katarzyna kuczewska Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 Orlenko skarbie do góry kochana suniu dobry i kochany domku gdzie jesteś?????? [SIZE=1]PS. POPROSZE O INSTRUKCJE JAK WSTAWIĆ BANEREK ORLENKI:oops::oops::oops::oops: BO JA NIE WIEM BY BYŁ POD MOIMI POSTAMI Quote
Mortycja Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 Orlenko co robisz na 11 stronie...?:roll: Ja juz dokladnie nie pamietam jak to zrobiłam:oops: dostałam instrukcje od Oktawia6-pamietam ze kliknęłam na baner Orlenki który zobaczyłam prawym klawiszem myszki skopiowałam a potem chyba trzeba było wejść w swój profil uzytkownika,w opcjach podpisu wklej i juz miałam...ale mam nadzieje ze nic nie przekreciłam:oops: Quote
katarzyna kuczewska Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 joaneczka napisał(a):Orlenko co robisz na 11 stronie...?:roll: Ja juz dokladnie nie pamietam jak to zrobiłam:oops: dostałam instrukcje od Oktawia6-pamietam ze kliknęłam na baner Orlenki który zobaczyłam prawym klawiszem myszki skopiowałam a potem chyba trzeba było wejść w swój profil uzytkownika,w opcjach podpisu wklej i juz miałam...ale mam nadzieje ze nic nie przekreciłam:oops: dziekuje i Orlenko do góry Quote
Tiger Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 Podniose bidulkę chociaż...... Ona zasługuje tylko na wyjątkowy domek.... I chyba dlatego musi poczekac..... Orlenko, bardzo mocno ci kibicuję i trzymam kciuki !!! Quote
oktawia6 Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 a ona jest nadal na Allegro? czy ktoś w jej "sprawie" dzwonił? Qurcze taka słodycz:-( Quote
GoniaP Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 Ratujmy Orlenkę! Szybko. Kto ma jais plakat? Proszę prześlijcie mi na maila... Quote
Edi100 Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 Gdzie domek dla Orlenki? No gdzie? Przecież musi gdzieś być! Quote
katarzyna kuczewska Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 do góry piekna Orlekno:loveu::loveu::loveu::loveu: czy orlenka jest na gazeta.pl zwierzeta przygarnij pomoz? jeśli nie ja moge zamiescic ogłoszenia ze Orlenka szuka dobrego domku Quote
Zuza35 Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 Słuchajcie, zacytuję post z poniedziałku z forum Muratora. Autorem jest chłopak, który licytował Orlenkę, ale wycofał się z aukcji. Witka. Nie odwolalem oferty z allegro, tylko licytujacy (z pewnoscia ze zwgledu na ew. prowizje dla allegro z uwagi na zakonczona sprzedaza akucje) odwolal moja oferte. Wszytskich fanow Orlenki chcialem poinformowac ze jestesmy w kontakcie z obecnymi opiekunami z Opola i dogrywamy techniczne ustalenia odnosnie transportu. Zdaje sie ze przeszlismy pomyslnie weryfikacje (warunki jakie zapewnimy psiakowi). Glownym pomyslodawca przygarniecia Orlnki byla moja zonka, ale teraz oboje czekamy na nowego psa - mamy juz jednego poczciwca starutkiego (mozna powiedziec ze mamy go w spadku) i kota (czyli nierozlaczny duet Bary i Zenek) tyberian, wybacz ten dlugi czas, w ktorym nie odpowiadalem na twoje maile (nie sprawdzam tamtej skrzynki codziennie, a potem Murator dlugo nie wysylal maila aktywacyjnego do forum) To chyba dobra wiadomość, prawda? :-) Tyberian to przemiły człowiek z forum Muratora, który razem z mamą ma jakieś cudne stado znajd psich i kocich - mocno angażują się oboje w szukanie opiekunów dla zwierzaków i wychodzi im to rewelacyjnie ;-) Quote
zuziaM Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 Zuza35 napisał(a): Tyberian to przemiły człowiek z forum Muratora, który razem z mamą ma jakieś cudne stado znajd psich i kocich - mocno angażują się oboje w szukanie opiekunów dla zwierzaków i wychodzi im to rewelacyjnie ;-) O tak ! Znam rowniez i potwierdzam - to przeciez nasz MURATOROWY KROL ZWIERZAT :loveu: . Robi tam dla zwierzakow bardzo duzo dobrego ! Quote
paros Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 Dostałam dzisiaj maila w sprawie domku dla Orlenki. :lol: Komu przekazać???? Quote
oktawia6 Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 :sweetCyb: :bigcool: :kciuki: :Cool!: :happy1: :cool2: :thumbs: :cunao: Quote
katarzyna kuczewska Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: ma nadzieje,że się uda wspaniała wiadomość Orlenko kochana mam nadzieję, że odzyskasz choc troszke zaufania do ludzi nie każdy jest potworem :oops::oops::oops: i moze kiedys zobacze Ciebie z weselszymi oczkami- jestem pewna ze tak :loveu::loveu::loveu: Quote
oktawia6 Posted July 22, 2006 Posted July 22, 2006 czekamy na szczegóły uwalniania Orlenki - to jest do nowego domku !!! Quote
Mortycja Posted July 22, 2006 Posted July 22, 2006 Hurra!!!Bedzie domek dla Orlenki:multi: :multi: :multi: Quote
Kar0la Posted July 22, 2006 Posted July 22, 2006 No to tzrymam kciuki za domek. Wspaniała wiadomość.:multi::multi::multi: Quote
oktawia6 Posted July 22, 2006 Posted July 22, 2006 ja też-kciukasy-ciotka Joaneczka bardzo pokochała Orlenkę:loveu: i ja też bardzo się cieszę że suni się poszczęściło-no po szczęści:razz: Quote
paros Posted July 22, 2006 Posted July 22, 2006 Czy Orlenka ma domek, bo nie wiem co odpowiedzieć lub komu przekazać maila w sprawie domku dla Orlenki!!!! :roll: Quote
Tiger Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 Ale cudne wieści !!!! :loveu: Trzymam kciuki i niech ktoś się w końcu zlituje i napisze czy Orlenka już w domku???? Quote
Recommended Posts