Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 319
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dziewczyny
nie mazać się
szukamy domku dla Orlenki
czy ma plakaty ?
i gdzie ma ogloszenia ?
domki są tylko trzeba je znaleźć

Posted

joaneczka napisał(a):
Oktawia6 ja podpis bardzo bym chciała ale niestety pojęcia nie mam jak go sobie zabrać:placz: moze ktos mi poradzi?:roll:

Joaneczka co do podpisu to już Ci mówię:
pierw prawym klawiszem myszki kliknij "kopiuj" w banerek, który chcesz wybrać dla siebie;) -na samej górze wchodziszw swój Panel Użytkownika-(na samej górze, po lewej stronie masz taką listę:tam wchodzisz w Podpis i naciskasz "wklej" prawym klawiszem myszki i by zapamiętać naciśnij "zapisz zmiany" na dole i gotowe-do dzieła;)

Posted

Myślę o niej od kiedy ją zobaczyłam,prawie bez przerwy:placz: ,te smutne oczy,to takie nieprawiedliwe że ona tak cierpi,o niej nie da sie zapomnieć,raz człowiek zobaczy i przepadł...strasznie chciałabym jej pomóc...pewnie jak każdy kto do niej zagląda...pokazuje dobrym duszyczkom które znam i nic...:shake: każdy juz ma swoja gromadke:lookarou:

Posted

o widzę Joaneczka, że Ci się udało z banerkiem;)
Orlenka jest wyjątkowa-śliczna i kochana i to ktoś zasłuży na nią nie na odwrót kiedy już znajdzie nowy domek-bo to anioł

Posted

przepraszam, że miałam się dowiedzieć co z Orlenką i tak długo to trwało.
Orlenka powolutku nabiera zaufania i staje się troszeczkę odważniejsza. Potrafi już przyjść i przywitać nieśmiało domowników i stałych wolontariuszy, ale do obcych osób sama nie podchodzi. Na pewno jeszcze dużo czasu jej zajmie, żeby zacząć się "normalnie" zachowywać, ale i tak ślad w jej psychice pozostanie na zawsze. Ona potrzebuje jakiegoś bardzo spokojnego Domu, gdzie wszyscy będą bardzo cierpliwi i wyrozumiali. Najlepiej gdzieś z dala od mistowego zgiełku, ale wiem z doświadczenia (moja sunia była po podobnych przejściach jak Orlenka), że nawet w mieście taki psiaczek potrafi funkcjonować. Orlenka to niezwykły piesek o niezwykłych oczkach i niezwykłym serduszku - niezwykły Domku gdzie jesteś????

Posted

Madziek napisał(a):
przepraszam, że miałam się dowiedzieć co z Orlenką i tak długo to trwało.
Orlenka powolutku nabiera zaufania i staje się troszeczkę odważniejsza. Potrafi już przyjść i przywitać nieśmiało domowników i stałych wolontariuszy, ale do obcych osób sama nie podchodzi. Na pewno jeszcze dużo czasu jej zajmie, żeby zacząć się "normalnie" zachowywać, ale i tak ślad w jej psychice pozostanie na zawsze. Ona potrzebuje jakiegoś bardzo spokojnego Domu, gdzie wszyscy będą bardzo cierpliwi i wyrozumiali. Najlepiej gdzieś z dala od mistowego zgiełku, ale wiem z doświadczenia (moja sunia była po podobnych przejściach jak Orlenka), że nawet w mieście taki psiaczek potrafi funkcjonować. Orlenka to niezwykły piesek o niezwykłych oczkach i niezwykłym serduszku - niezwykły Domku gdzie jesteś????

miasto to nie znaczy zgiełk-po prostu inaczej trzeba to ująć spokojni właściciele, zrównoważeni, bez imprez w domu, bez domu "otwartego"-niektórzy prowadzą taki tryb życia-Orlena potrzebuje spokoju by zyskać równowagę psychiczną i wzmocnić zaufanie-a raczej nabrać je do człowieka. Cieszę się, że ją widziałaś:loveu: