Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 745
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzisiaj nastąpił przełom , zapomniałam zamknąć drzwi na klucz i mój ukochany tymonek je otworzył , całe stado wypadło na dwór , gdzie była Kama , mało zawału nie dostałam , pierwsza myśl , którego najpierw łapać , a tu się okazało ,że wcale nie trzeba , teraz Kama i reszta towarzystwa (oprócz starej baby i Edzi ) biega i bawi się . Na dowód parę fotek :

Tymonek zaprasza do zabawy :

więc się bawimy :

Posted

[quote name='monika083']a czemu sie wczesniej balas je razem puscic?
Tymonek ma pychol taki sam jak moj Bruno ,tylko nozki troche krotsze :D[/QUOTE]

Bo wcześniej Kama na widok moich psów reagowała paniką i od razu były zęby na wierzchu i gotowość do ataku , ale chyba moim błedem było to że próbowałam ją wprowadzić do psów , a nie na odwrót .

Posted

[quote name='monika083']hehe a widze chlopakow ulubione zajecie to wypatrywanie przez plot :)
fajnie ,ze Kama moze sie z innymi psiakami wybiegac,to chyba najlepszy sposob na wyladowanie energi.[/QUOTE]

Może później zaryzykuję i spróbuję moją starą babę do niej puścić , chociaż trochę się boję bo ona na nie znane psy się rzuca ( waży 5 kg i nie ma zębów) , narazie jakoś wszystkie rozumiały , ze jest stara i nie można jej oddawać , ale nie wiem jak Kama zareaguje ??

Posted

[quote name='ilon_n']wybaczcie, z innego portalu wklejam świeżuteńki apel ::

sunia porzucona w lesie, w szoku-szuka domu! Wwa/prześlij dalej!!!

[FONT=Arial]Znaleziona, w ciężkim szoku , w lesie, razem z "wyprawką" (miskami, obrożą, świadectwem szczepienia, torbą do transportu zwierząt i reklamówką z suchą karmą) sunia pilnie szuka domu. Ma około roku, rozmiar większego kota, jest przemiła, ale wymaga wychowania.

pilnie szuka domu - osoba, która ją znalazła sama ma już 3 psy i nie może długo jej zatrzymać! Prosimy o pomoc!

KONTAKT:
[/FONT]
[FONT=Arial]506125248
izaopa8@wp.pl

szukamy Belli dobrego domu, z którego nikt już jej nie wyrzuci.....
[/FONT]

Jeżeli nie możesz adoptować Belli prosimy, prześlij wiadomość dalej....

udostepnilam na FB

Posted

Ładne ziółka z tych twoich psów nie ma co. :-) wychodzi na to że nawet najspokojnieszego psa potrafią przeciągnąć na swoją stronę :-) :-) To masz teraz wesoło. :-)

Posted

A wesoło i to coraz bardziej ponieważ TZ mój kategorycznie zabrania wprowadzenia kolejnego (7) zwierza do domu , a jak tylko zamykam moje psy na noc w domu , Kama siada pod drzwiami i głośno protestuje śpiewając do klamki , wtedy z drugiej strony drzwi (znaczy od mieszkania ) zaczyna śpiewać Tymon i tak sobie razem koncertują , zaczęłam się już zastawiać czy Tymonka nie spakować i nie wyprowadzić do budy . Czy on się w każdej nowej panience musi tak zapamiętale zakochiwać??

Posted

[quote name='*zaba*']Prosilam o pelne dane do przelewu, bo skonczyl sie moj bazarek i jest z niego 50 zl, tylko nie ma jak ich wyslac. Brakuje adresu.

Prosze o PW

Ja robiłam przelew na nr konta podany w pierwszym poście:

TTMiOnZ
Lukas Bank
48 1940 1076 3085 5845 0000 0000
z dopiskiem:
dla psów z Tomaszówka