Karilka Posted October 11, 2010 Author Posted October 11, 2010 Cholera jasna... A jakieś miejscowe gazety? Macie rubryke zwierzecych ogloszen za free? Cholera.. Przydałoby sie zeby juz grzał dupke w nowym kochajacym domu... Quote
supergoga Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 Dobrze, że w hotelu psiaki siedzą teraz w pomieszczeniu w kojcach, a pomieszczenie ogrzewane. Byłam dzisiaj, ciepło mają. Lord prezentuje się uroczo na dużym czerwonym futrzaku który mu zawiozłam. Ma duże 2 miski i jedzenie, dzisiaj dowiozłam Royala. Ma sporo ogłoszeń, które mu zrobiłam. Co do darmowych w gazetach - kiedyś były w Echu Miasta, teraz już nie widzę. Metro - to wstawia z cafeanimal, a fakt - tam nie zdążyłam. Musze jutro dorobić. Quote
Karilka Posted October 11, 2010 Author Posted October 11, 2010 U siebie pytam wszystkich dookoła ale albo za duży albo nie chca żadnego psa.. No lipa. Jego trzeba poznać, żeby wiedzieć jaką magie ten pies rozsiewa. On jest taki uroczy... Ciesze sie, ze maja ciepło. Quote
Karilka Posted October 13, 2010 Author Posted October 13, 2010 Lord pokazuj sie - może któraś cioteczka coś wymyśli... Quote
What May NN Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 Lordzik zarobił na moim bazarku 58zł.. wpłacę też cos od siebie - zaokraglajac do 100zł (w koncu obiecalam :)) Quote
supergoga Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 Bardzo, bardzo dziekuję. Jak zwykle - znów dopiero wróciłam do domu - chyba musze zwolnić. Aneta - jutro zadzwonię w sprawie Gabi. A Lordzik niech zmyka do domku - będzie chyba potrzebne miejsce dla szczeniorki, jeśli uda się odebrać "menelom". Quote
Karilka Posted October 18, 2010 Author Posted October 18, 2010 Jakiej szczeniorki? W jakim wieku? U Lorda nadal cisza? Quote
snuszak Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 to i ja Lorda podniosę, mam nadzieję że uda mi się osobiście poznać chłopaka Quote
What May NN Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 ale tu cicho.. niebawem odwiedzę Lorda! Quote
supergoga Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 Jadę do Lorda w poniedziałek, szkoda że tyle czasu czeka, taki ładny chłopak. Quote
What May NN Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 a może by tak zmienić trochę tytuł tematu Lordzika i prosić o kilka groszy na pomoc w jego utrzymaniu?? siedzi już trochę w hoteliku.. Quote
What May NN Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 melduję, że Lord wyspacerowany i wymiziany!!:-) Przytył chłopak i wygląda cudnie.. Normalnie jestem w szoku - Lord jest na spacerze bardzo skupiony na ludziu, cały czas idzie przy nodze po lewej stronie - jak się zatrzymywałam on też stawał! Lordzio nadaje się do wspólnego joggingu lub biegania przy rowerze :-) a może jakieś obedience?? fajny jest - naprawde przekochany psiak! Fotki Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
supergoga Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 Dzięki wielkie, jak ja kocham tego psa. Jutro ja go odwiedzę, juz zakupiłam smaczki, które lubi. Quote
snuszak Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 ja jestem Lordem zauroczona mimo że nie znam go osobiście, ma jakieś takie magnetyzujące spojrzenie w oczach :roll: Quote
What May NN Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 dziś Lordzio pewnie też wymiziany :-) Quote
supergoga Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 Niuniek dostał ogromna specjalną kość czyszczącą zębiska. Dlaczego nikt nie chce dać mu domu??? Quote
Karilka Posted October 25, 2010 Author Posted October 25, 2010 Dziewczyny powiedzcie co robimy dalej? Zima idzie.. Przydałoby sie, żeby Lord znalazł dom jak najszybciej - pytam gdzie mogę ale nikt nie chce psa... Czy rzucić go na łódzką gazete? Quote
supergoga Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 To że zima to specjalnie Lordowi nie przeszkadza. Pomieszczenie gdzioe m ieszka jest ogrzewane, ma ciepłe czerwone futrzate legowisko i jest bezpieczny. Ale fakt, dom potrzebny, ale dobry i sprawdzony. Ogłaszajmy gdzie można. Quote
Ajula Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 [quote name='What May NN'] Lord jest na spacerze bardzo skupiony na ludziu, cały czas idzie przy nodze po lewej stronie - jak się zatrzymywałam on też stawał! Lordzio nadaje się do wspólnego joggingu lub biegania przy rowerze :-) a może jakieś obedience?? a może to by wykorzystać w ogłoszeniach? albo na takich specjalistycznych forach go ogłaszać? :hmmmm: Quote
What May NN Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 no tak, tylko, że ja specjalistką nie jestem - to takie moje spostrzeżenia! żeby mój tak chodził na spacerku.. może sobie wymienię psiaka??;-) Lord zasługuje na najlepszy dom, a tu cisza.. Quote
Recommended Posts