piescofajnyjest Posted November 11, 2013 Posted November 11, 2013 Figun sie usmiecha na zdjeciu z sypialni:loveu: Quote
Romka Posted November 12, 2013 Author Posted November 12, 2013 Ja też lubię sobie popatrzeć na nasze szczęśliwe psiaki...przeglądam wątki i serce raduje się:lol: Quote
Romka Posted November 28, 2013 Author Posted November 28, 2013 Figunio wraca ze spacerku; Figi i Bunia w ogrodzie; A tu wygląda najpiękniej:lol: Quote
piescofajnyjest Posted November 28, 2013 Posted November 28, 2013 w ogole jest cudowny!! a mam wrazenie, ze oni go caly czas wyczesuja:loveu: Quote
Romka Posted December 9, 2013 Author Posted December 9, 2013 [quote name='Szarotka']No udalo sie psinkowi :) Masz rację...:lol: udało się:lol: A to kolejne zdjęcia Figunia z domku: Quote
piescofajnyjest Posted December 10, 2013 Posted December 10, 2013 na pierwszym zdjeciu nic nie widze;) Quote
Romka Posted December 14, 2013 Author Posted December 14, 2013 [quote name='piescofajnyjest']na pierwszym zdjeciu nic nie widze;)[/QUOTE] No to już wyjaśniam.:lol:Na zdjęciu widać Figunia pokazującego brzuszek tak jak robią to szczęśliwe małe pieski:lol:I to jest piękne bo Figunio jest przecież dużym pieskiem.:lol: Quote
piescofajnyjest Posted December 15, 2013 Posted December 15, 2013 :loveu: to ja miziam ten brzunio..... Quote
UBOCZE Posted December 25, 2013 Posted December 25, 2013 FIGARO ZOSTAJE JUŻ U EWY NA STAŁE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zaraz przeniosę z FB fotki świąteczne szczęśliwego psiaka. :) :) :) :) :) :) Quote
UBOCZE Posted December 25, 2013 Posted December 25, 2013 Myślę, że spokojnie można już zmienić tytuł i poprosić moderatora o przeniesienie wątku... :) :) :) :) :) Więcej takich zakończeń, a raczej początków prawdziwego życia... :) :) :) Quote
piescofajnyjest Posted December 26, 2013 Posted December 26, 2013 ale cudowne wiesci:) czy ktos moze Pania Ewe wysciskac ode mnie?;) Quote
Romka Posted December 31, 2013 Author Posted December 31, 2013 Olgo,może uda mi pojechać w odwiedziny do Figunia latem.TO WYŚCISKAM JĄ OD CIEBIE I SAMA JĄ WYŚCISKAM:lol: Ja oczywiście BARDZO SIĘ CIESZĘ,że Figaro ma domek stały...po cichutku marzyłam,że tak się stanie ,a przy składaniu sobie życzeń świątecznych Ewa,opiekunka Figunia zdradziła mi,że w przygarnie Figunia na stałe.EWA DZIĘKUJĘ CI Z CAŁEGO SERCA!:lol: Figaro wygląda cudnie,zaokrąglił się i jest radosny.:lol: Quote
piescofajnyjest Posted January 1, 2014 Posted January 1, 2014 fajnie, ze jest jeszcze ktos taki na swiecie, jak Pani Ewa......:) Quote
Romka Posted January 2, 2014 Author Posted January 2, 2014 A Figi przysłał nam takie życzenia świąteczne: a tak niedawno był w zimnym,brudnym boksie...Figi,ty szczęściarzu...:lol: Quote
piescofajnyjest Posted January 3, 2014 Posted January 3, 2014 na dywaniku lezymy, bo cieplutko i miekko:loveu: Quote
piescofajnyjest Posted February 2, 2014 Posted February 2, 2014 strasznie mi przykro.....:( co sie stalo? po prostu zasnal??? dobrze, ze nie odchodzil samotny!!!! Quote
Romka Posted February 2, 2014 Author Posted February 2, 2014 Prawdopodobnie zator...wszyscy nie możemy uwierzyć w tę wiadomość... Quote
polubek Posted February 2, 2014 Posted February 2, 2014 no właśnie przeczytałam o tym na fb, co się dzieje że te wszystkie które tyle czasu czekały, jak znajdą nowy dom szybko odchodzą? :( Quote
Recommended Posts