Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 319
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Orlenko co robisz na 11 stronie...?:roll:

Ja juz dokladnie nie pamietam jak to zrobiłam:oops: dostałam instrukcje od Oktawia6-pamietam ze kliknęłam na baner Orlenki który zobaczyłam prawym klawiszem myszki skopiowałam a potem chyba trzeba było wejść w swój profil uzytkownika,w opcjach podpisu wklej i juz miałam...ale mam nadzieje ze nic nie przekreciłam:oops:

Posted

joaneczka napisał(a):
Orlenko co robisz na 11 stronie...?:roll:

Ja juz dokladnie nie pamietam jak to zrobiłam:oops: dostałam instrukcje od Oktawia6-pamietam ze kliknęłam na baner Orlenki który zobaczyłam prawym klawiszem myszki skopiowałam a potem chyba trzeba było wejść w swój profil uzytkownika,w opcjach podpisu wklej i juz miałam...ale mam nadzieje ze nic nie przekreciłam:oops:

dziekuje
i Orlenko do góry

Posted

Podniose bidulkę chociaż......
Ona zasługuje tylko na wyjątkowy domek....
I chyba dlatego musi poczekac.....
Orlenko, bardzo mocno ci kibicuję i trzymam kciuki !!!

Posted

Słuchajcie, zacytuję post z poniedziałku z forum Muratora. Autorem jest chłopak, który licytował Orlenkę, ale wycofał się z aukcji.

Witka.

Nie odwolalem oferty z allegro, tylko licytujacy (z pewnoscia ze zwgledu na ew. prowizje dla allegro z uwagi na zakonczona sprzedaza akucje) odwolal moja oferte.
Wszytskich fanow Orlenki chcialem poinformowac ze jestesmy w kontakcie z obecnymi opiekunami z Opola i dogrywamy techniczne ustalenia odnosnie transportu.
Zdaje sie ze przeszlismy pomyslnie weryfikacje (warunki jakie zapewnimy psiakowi).

Glownym pomyslodawca przygarniecia Orlnki byla moja zonka, ale teraz oboje czekamy na nowego psa - mamy juz jednego poczciwca starutkiego (mozna powiedziec ze mamy go w spadku) i kota (czyli nierozlaczny duet Bary i Zenek)

tyberian, wybacz ten dlugi czas, w ktorym nie odpowiadalem na twoje maile (nie sprawdzam tamtej skrzynki codziennie, a potem Murator dlugo nie wysylal maila aktywacyjnego do forum)

To chyba dobra wiadomość, prawda? :-)
Tyberian to przemiły człowiek z forum Muratora, który razem z mamą ma jakieś cudne stado znajd psich i kocich - mocno angażują się oboje w szukanie opiekunów dla zwierzaków i wychodzi im to rewelacyjnie ;-)

Posted

Zuza35 napisał(a):

Tyberian to przemiły człowiek z forum Muratora, który razem z mamą ma jakieś cudne stado znajd psich i kocich - mocno angażują się oboje w szukanie opiekunów dla zwierzaków i wychodzi im to rewelacyjnie ;-)

O tak ! Znam rowniez i potwierdzam - to przeciez nasz MURATOROWY KROL ZWIERZAT :loveu: . Robi tam dla zwierzakow bardzo duzo dobrego !

Posted

:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
ma nadzieje,że się uda
wspaniała wiadomość
Orlenko kochana mam nadzieję, że odzyskasz choc troszke zaufania do ludzi
nie każdy jest potworem :oops::oops::oops:
i moze kiedys zobacze Ciebie z weselszymi oczkami- jestem pewna ze tak :loveu::loveu::loveu: