pieti Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 hera jest mieszańcem matka jest HUSKY ojciec - nieznany:) sunia ma 3 miesiące waży 8kg i może z wyglądu nie przypomina husky, to charakterek jest na pewno po mamusi :) Quote
Baski_Kropka Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 Witamy serdecznie nowego psiaka i właściciela na DGM! :D Quote
pieti Posted September 29, 2010 Author Posted September 29, 2010 znalazłem zdjęcie jej matki ( też mieszanej ) i, potem wkleję zdjęcia Hery] Quote
pieti Posted September 30, 2010 Author Posted September 30, 2010 czesc, przeszlus, z tego co oglądałem na galerii Maxa to twój pies jest jakimś mixem "chyba", też tak troszkę szczurkowato wyglądał jak bym młody ( ok 3-4miesiące ) i uszy też miał klapniete, potem dopiero zaczeły mu sterczeć może sie mylę... Quote
przeszlus Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 http://fotoforum.gazeta.pl/photo/6/af/sb/79xv/BgxVBDeD2ZdkxZge3B.jpg ale oczyska :) Uszy psa mogą leżeć nawet do 7 miesiąca :) Quote
Baski_Kropka Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 To będzie duuuuuuża sunia :D To będzie sznaucer syberyjski :D Quote
przeszlus Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 Edytuj pierwszy post i napisz coś o niej wiecej :) Co umie,charakterek itp. Jeśli charakterek ma po mamuśce to będziesz miała ciekawie :D mówiłaś coś o szczurku? nic dziwnego matka Maxa to husky w typie użytkowym czyli tzw. szczurek :) ona ma oczka przebarwione z brązowego na niebieski ? cudna :) Quote
pieti Posted October 7, 2010 Author Posted October 7, 2010 [quote name='przeszlus']Edytuj pierwszy post i napisz coś o niej wiecej :) Jeśli charakterek ma po mamuśce to będziesz miała ciekawie :D [/QUOTE] nazywam sie Piotr tak tak sznaucer syberyjski ( właśnie ostatnio znowu zmienia jej sie pyszczek w sumie to jest naprawde niesamowite bo jak ja przywiezlismy do domu była cała czarna z 2 brązowymi brwiami po zdjeciach widać jak sie zmiania jak bała malutka miała obydwa oczka błękitne teraz ma 50%niebieskie 50% brązowe co umie: podstawy siad, leżeć podaj zabawke, aport, obudz pana :) podaj łape, zostań - jeszcze ćwiczymy róznie to wychodzi:/ Quote
Baski_Kropka Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 Oby dwa oczka ma dwu kolorowe? Niesamowite :D Musisz uchwycić z bliska, to będzie bardzo ciekawe zerkać jak się mała rozwija i dojrzewa hihi ciekawe co finalnie z niej wyrośnie :D Swoją drogą 10 kg całkiem sporo jak ja jej wiek.. albo i nie... hmm ja już nie pamiętam jak to było :D Quote
przeszlus Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 gabaryty raczej po mamie bo mój w tym wieku miał 13 czyli dużej różnicy nie ma :) piękna kobitka ci rośnie :) Quote
pieti Posted December 23, 2010 Author Posted December 23, 2010 witam wszystkich, troszkę nas tu nie było hera pseudo ( terier syberyjski :) skończyła niedawno 6 miesięcy dla zainteresowanych wygląda tak: wesołych świąt:) Quote
pieti Posted March 3, 2011 Author Posted March 3, 2011 cześć wszystkim hera już włąściwie nie przypomina husky także przeniosłem ją tam gdzie powina byc - do kundelków dzla zaiteresowanych hera ma prawie 9 miesięcy, ma sie dobrze, pozdrawiam wszystkim miłosników psiaków Quote
Recommended Posts