Mortycja Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 Pokochałam:iloveyou: należy do moich ulubienic,troszke mam wyrzuty sumienia bo przecież wszystkie tu sa biedne...:sadCyber: Quote
Madziek Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 słuchajcie ja dzisiaj zobaczyłam zupełnie innego psa niż widziałam jakiś czas temu :loveu: Orlenka ożyła!!! najpierw na mnie naszczekała, później sama przyszła się ze mną przywitać (ja właściwie jestem dla niej obca osobą), później było mizianko i głaskanko prawie bez przerwy. Jak tylko inny pies do mnie podchodził, Orlenka od razu była przy mnie, zazdrośnica mała ;-) Fakt, ma wciąż takie zachowania jak kulenie się itd, ale już nie czołga się po ziemi i nie błaga swoimi pięknymi :loveu: oczami, żeby jej nie bito. Jest cudowna, zaczyna ufać ludziom i idzie jej to naprawdę dobrze. Bardzo się cieszę, że robi takie postępy. Co do aukcji to zdaje mi się, że założyła ją Janis. Aha i od pani Aliny dowiedziałam się, że są osoby zainteresowane Orlenką, ale dopiero po wakacjach albo za jakiś czas Za dłuższą chwilę zdjęcia :p Quote
Madziek Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 z kumplem Shrekiem, który też szuka domku - link do jego wątku http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=26161 Quote
AlmaMater Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 Madziek napisał(a):słuchajcie ja dzisiaj zobaczyłam zupełnie innego psa niż widziałam jakiś czas temu :loveu: Orlenka ożyła!!! najpierw na mnie naszczekała, później sama przyszła się ze mną przywitać (ja właściwie jestem dla niej obca osobą), później było mizianko i głaskanko prawie bez przerwy. Jak tylko inny pies do mnie podchodził, Orlenka od razu była przy mnie, zazdrośnica mała ;-) Fakt, ma wciąż takie zachowania jak kulenie się itd, ale już nie czołga się po ziemi i nie błaga swoimi pięknymi :loveu: oczami, żeby jej nie bito. Jest cudowna, zaczyna ufać ludziom i idzie jej to naprawdę dobrze. Bardzo się cieszę, że robi takie postępy. Lejesz miód na moje serce :klacz: Quote
oktawia6 Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 na moje też:eviltong: :loveu: :eviltong: ale jesteś do przodu moja droga bo jesteś kobietą gdyby obcy chłop do niej podszedł jej reakcja byłaby zgoła inna-zapewniam. Przecune te foty i jej kolega też biedak kochanieńki:-( Quote
Mortycja Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 :sweetCyb: nareszcie dobre wieści:multi: chyba nawet jakiś uśmiech,widzę na pyszczku:loveu: Quote
Mortycja Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 :loveu: I radary i TEN USMIECH!!!!:megagrin: Quote
Mortycja Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 Orlenko do góry pokaż wszystkim jak sie zmieniłaś... Quote
Oliwka Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 ona jest przesliczna! wyglada jak moja sońka. te piekne powłóczyste spojrzenie sarenki....te mądre oczy..... mój pies nie żyje od 31 stycznia. został zatruty kumaryną i strasznie cierpiał a my nie mogliśmy mu pomóc. pilnujcie tej sarenki, żeby już zadna krzywda nie spotkałą jej z reki człowieka. Quote
oktawia6 Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 do góry Orlenka-to tragiczne Oliwka co się stało Twojej suni-okropne przeżycie i szczerze współczuję:placz: :placz: Quote
Mortycja Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 Orlenka wraca na pierwsza strone w poszukiwaniu kochającego domku:roll: Quote
Recommended Posts