Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 745
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kurczę, od paru tygodni zaglądam tu żeby się dowiedzieć co u Almy - i nic, tylko jakieś osobiste wycieczki i mówienie, kto pojedzie na wizytę. Naprawdę nie wiadomo co u Suni?

Posted

Gazzy, wiem że Ness ma problemy i chyba wszyscy trzymamy za nich kciuki. Ale tym bardziej trzeba pomyśleć co z psami - u Ness jest chyba kilka psów i lepiej mieć trochę czasu na znalezienie jakiegoś rozwiązania.

Posted

Wieści od Nes...
[FONT=MS Shell Dlg 2]Nie mam pojęcia jak ja nauczyc ze smycz to nie przeklenstwo[/FONT].[FONT=MS Shell Dlg 2]strasznie sie jej boi. [/FONT][FONT=MS Shell Dlg 2]juz nawet zmieniałam na inne kolory.
[/FONT]
[FONT=MS Shell Dlg 2]nic nie daje.[/FONT][FONT=MS Shell Dlg 2]za wszelką sene probuije sie z niej uwolnic.[/FONT][FONT=MS Shell Dlg 2]ciągnie pierwszą godzine, potem juzidzie grzecznie.[/FONT][FONT=MS Shell Dlg 2]Róża chce sie bawić smyczą.[/FONT][FONT=MS Shell Dlg 2] spacer wygląda jak spacer w podskokach
[/FONT]
[FONT=MS Shell Dlg 2]Alma nie je wtedy kiedy dostaje jedzenie ale wtedy kiedy sama chce zjeść.[/FONT][FONT=MS Shell Dlg 2]szczeniak je wszystko i w każdej ilości.[/FONT][FONT=MS Shell Dlg 2]Alma nie cierpi swojej córki.[/FONT][FONT=MS Shell Dlg 2]dla niej to rywalka o względy.[/FONT][FONT=MS Shell Dlg 2]Alma najlepiej jakby mieszkała sama.[/FONT][FONT=MS Shell Dlg 2]bez innych zwierzaków.[/FONT][FONT=MS Shell Dlg 2]cieszy się jak bokser kreci tylkiem, skacze, całuje.[/FONT][FONT=MS Shell Dlg 2]uwielbia biegać.[/FONT][FONT=MS Shell Dlg 2]jakby ją coś goniło.[/FONT][FONT=MS Shell Dlg 2]szaleje jak szczeniak.[/FONT][FONT=MS Shell Dlg 2]jest czujna, wyczuje obcego na 100 metrów i warczy.[/FONT][FONT=MS Shell Dlg 2]a nie daj boże ktoś do drzwi zapuka.[/FONT][FONT=MS Shell Dlg 2]Zachowuje czystość ale potrafi być złośliwa.[/FONT][FONT=MS Shell Dlg 2]zreszta tak samo Różyczka.[/FONT][FONT=MS Shell Dlg 2]Obie kochają ludzi, dzieci.[/FONT][FONT=MS Shell Dlg 2]inne zwierzaki im nie przeszkadzają.[/FONT][FONT=MS Shell Dlg 2]dla Rózy kot to kompan do zabawy.[/FONT][FONT=MS Shell Dlg 2]Alma jest obojętna[/FONT]

Posted

koosiek napisał(a):
A pytałaś w Kocim Świecie?

Nie, bo z niego pekinczyk jak ze mnie miss. Ma tylko pyszczek taki, rodzeństwo w ogóle do niepodobne. Zresztą nie wiem czy do jutra przeżyje, zabrać go do domu nie mogę i mam spierdzielony dzień na maksa.

Posted

koosiek napisał(a):
Z Krakowa na dogo jest nie tylko Asior... Może ktoś inny mógłby zrobić wizytę?

Mam nadzieję, że wszystko wyjaśni się pozytywnie dla psiaków... :(

powiem tak, wg mnie nie ma najmniejszego sensu ZAPOWIEDZIANA WIZYTA u osoby, która wie, ze ma postawione wiele zarzutów .. sensem jest tylko nie zapowiedziana wizyta do której się dziewczyna nie będzie w stanie przygotować....

Posted

ocelot napisał(a):
Już nie trzeba, maluszek już za TM.

Przykro mi że tak się stało :-( bądź szczęśliwy maleńki tej cudownej krainie bez cierpienia, zimna i bólu.

Posted

Maruda666 napisał(a):

Czy jest jakiś alternatywne lokum dla Almy z córką?

Właśnie. Co dalej z nimi bedzie?
Różyczka rośnie coraz trudniej bedzie jej znaleźć ds:-( Nikt o nia nie dzwonił?

Posted

Przykro mi z powodu malucha :(

Mam nadzieję, że dla suniek coś się znajdzie.
No i myślę, że wizyta u Nes przydałby się i tak, nawet zapowiedziana, chociażby po to, żeby zrobić jakieś lepsze zdjęcia... Ogłaszam sunie w miarę możliwości, ale dobre zdjęcia są niestety bardzo ważne, a Rózia nie ma żadnego, na którym byłoby widać wyraźnie ją całą...

Posted

Inna sprawa, że pieniądz się kończą.
Cały czas zapraszam lawinię, żeby się udzieliła na wątku, ja niewiele w tej chwili wiem.

O wizytę nawet zapowiedzianą prosimy. Fakt zdjęcia do ogłoszeń to podstawa