Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Kapsel']Ło matko skąd Martus wiedziałaś??? :oops::oops::oops:
W pewnym wieku nie przyznaje sie do urodzin :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: ale bardzo dziekuje za życzenia!!![/QUOTE]

Sto lat!! sto lat!!!
Aluś wszystkiego co najlepsze:)))) SPelnienia marzeń iczego tylko sobie zapragniesz:)))

• Replies 774
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='tatankas']To ja się przyłączę do rzyczeń-wszystkiego co najlepsze dla ciebie :Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose:

Jak to się nie przyznawać,ja mam 18 lat już po raz pi.....cicho ;)

[quote name='Nutusia']Się spóźniłam, ale też wszystkiego naj... dla naszej 18-latki! :)

[quote name='Roksia']Sto lat!! sto lat!!!
Aluś wszystkiego co najlepsze:)))) SPelnienia marzeń iczego tylko sobie zapragniesz:)))

Dzięki Kochane Moje :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: a 18 lat :mdleje::mdleje::mdleje:kiedy to było? :niewiem::D:D:D

Posted

[quote name='Mysza2']Aluś też się spóźniłam ale z całego serca życzę ci wszystkiego co najlepsze (z okazji tych 18 urodzin:):))[/QUOTE]

Blisko, blisko Elu :p

Ala, życzę Ci szczescia, zdrowia i cała masę pieniędzi na koncie bankowym:iloveyou:

Posted (edited)

No i znowu na torta się spóznilam:placz:, mnie to już nikt na urodziny nie zaprasza:shake:, wszystko tak ukratkiem:obrazic:

Wszystkiego najlepszego boksiowa cioteczko kochana:new-bday::BIG::tort:
:drinking:Twoje zdrowie maleńka....

Edited by sabinka40
Posted

[quote name='Mysza2']Aluś też się spóźniłam ale z całego serca życzę ci wszystkiego co najlepsze (z okazji tych 18 urodzin:):))[/QUOTE]

[quote name='andegawenka']Blisko, blisko Elu :p

Ala, życzę Ci szczescia, zdrowia i cała masę pieniędzi na koncie bankowym:iloveyou:[/QUOTE]

[quote name='sabinka40']No i znowu na torta się spóznilam:placz:, mnie to już nikt na urodziny nie zaprasza:shake:, wszystko tak ukratkiem:obrazic:

Wszystkiego najlepszego boksiowa cioteczko kochana:new-bday::BIG::tort:
:drinking:Twoje zdrowia maleńka....[/QUOTE]

Dzięki Kochane Moje :loveu::loveu::loveu::loveu: za życzenia i za te 18 lat!!!! :-D:-D:-D

Posted

sabinka40 napisał(a):
Aluś zdjęcia Kapselka i szczeniora dawaj:mad:

No właśnie nie mam w domu neta bo zmieniam operatora, akurat w takim momencie. Zgrałam sobie na gwizdek i nie zabrałam ze sobą :shake::-(
Kapselek chory ma krew w moczu, był na badaniach i ma torbiel na prostacie oraz zapalenie cewki moczowej, akurat teraz gdy mały przyjechał :-(
Każde dotkniecie przez Karmelka działa na Kapsla jakby prąd go popieścił. Zwiewa przed nim i warczy jak ten staje się natrętny :-( Dzisiaj dostał kolejny zastrzyk, ale krew nadal jest w moczu.
Mały przy okazji miał tez założoną książeczkę zdrowia i został odrobaczony.
Zdjęcia jutro wstawię.

Posted

Biedne Kapslątko... Źle się czuje, a tu jeszcze namolny intruz w domu! Wysiudać malucha do DS z boksiowymi tradycjami ino mig, żeby Kapslik mógł w spokoju ducha dochodzić do siebie w troskliwych objęciach Pańci! ;)

Posted

Roksia napisał(a):
Kapselku wracaj do zdrówka!! Dziewczynki trzymaja kciuki!! A co to Aluś masz za szczeniorka co mędczy Twoje Kapslątko?

Tego,co jeszcze niedawno Kiniola męczył ;)

Posted

Lula2010 dzięki!!!

Z Kapselkiem już lepiej, nie ma krwi w moczu. Dzisiaj był trzeci zastrzyk, jutro na badanie i dostanie już antybiotyk na zasuszenie tego torbiela :mad:w tabletkach.
Jest zdołowany pobytem malca, denerwuje go i już. :placz:Wczoraj jak Karmelek ugryzł go w ucho, ofuknął go konkretnie a mały odskoczył przestraszony i poszczekał na Kapselka ;) próbuje włazić na kanapę ale jeszcze nie może :shake: ale cwaniaczek z niego bo bierze ja z rozpędu jak na razie bezskutecznie.
Wczoraj dostał odrobaczenie w zawiesinie o smaku truskawkowym. Szkoda że aparatu nie miałam..

Parę fotek:

Posted

O rety.... ciód, miód i orzeszki :loveu:
Jak się kruszynka przytula do Kapsla, widać że mu mamy brakuje....
Na kanapy jeszcze wchodzić nie potrafi.... najwyraźniej jest ktoś kto mu w tym pomaga i pokazuje gdzie w domu jest miejsce prawdziwego boksia, prawda Alu?? ;)

Posted

Jagoda1 napisał(a):
Jak śpi, to bardzo słodziutki ten Karmelek, prawda Alu?:lol:

Tak tez jest słodziutki, biega z tym ogonkiem z prędkością strzały :evil_lol: musiałam przestawić się o 13 lat.. śmiesznotka z niego, taki żwawy i fikuśny :loveu:
sylwuś napisał(a):
O rety.... ciód, miód i orzeszki :loveu:
Jak się kruszynka przytula do Kapsla, widać że mu mamy brakuje....
Na kanapy jeszcze wchodzić nie potrafi.... najwyraźniej jest ktoś kto mu w tym pomaga i pokazuje gdzie w domu jest miejsce prawdziwego boksia, prawda Alu?? ;)

Oczywiscie, nie uśnie bez tulenia :eviltong:

andegawenka napisał(a):
Nie mogę patrzeć, tak mi czegoś takiego brakuje. Chociaż taki szczylek potrafi umęczyć...

trochę męczy ale co to za męczenie jak tyyyyyyle miłości daje :multi:
sabinka40 napisał(a):
Alu, ale fotki superasne bardzo:loveu:, biedny Kapselek, ale bardzo wyrozumiały dla malucha...takie to są te boksie, wkurzją sie, a jednak bardzo opiekuńcze:loveu::loveu::loveu:

Kapsel kiedyś był bardzo opiekuńczy, maluszki kochał bardzo, ale niestety latka robią swoje ...
Nutusia napisał(a):
Na kocyku w "święte koty" to każdy się aniołkiem wydaje ;)

Prawda ;)