Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 330
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Figaro dostał propozycję pomocy czyli domu tymczasowego na okres zimy od bardzo sympatycznej osoby.BARDZO DZIĘKUJĘ!!!:lol: Ale z przykrością musiałam odmówić.Nie wiem czy po zimie Figaro mógłby wrócić do schroniska,więcej jak przeżyłby powrót do schroniska.A na pobyt w hoteliku niestety nie możemy sobie pozwolić.Nie ma pieniędzy a nawet jak będą deklaracje to nauczona doświadczeniem wiem,że taki pies będzie bardzo długo w hoteliku a nie wszyscy potem są deklarowiczami do końca.

W tej sytuacji zależy mi aby Figaro miał dom tymczasowy,który zapewni mu utrzymanie do czasu domu stałego albo już dom stały.

Posted

[quote name='polubek']czy ogłoszenia jak co robić na jakieś określone rejony kraju czy na cały kraj?

bo gdzieś miałam całą wielką listę portali do ogłoszeń[/QUOTE]

Zrób tak jak Twoim zdaniem będzie najlepiej. :lol: Może być także na Kraków tam zawsze były fajne domy dla naszych psiaków.

Posted

Dziewczyny,jeśli wszystko dobrze pójdzie Figaro jeszcze w tym tygodniu pojedzie do domu tymczasowego w Mrągowie.:multi:Dzięki pomocy UBOCZE,który promuje naszego psiaka na FB, Figaro ma szansę na godziwe życie.Adam,bardzo dziękuję:lol:
Szczegóły wkrótce.:lol:
Schronisko już powiadomione.

Posted

JA TEŻ SIĘ CIESZĘ JAK CHOLERA!!!:multi: Domek ekstra.:lol: Ubocze,pewnie napisze więcej.

Teraz jestem na etapie załatwiania transportu do Mragowa i załatwiam kolejne leki na stawy,tak,żeby Figus był zaopatrzony choć na pierwszy miesiąc pobytu w domu tymczasowym.

Wyjeżdźam za chwilę nie będzie mnie do soboty.

Posted

[quote name='piescofajnyjest']Ubocze, odezwij sie i "pusc farbe";)[/QUOTE]

Ubocze,podobnie jak ja wyjechał -ja już wróciłam.Adam pewnie napisze kilka słów o domku tymczasowym ,ale jest to domek SUPER!!!Figaro będzie mieszkał w domu z ogrodem,w domu mała suczka,adoptowana ze schroniska w Pile.Państwo przygarniają tylko psiaki będące w wielkiej potrzebie.Znają problemy ze stawami Figara i chcą mu pomóc.Jedziemy w niedzielę około 8 00.:lol:

Posted

[quote name='Romka']Ubocze,podobnie jak ja wyjechał -ja już wróciłam.Adam pewnie napisze kilka słów o domku tymczasowym ,ale jest to domek SUPER!!!Figaro będzie mieszkał w domu z ogrodem,w domu mała suczka,adoptowana ze schroniska w Pile.Państwo przygarniają tylko psiaki będące w wielkiej potrzebie.Znają problemy ze stawami Figara i chcą mu pomóc.Jedziemy w niedzielę około 8 00.:lol:[/QUOTE]
Potwierdzam, domek odwiedzony wcześniej przy okazji adopcji Buni ze schroniska w Pile przez Izę L. z FB, bardzo doświadczoną w wizytach pa. Psiaki w tym domu mają do dyspozycji, zarówno ogrod, jak i kanape. Iza, bardzo spostrzegawcza i wnikliwa wizytatorka, stwierdziła, że u Pani Ewy FIGARo będzie miał raj!!!:lol::lol::lol: