katarzyna kuczewska Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 halo halo co z Orlenką????? ma juz domek czy nie Quote
kaerjot Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 [quote name='katarzyna kuczewska']halo halo co z Orlenką????? ma juz domek czy nie No właśnie Quote
Mortycja Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 I nic jeszcze nie wiadomo?Ja juz wróciłam i mialam nadzieje na jakies dobre nowiny:roll: ale wierze ze juz niedlugo domek bedzie:loveu: Quote
katarzyna kuczewska Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 i co???? jak tam ???? co się dzieje????? dlaczego taka cisza :mad::mad::mad::mad::mad: Quote
paros Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 Jest mi głupio, bo nie odpisałam dziewczynie, która ma małe dwa pieski i chciała dać dom Orlence!! :roll: Moze Orlenka ma juz domek i zapomniała się nam pochwalić! :razz: Quote
katarzyna kuczewska Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 [ Moze Orlenka ma juz domek i zapomniała się nam pochwalić! :razz:[/quote] MA NADZIEJE ,ŻE TAK JEST:razz: ALE TA CISZA MNIE OSOBIŚCIE TROSZECZKE SIĘ NIE PODOBA:mad::mad::mad::mad: NIECH KTOS COSNAPISZE CZY JEST TEN DOM CZY NIE Quote
Mortycja Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 Ja też denerwuję sie tą ciszą,mam nadzieję że tamten chłopak z aukcji na allegro nie zrezygnował,a może ona już jest w nowym domku i dlatego taka cisza?Moze nikt nam jeszcze naprawde nie powiedział a my sie tak martwimy...takie upały ja ledwo żyje a co dopiero biedne pieski.:-( Quote
AlmaMater Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 paros napisał(a):Jest mi głupio, bo nie odpisałam dziewczynie, która ma małe dwa pieski i chciała dać dom Orlence!! :roll: Moze Orlenka ma juz domek i zapomniała się nam pochwalić! :razz: Ale aukcja nie została zdjęta. Może jeszcze napisz do tej dziewczyny? Quote
Mortycja Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 Nikt nie wie co u Orlenki? Paros może napisałas do tej dziewczyny?:roll: Quote
paros Posted July 29, 2006 Posted July 29, 2006 Nie napisałam, bo co miałam napisać. Nie było mnie 2 dni, potem Dogo nie działał. Spróbuję napisać coś. :razz: Quote
oktawia6 Posted July 30, 2006 Posted July 30, 2006 Co z Orlenką nadal nie wiemy-miał być już dom dla niej i teraz nic:shake: Quote
katarzyna kuczewska Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 :shake::shake::shake::shake::shake::shake::shake: Orlenko co się dzieje znowu ;ludzie dali plamę :oops::oops::oops::oops::oops: a domek czy jest jakis domek dla Orlenki i gdzie jest Orlenka ????? Quote
irma Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 halo, halo co z Orlenka czy ktoś wie co się dzieje z naszą ulubienicą Quote
katarzyna kuczewska Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 może się ktos zlituje i napisze co z ORLENKĄ????????????:mad::mad::mad::mad::mad: ZACZYNA MNIE TO DENERWOWAĆ Quote
Recommended Posts