Roksia Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 [quote name='Kapsel']Ło matko skąd Martus wiedziałaś??? :oops::oops::oops: W pewnym wieku nie przyznaje sie do urodzin :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: ale bardzo dziekuje za życzenia!!![/QUOTE] Sto lat!! sto lat!!! Aluś wszystkiego co najlepsze:)))) SPelnienia marzeń iczego tylko sobie zapragniesz:))) Quote
Kapsel Posted January 12, 2012 Author Posted January 12, 2012 [quote name='tatankas']To ja się przyłączę do rzyczeń-wszystkiego co najlepsze dla ciebie :Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose: Jak to się nie przyznawać,ja mam 18 lat już po raz pi.....cicho ;) [quote name='Nutusia']Się spóźniłam, ale też wszystkiego naj... dla naszej 18-latki! :) [quote name='Roksia']Sto lat!! sto lat!!! Aluś wszystkiego co najlepsze:)))) SPelnienia marzeń iczego tylko sobie zapragniesz:))) Dzięki Kochane Moje :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: a 18 lat :mdleje::mdleje::mdleje:kiedy to było? :niewiem::D:D:D Quote
Mysza2 Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 Aluś też się spóźniłam ale z całego serca życzę ci wszystkiego co najlepsze (z okazji tych 18 urodzin:):)) Quote
andegawenka Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 [quote name='Mysza2']Aluś też się spóźniłam ale z całego serca życzę ci wszystkiego co najlepsze (z okazji tych 18 urodzin:):))[/QUOTE] Blisko, blisko Elu :p Ala, życzę Ci szczescia, zdrowia i cała masę pieniędzi na koncie bankowym:iloveyou: Quote
sabinka40 Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 (edited) No i znowu na torta się spóznilam:placz:, mnie to już nikt na urodziny nie zaprasza:shake:, wszystko tak ukratkiem:obrazic: Wszystkiego najlepszego boksiowa cioteczko kochana:new-bday::BIG::tort: :drinking:Twoje zdrowie maleńka.... Edited January 16, 2012 by sabinka40 Quote
Kapsel Posted January 16, 2012 Author Posted January 16, 2012 [quote name='Mysza2']Aluś też się spóźniłam ale z całego serca życzę ci wszystkiego co najlepsze (z okazji tych 18 urodzin:):))[/QUOTE] [quote name='andegawenka']Blisko, blisko Elu :p Ala, życzę Ci szczescia, zdrowia i cała masę pieniędzi na koncie bankowym:iloveyou:[/QUOTE] [quote name='sabinka40']No i znowu na torta się spóznilam:placz:, mnie to już nikt na urodziny nie zaprasza:shake:, wszystko tak ukratkiem:obrazic: Wszystkiego najlepszego boksiowa cioteczko kochana:new-bday::BIG::tort: :drinking:Twoje zdrowia maleńka....[/QUOTE] Dzięki Kochane Moje :loveu::loveu::loveu::loveu: za życzenia i za te 18 lat!!!! :-D:-D:-D Quote
sabinka40 Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 Aluś zdjęcia Kapselka i szczeniora dawaj:mad: Quote
Kapsel Posted January 17, 2012 Author Posted January 17, 2012 sabinka40 napisał(a):Aluś zdjęcia Kapselka i szczeniora dawaj:mad: No właśnie nie mam w domu neta bo zmieniam operatora, akurat w takim momencie. Zgrałam sobie na gwizdek i nie zabrałam ze sobą :shake::-( Kapselek chory ma krew w moczu, był na badaniach i ma torbiel na prostacie oraz zapalenie cewki moczowej, akurat teraz gdy mały przyjechał :-( Każde dotkniecie przez Karmelka działa na Kapsla jakby prąd go popieścił. Zwiewa przed nim i warczy jak ten staje się natrętny :-( Dzisiaj dostał kolejny zastrzyk, ale krew nadal jest w moczu. Mały przy okazji miał tez założoną książeczkę zdrowia i został odrobaczony. Zdjęcia jutro wstawię. Quote
Nutusia Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 Biedne Kapslątko... Źle się czuje, a tu jeszcze namolny intruz w domu! Wysiudać malucha do DS z boksiowymi tradycjami ino mig, żeby Kapslik mógł w spokoju ducha dochodzić do siebie w troskliwych objęciach Pańci! ;) Quote
w deszczu rosnę Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 Ojej, zdrowiej nam szybko Kapselku. Wcale się nie dziwię, że nie ma ochoty na zaczepki małego natręta. Może warto byłoby wspomagać go jakimiś suplementami żurawinowymi? Czy one u psów działają tak samo jak u ludzi? Quote
Jagoda1 Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 Kapselku, zdrówka, zdrówka, zdrówka.... Quote
tatankas Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 Kapselku znowu martwisz pancię,ale będzie dobrze,no przecież musi ;) Quote
lula2010 Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 Tez sie spoznilam(i nie doczytalam),spoznione ,ale baaardzo serdeczne zyczenia no i nastepnej 18 -tki w zdrowiu i humorze;-) Kapselku,a ty zdrowiej i nie martw Panci swej:-) Quote
Roksia Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 Kapselku wracaj do zdrówka!! Dziewczynki trzymaja kciuki!! A co to Aluś masz za szczeniorka co mędczy Twoje Kapslątko? Quote
tatankas Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 Roksia napisał(a):Kapselku wracaj do zdrówka!! Dziewczynki trzymaja kciuki!! A co to Aluś masz za szczeniorka co mędczy Twoje Kapslątko? Tego,co jeszcze niedawno Kiniola męczył ;) Quote
Nutusia Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 Kiniola nie męczył, tylko... REHABILITOWAŁ! Skutecznie w dodatku! ;) Quote
Kapsel Posted January 18, 2012 Author Posted January 18, 2012 Lula2010 dzięki!!! Z Kapselkiem już lepiej, nie ma krwi w moczu. Dzisiaj był trzeci zastrzyk, jutro na badanie i dostanie już antybiotyk na zasuszenie tego torbiela :mad:w tabletkach. Jest zdołowany pobytem malca, denerwuje go i już. :placz:Wczoraj jak Karmelek ugryzł go w ucho, ofuknął go konkretnie a mały odskoczył przestraszony i poszczekał na Kapselka ;) próbuje włazić na kanapę ale jeszcze nie może :shake: ale cwaniaczek z niego bo bierze ja z rozpędu jak na razie bezskutecznie. Wczoraj dostał odrobaczenie w zawiesinie o smaku truskawkowym. Szkoda że aparatu nie miałam.. Parę fotek: Quote
Jagoda1 Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 Jak śpi, to bardzo słodziutki ten Karmelek, prawda Alu?:lol: Quote
sylwuś Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 O rety.... ciód, miód i orzeszki :loveu: Jak się kruszynka przytula do Kapsla, widać że mu mamy brakuje.... Na kanapy jeszcze wchodzić nie potrafi.... najwyraźniej jest ktoś kto mu w tym pomaga i pokazuje gdzie w domu jest miejsce prawdziwego boksia, prawda Alu?? ;) Quote
andegawenka Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 Nie mogę patrzeć, tak mi czegoś takiego brakuje. Chociaż taki szczylek potrafi umęczyć... Quote
sabinka40 Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 Alu, ale fotki superasne bardzo:loveu:, biedny Kapselek, ale bardzo wyrozumiały dla malucha...takie to są te boksie, wkurzją sie, a jednak bardzo opiekuńcze:loveu::loveu::loveu: Quote
Nutusia Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 Na kocyku w "święte koty" to każdy się aniołkiem wydaje ;) Quote
Kapsel Posted January 18, 2012 Author Posted January 18, 2012 Jagoda1 napisał(a):Jak śpi, to bardzo słodziutki ten Karmelek, prawda Alu?:lol: Tak tez jest słodziutki, biega z tym ogonkiem z prędkością strzały :evil_lol: musiałam przestawić się o 13 lat.. śmiesznotka z niego, taki żwawy i fikuśny :loveu: sylwuś napisał(a):O rety.... ciód, miód i orzeszki :loveu: Jak się kruszynka przytula do Kapsla, widać że mu mamy brakuje.... Na kanapy jeszcze wchodzić nie potrafi.... najwyraźniej jest ktoś kto mu w tym pomaga i pokazuje gdzie w domu jest miejsce prawdziwego boksia, prawda Alu?? ;) Oczywiscie, nie uśnie bez tulenia :eviltong: andegawenka napisał(a):Nie mogę patrzeć, tak mi czegoś takiego brakuje. Chociaż taki szczylek potrafi umęczyć... trochę męczy ale co to za męczenie jak tyyyyyyle miłości daje :multi: sabinka40 napisał(a):Alu, ale fotki superasne bardzo:loveu:, biedny Kapselek, ale bardzo wyrozumiały dla malucha...takie to są te boksie, wkurzją sie, a jednak bardzo opiekuńcze:loveu::loveu::loveu: Kapsel kiedyś był bardzo opiekuńczy, maluszki kochał bardzo, ale niestety latka robią swoje ... Nutusia napisał(a):Na kocyku w "święte koty" to każdy się aniołkiem wydaje ;) Prawda ;) Quote
lula2010 Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 Alu,zdjecia powalaja:-)Kapselek wyglada jak tato Maluszka;-) Quote
Recommended Posts