Jump to content
Dogomania

Skrajnie zaniedbany pies skazany na tułaczkę! LORD W NOWYM DOMU! :)

Recommended Posts

Posted

Cholera jasna... A jakieś miejscowe gazety? Macie rubryke zwierzecych ogloszen za free? Cholera.. Przydałoby sie zeby juz grzał dupke w nowym kochajacym domu...

• Replies 375
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dobrze, że w hotelu psiaki siedzą teraz w pomieszczeniu w kojcach, a pomieszczenie ogrzewane. Byłam dzisiaj, ciepło mają.
Lord prezentuje się uroczo na dużym czerwonym futrzaku który mu zawiozłam. Ma duże 2 miski i jedzenie, dzisiaj dowiozłam Royala.
Ma sporo ogłoszeń, które mu zrobiłam.
Co do darmowych w gazetach - kiedyś były w Echu Miasta, teraz już nie widzę.
Metro - to wstawia z cafeanimal, a fakt - tam nie zdążyłam. Musze jutro dorobić.

Posted

U siebie pytam wszystkich dookoła ale albo za duży albo nie chca żadnego psa.. No lipa. Jego trzeba poznać, żeby wiedzieć jaką magie ten pies rozsiewa. On jest taki uroczy... Ciesze sie, ze maja ciepło.

Posted

Bardzo, bardzo dziekuję. Jak zwykle - znów dopiero wróciłam do domu - chyba musze zwolnić.
Aneta - jutro zadzwonię w sprawie Gabi.
A Lordzik niech zmyka do domku - będzie chyba potrzebne miejsce dla szczeniorki, jeśli uda się odebrać "menelom".

Posted

melduję, że Lord wyspacerowany i wymiziany!!:-) Przytył chłopak i wygląda cudnie..
Normalnie jestem w szoku - Lord jest na spacerze bardzo skupiony na ludziu, cały czas idzie przy nodze po lewej stronie - jak się zatrzymywałam on też stawał! Lordzio nadaje się do wspólnego joggingu lub biegania przy rowerze :-) a może jakieś obedience?? fajny jest - naprawde przekochany psiak!
Fotki

Uploaded with ImageShack.us

Posted

Dziewczyny powiedzcie co robimy dalej? Zima idzie.. Przydałoby sie, żeby Lord znalazł dom jak najszybciej - pytam gdzie mogę ale nikt nie chce psa... Czy rzucić go na łódzką gazete?

Posted

To że zima to specjalnie Lordowi nie przeszkadza. Pomieszczenie gdzioe m ieszka jest ogrzewane, ma ciepłe czerwone futrzate legowisko i jest bezpieczny.
Ale fakt, dom potrzebny, ale dobry i sprawdzony.
Ogłaszajmy gdzie można.

Posted

[quote name='What May NN'] Lord jest na spacerze bardzo skupiony na ludziu, cały czas idzie przy nodze po lewej stronie - jak się zatrzymywałam on też stawał! Lordzio nadaje się do wspólnego joggingu lub biegania przy rowerze :-) a może jakieś obedience??

a może to by wykorzystać w ogłoszeniach? albo na takich specjalistycznych forach go ogłaszać? :hmmmm: