym kraju , ma szansę trafić w Wasze ręce a dzięki nim do nowych NORMALNYCH DOMKÓW:) Ach ...............super........................ale się rozkleiłam:) Quote
Maruda666 Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 Ile tu się działo :crazyeye::crazyeye: W pierwszej chwili jak zobaczyłam zdjęcia Kapselka z małym, pomyślałam - ,,O, Kapsel się oszczenił" :evil_lol::evil_lol: Słodki ten maluch i jak dobrze że oboje z mamą już bezpieczni :loveu: :loveu: Quote
Kapsel Posted January 22, 2012 Author Posted January 22, 2012 Maruda666 napisał(a):Ile tu się działo :crazyeye::crazyeye: W pierwszej chwili jak zobaczyłam zdjęcia Kapselka z małym, pomyślałam - ,,O, Kapsel się oszczenił" :evil_lol::evil_lol: Słodki ten maluch i jak dobrze że oboje z mamą już bezpieczni :loveu: :loveu: Tak Marudko wszystko powoli sie dobrze układa. Na tych pierwszych zdjęciach w tej oborze jak sobie biedactwa przypomnę, to skóra cierpnie, ale już do przodu, juz bedzie tylko lepiej. I z Kapselkiem lepiej, nie ma już w moczu krwi, tabletki dzisiaj kończy, jutro jedziemy na wizyte kontrolną. Oby tak dalej :-) Quote
Kapsel Posted January 22, 2012 Author Posted January 22, 2012 [quote name='Roksia']Kapselku dobra robota:) Jak czytam jak Wam idzie ta pomoc to normalnie łzy mi się cisną z radości , że na świecie są jeszcze takie dobre dusze jak Wy cioteczki boksiowe:) Że są ludzie którzy chcę bezinteresownie pomagać , same od siebie:) To piękne i cieszę się , że trafiłam tutaj na forum i , że razem z Wami mogę przeżywać , wspaniałe chwile radości, gdy znajdujecie kolejne boksiowe domki:) To cudowne psiaki, cudowna rasa , zresztą każda z WAs ma juz nie jednego przytulasa i fajnie , że pomagacie im w każdym dniu, w każdej chwili. Ja również się staram jak mogę , ale jak czytam i słyszę na jaką skalę pomagacie to aż mi na serduchu lżej bo wiem, że każdy biedny boksiołek w naszym kraju , ma szansę trafić w Wasze ręce a dzięki nim do nowych NORMALNYCH DOMKÓW:) Ach ...............super........................ale się rozkleiłam:) Pomoc może być tylko i wyłącznie skuteczna dzięki takim LUDZIOM JAK WY WSZYSTKIE KOCHANE CIOTECZKI BOKSIOWE.:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Bez Was nic byśmy nie zrobiły :shake: Quote
Roksia Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 :) Buziaczki dla WAS Cioteczki:) I ucałuj w fafelka Kapselka:) Quote
Maruda666 Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 Kapselku, przepraszam za offa - u Biafry spaliła się instalacja elektryczna, potrzebna każda złotówka http://www.dogomania.pl/threads/221624-NIE-MAMY-PR%C4%84DU.-RATUNKU-!!!!-Spali%C5%82a-si%C4%99-instalacja-zbieramy-na-kabelki-%28?p=18459526#post18459526 Quote
olly Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 Kapslowa, opuściłaś się w zeznaniach z Kapslowego życia ;) !!!! Quote
tatankas Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 Kartki wielkanocne, po 2 zł + koszty przesyłki na Keję z SOS Bokserom!!! http://www.dogomania.pl/threads/224278-KARTKI-WIELKANOCNE-na-Kej%C4%99-z-SOS-Bokserom-do-19.03?p=18793412#post18793412 Quote
Kapsel Posted March 11, 2012 Author Posted March 11, 2012 Troszkę wspomnień i troszkę zdjęć bieżących mojego skarbeczka Kapselka :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Kapsel Posted March 11, 2012 Author Posted March 11, 2012 Jeszcze z Karmelkiem :multi::multi::multi: 8 marca :cool3: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
tatankas Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 Jak Kapselek fajnie przyniósł pani czekoladkę,moja po drodze by pół co najmniej już zjadła,co dżentelmen to dżentelmen :) Quote
Alicja Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 Cudowne :loveu: http://naforum.zapodaj.net/thumbs/4ca79f442b9b.jpg Quote
wykrywka Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 Niesamowite, ... jak Kapselek to zrobił :crazyeye: http://naforum.zapodaj.net/thumbs/8d03b36615b6.jpg Quote
Yana Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 wszystkie zdjęcia piekne, ale to z Karmelkiem cudne :-) Quote
andegawenka Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 Pańcia, krzesło przestaw bo dziecięciu niewygodnie wygladąć przez okno:p Quote
Recommended Posts