Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

We wtorek Alma jedzie na sterylizację.A potem będziemy intensywnie szukać jej dobrego domu. To jest naprawdę złoty pies.Grzeczna posłuszna i kochana.Prosimy o dalsze wsparcie finansowe,bo będzie nam potrzebne ok 500 zł na sterylizacje Almy i Kamy. Różyczka jest jeszcze za młoda i dlatego poczekamy chwilę.Psy mają dobre apetyty i są radosne.Jutro idziemy do banku po wyciąg z konta.Transport i opłaty za dotychczasowy i nowy dt to wydatek 800 zł.Po odebraniu wyciągu poinformujemy o dotychczasowych wpłatach i podsumujemy wydatki.Pozdrawiamy w imieniu Almy i Różyczki.

• Replies 745
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To że Alma jest taka kochana to dlatego że wcześniej jej życie było jedną wielką walka o życie swoje i maleństwa, a teraz jest ogromnie wdzięczna. Psiaki które przeszły koszmar w swoim życiu potrafią okazać wdzięczność tak jak niejeden człowiek nie potrafi. Dom do którego trafi będzie miał ogromne szczęście.

Posted

Witajcie! Byłam z wizytą u Almy i Różyczki. Tymczas super! Sunie wyglądają super! A jakie miluśne i kochane! Alma na widok człowieka raduje sie ogromnie, tak samo Różyczka. Żywe srebro. I to po tym co przeszły są takie radosne. Almy piekne ślepia wpatrują się w człowieka i zdają się mówić jaka jest teraz szczęśliwa.
Dostają dużo miziania i dobrego jedzonka. Pani podkarmia je dość często. Róża jeszcze rośnie więc ma apetyt. Widać że w poprzednim miejscu też o nie dbali. Robiłam fotki, jutro je wstawię ponieważ mnogość zajęć nie pozwala wygospodarować chwili. Muszę nad nimi troszkę popracować bo niektóre ujęcia wielce nieudane....:( ponieważ sunie ciągle były w ruchu, tak radośnie zachęcały nas do zabawy. One zasługują na super domek i bardzo kochających właścicieli. Napewno odwdzięczą się bezgraniczną miłościa i ogromnym przywiązaniem. Kochane pieski, trzymam kciuki. CiotkaE

Posted

Do dnia 24 stycznia br na Almę Kamę i Różyczkę zebraliśmy 3150 zł. Ostatnia wpłata pochodziła od P Iwony Rabiczko-200 zł. Wydatki,które ponieśliśmy do tej pory wyniosły 3330 zł. Jutro jedziemy z Almą na sterylizację i mamy debet. Prosimy o pilną pomoc finansową.Mija termin opłaty dt Kamy,a nam brakuje pieniędzy.Liczymy,że nie zostawicie psów w potrzebie. Ratunku !!!

Posted

mała Rózia już nie jest taka mała;)

drapać, drapać nie ociągać się :eviltong:

no to zdjęcie prawie się CiotceE udało :)

Alma wygląda na smutną, ale naprawdę jest wesołą sunią wpatrzoną w swojego nowego opiekuna. Jest brdzo posłuchana.

Posted

Proszę pomóżcie nagłośnić.
W związku z ostatnimi wydarzeniami dotyczącymi faktów znęcania się nad zwierzętami została utworzona petycja skierowana do Ministra Sprawiedliwości:

http://www.petycje.pl/6464

Cytat:

"Jest Pan Ministrem - proszę pokazać, że jest Pan, także człowiekiem."

• 2 weeks later...
Posted

Kamisia dostała parę dni temu cieczkę , od razu pojechałyśmy na zastrzyk i cieczki już właściwie nie ma , ale dla bezpieczeństwa niunia była zamykana w budynku gospodarczym , dzisiaj pokazała jak bardzo jest z tego nie zadowolona , wychodzę rano , żeby ją wypuścić ,a miśka już biega po podwórku , poszłam sprawdzić jak jej się to udało , więc Kamisia wyszła na podwórko razem z połową okna :) na szczęście okno i tak było do wymiany w najbliższym czasie .

Posted

Nie wpadłam na pomysł , że ten grzeczny , poukładany i spokojny psaik ( najspokojniejszy z całej mojej gromady ) może coś takiego wymyślić . Na szczęście cieczki już nie ma .

• 1 month later...
Posted

Chciałam zapytać czy kogoś jeszcze interesuje Kama ?? Brałam psa na płatny DT miało być 200 zł + karma , nie ma ani pieniędzy ani karmy , w tej chwili powinnam poprosić o zabranie Kamy ode mnie .

Posted

Anja2201 napisał(a):
Chciałam zapytać czy kogoś jeszcze interesuje Kama ?? Brałam psa na płatny DT miało być 200 zł + karma , nie ma ani pieniędzy ani karmy , w tej chwili powinnam poprosić o zabranie Kamy ode mnie .

hmm chyba jakies rozliczenie aktualne by sie przydalo.
Anja , czy moglabys zrobic aktualne fotki Kamie? pomoge oglaszac , bo bez tego to sobie domku mozemy szukac.

Posted

Jasne fotki z dzisiaj :

Parę stron są lepsze , takie do ogłoszeń .

Tu jest tekst :

Kama – anioł w ciele psa , szuka domu z ogrodem !!!

Kama ma około 3 lat , jest psem idealnym , na podwórku pięknie pracuje jako stróż , wzięta do domu , szybciutko znajduje swoje miejsce i grzecznie leży . Uwielbia pieszczoty , pozwala ze sobą zrobić wszystko , małe dzieci traktuje jak kogoś kogo trzeba pilnować i opiekować się nimi . Żyje w zgodzie z innymi psami . Jedyną jej wadą jest strach przed smyczą , dlatego też szukamy jej domu z ogrodem gdzie będzie miała swobodny wybieg . Jeśli szukasz najlepszego przyjaciela który nigdy Cię nie opuści i nie zawiedzie , adoptuj psa anioła .

Kontakt w sprawie adopcji :
KlopotowskaA@interia.eu
798-211-667