Romka Posted October 7, 2013 Author Posted October 7, 2013 A teraz już w domku: ...zgadnijcie ,która cześć mieszkania podobała się Figuniowi najbardziej?:cool3: Quote
Romka Posted October 7, 2013 Author Posted October 7, 2013 I oczywiście Bunia,strażniczka posesji...obszczekała mnie,że ho,ho... ...a tu już przed domem w ogródku: ...zaznaczymy,w końcu to już mój ogródek;) Quote
Romka Posted October 7, 2013 Author Posted October 7, 2013 Jak się zmieszczę to mogę wejść i wyjść w każdej chwili z domku,o tak: ...położyłem się na dywanie; ...teraz widać jaka ze mnie chudzina. Czas odjeżdzać,tak nas pożegnał Figaro z Bunią: Quote
Lubaja Posted October 7, 2013 Posted October 7, 2013 Cieszymy się, że Figaro znalazł domek tymczasowy ... teraz już tylko będzie lepiej ;) Quote
Szarotka Posted October 7, 2013 Posted October 7, 2013 Przyszlam z F.B. na dogomanie, zeby obejrzec zdjecia :) Quote
UBOCZE Posted October 7, 2013 Posted October 7, 2013 Super!!!!!!!!!!!!! :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Romka Posted October 10, 2013 Author Posted October 10, 2013 (edited) Ja też bardzo się cieszę,dostałam zdjęcie z domku Figunia.Niunio został pięknie wyczesany i leży sobie na dywanie w pokoju.Wrzucę za chwilę. Póki co rozglądam się za lekami dla Figara na kolejne miesiące i mam zapewnioną pomoc od p.Zuzanny K.i p.Anny W.obie Panie są na FB.Podałam namiary(telefoniczne i adresowe) bezpośrednio na domek tymczasowy. Ja zafundowałam Figuniowi koszt transportu na trasie Łowicz-Mrągowo-Łowicz oraz oplatę za szczepienie na wściekliznę. Zmieniam tytuł wątku:lol: Edited October 10, 2013 by Romka Quote
piescofajnyjest Posted October 11, 2013 Posted October 11, 2013 ale cudowne foty:loveu: a jak Figun przezyl pierwsze dni?? Quote
Romka Posted October 12, 2013 Author Posted October 12, 2013 O właśnie tak :lol: ...jak mówi Ewa jego opiekunka zadziwiająco szybko zadomowił się w nowym miejscu:lol: Tutaj po czesaniu. Quote
Jolusia Posted October 12, 2013 Posted October 12, 2013 [quote name='Romka']O właśnie tak :lol: ...jak mówi Ewa jego opiekunka zadziwiająco szybko zadomowił się w nowym miejscu:lol: Tutaj po czesaniu. Figuś wygląda pięknie, a jaki pysio roześmiany :lol: Widać, że jest mu dobrze.:lol: Nic dziwnego, domowe warunki są dla każdego psiaka lepsze od najlepszego schroniska. Quote
Romka Posted October 13, 2013 Author Posted October 13, 2013 Zmiana widoczna od zaraz: można porównać zdjęcia.:lol: Quote
piescofajnyjest Posted October 13, 2013 Posted October 13, 2013 piekniejo w oczach nasz Figun:loveu: Quote
Romka Posted October 29, 2013 Author Posted October 29, 2013 I mam kolejne zdjęcia z domku Figara: Figaro kocha spacerki,jak tylko jego opiekunka bierze do ręki smycz,Figaro jest wniebowzięty.Dogadują się z małą Bunią,która pozwoliła mu nawet sypiać na dywaniku w sypialni.Bunia oczywiście śpi ze swoją opiekunką.Pani Ewa mówi,że Figaro lepiej chodzi,ma apetyt i kuchnia niezmiennie jest jego ulubionym pomieszczeniem w domu. Quote
polubek Posted October 31, 2013 Posted October 31, 2013 plisss jeżeli możecie zajrzyjcie na bazarek z mojego podpisu Quote
Romka Posted October 31, 2013 Author Posted October 31, 2013 Podrzuciłam bazarek:lol: A teraz pokażę Wam Figunia w ogrodzie: Quote
UBOCZE Posted October 31, 2013 Posted October 31, 2013 Ewa: "Dzisiaj u Figusia był pan weterynarz, żeby go zaszczepić. Został zaszczepiony kompleksowo przeciwko wściekliznie i innym chorobom. Figuś na początku warknął na weta i pokazał swoje piękne ząbki, ale go przytuliłam i już był dzielny. " Quote
Romka Posted November 7, 2013 Author Posted November 7, 2013 A ja dostałam wiadomość od p.Ani W. z FB,że przekazała do domu Figunia 2 kolejne tabletki Trocoxilu.DZIĘKUJEMY BARDZO!!!:lol: W ten sposób Figunio jest zabezpieczony w leki na stawy do grudnia włącznie.Ewa,opiekunka Figunia informuje,że leki dotarły wczoraj pocztą.:lol: Quote
Romka Posted November 7, 2013 Author Posted November 7, 2013 A ja dostałam wiadomość od p.Ani W. z FB,że przekazała do domu Figunia 2 kolejne tabletki Trocoxilu.DZIĘKUJEMY BARDZO!!!:lol: W ten sposób Figunio jest zabezpieczony w leki na stawy do grudnia włącznie.Ewa,opiekunka Figunia informuje,że leki dotarły wczoraj pocztą.:lol: Quote
Romka Posted November 10, 2013 Author Posted November 10, 2013 I mamy kolejne zdjęcie Figunia.To jest miejsce Figunia w sypialni: ...Figaro przesypia całą noc spokojnie.Rano wychodzi na siusiu i coopę do ogrodu.Śniadanko jedzą razem z Bunią a potem jest spacerek,który Figi uwielbia. Pani Ewa dostała od p.Zuzanny K.z FB 250zł na kolejne leki dla Figunia.W ten sposób Figi ma już zapewnione leki na 5 miesięcy.Za pamięć o naszym Figuniu BARDZO DZIĘKUJEMY!!!:lol: Quote
Recommended Posts