Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 330
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

I oczywiście Bunia,strażniczka posesji...obszczekała mnie,że ho,ho...

...a tu już przed domem w ogródku:

...zaznaczymy,w końcu to już mój ogródek;)

Posted

Jak się zmieszczę to mogę wejść i wyjść w każdej chwili z domku,o tak:

...położyłem się na dywanie;

...teraz widać jaka ze mnie chudzina.

Czas odjeżdzać,tak nas pożegnał Figaro z Bunią:

Posted (edited)

Ja też bardzo się cieszę,dostałam zdjęcie z domku Figunia.Niunio został pięknie wyczesany i leży sobie na dywanie w pokoju.Wrzucę za chwilę.
Póki co rozglądam się za lekami dla Figara na kolejne miesiące i mam zapewnioną pomoc od p.Zuzanny K.i p.Anny W.obie Panie są na FB.Podałam namiary(telefoniczne i adresowe) bezpośrednio na domek tymczasowy.
Ja zafundowałam Figuniowi koszt transportu na trasie Łowicz-Mrągowo-Łowicz oraz oplatę za szczepienie na wściekliznę.

Zmieniam tytuł wątku:lol:

Edited by Romka
Posted

[quote name='Romka']O właśnie tak :lol:

...jak mówi Ewa jego opiekunka zadziwiająco szybko zadomowił się w nowym miejscu:lol: Tutaj po czesaniu.

Figuś wygląda pięknie, a jaki pysio roześmiany :lol: Widać, że jest mu dobrze.:lol: Nic dziwnego, domowe warunki są dla każdego psiaka lepsze od najlepszego schroniska.

• 3 weeks later...
Posted

I mam kolejne zdjęcia z domku Figara:

Figaro kocha spacerki,jak tylko jego opiekunka bierze do ręki smycz,Figaro jest wniebowzięty.Dogadują się z małą Bunią,która pozwoliła mu nawet sypiać na dywaniku w sypialni.Bunia oczywiście śpi ze swoją opiekunką.Pani Ewa mówi,że Figaro lepiej chodzi,ma apetyt i kuchnia niezmiennie jest jego ulubionym pomieszczeniem w domu.

Posted

Ewa: "Dzisiaj u Figusia był pan weterynarz, żeby go zaszczepić. Został zaszczepiony kompleksowo przeciwko wściekliznie i innym chorobom. Figuś na początku warknął na weta i pokazał swoje piękne ząbki, ale go przytuliłam i już był dzielny. "

Posted

A ja dostałam wiadomość od p.Ani W. z FB,że przekazała do domu Figunia 2 kolejne tabletki Trocoxilu.DZIĘKUJEMY BARDZO!!!:lol: W ten sposób Figunio jest zabezpieczony w leki na stawy do grudnia włącznie.Ewa,opiekunka Figunia informuje,że leki dotarły wczoraj pocztą.:lol:

Posted

A ja dostałam wiadomość od p.Ani W. z FB,że przekazała do domu Figunia 2 kolejne tabletki Trocoxilu.DZIĘKUJEMY BARDZO!!!:lol: W ten sposób Figunio jest zabezpieczony w leki na stawy do grudnia włącznie.Ewa,opiekunka Figunia informuje,że leki dotarły wczoraj pocztą.:lol:

Posted

I mamy kolejne zdjęcie Figunia.To jest miejsce Figunia w sypialni:

...Figaro przesypia całą noc spokojnie.Rano wychodzi na siusiu i coopę do ogrodu.Śniadanko jedzą razem z Bunią a potem jest spacerek,który Figi uwielbia.

Pani Ewa dostała od p.Zuzanny K.z FB 250zł na kolejne leki dla Figunia.W ten sposób Figi ma już zapewnione leki na 5 miesięcy.Za pamięć o naszym Figuniu BARDZO DZIĘKUJEMY!!!:lol: