Mortycja Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 Tak szybko spadasz a powinni cie zauwazyc,i zakochac sie w smutnych oczetach:placz: Quote
irma Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 dziewczyny nie mazać się szukamy domku dla Orlenki czy ma plakaty ? i gdzie ma ogloszenia ? domki są tylko trzeba je znaleźć Quote
chalimala Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 czy wiadomo coś co tam u orlenki? czy ktoś się nią zainteresował? Quote
Agula35 Posted July 7, 2006 Author Posted July 7, 2006 Napisze do tego schorniska to będe wiedziałą..... Dajcie Orlence dom:placz: Quote
oktawia6 Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 joaneczka napisał(a):Oktawia6 ja podpis bardzo bym chciała ale niestety pojęcia nie mam jak go sobie zabrać:placz: moze ktos mi poradzi?:roll: Joaneczka co do podpisu to już Ci mówię: pierw prawym klawiszem myszki kliknij "kopiuj" w banerek, który chcesz wybrać dla siebie;) -na samej górze wchodziszw swój Panel Użytkownika-(na samej górze, po lewej stronie masz taką listę:tam wchodzisz w Podpis i naciskasz "wklej" prawym klawiszem myszki i by zapamiętać naciśnij "zapisz zmiany" na dole i gotowe-do dzieła;) Quote
Mortycja Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 Ok,juz działam:loveu: A Orlenka cudo,do góry!!! Quote
mmagda Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 Do góry! jest sobota, ludzie mają wolne, może ktoś Cię znajdzie...:) Quote
Mortycja Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 Myślę o niej od kiedy ją zobaczyłam,prawie bez przerwy:placz: ,te smutne oczy,to takie nieprawiedliwe że ona tak cierpi,o niej nie da sie zapomnieć,raz człowiek zobaczy i przepadł...strasznie chciałabym jej pomóc...pewnie jak każdy kto do niej zagląda...pokazuje dobrym duszyczkom które znam i nic...:shake: każdy juz ma swoja gromadke:lookarou: Quote
oktawia6 Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 o widzę Joaneczka, że Ci się udało z banerkiem;) Orlenka jest wyjątkowa-śliczna i kochana i to ktoś zasłuży na nią nie na odwrót kiedy już znajdzie nowy domek-bo to anioł Quote
Mortycja Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 :multi: udało sie z banerkiem,udało,a ja sie tyle czasu zastanawiałam jak to się robi..:oops: Orlenko do góry szukać domku... Quote
oktawia6 Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 widżę banerek Joaneczki -moja droga szalejesz!!!;) Orlena do góry moja pięknoto:-( :-( :-( Quote
Madziek Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 przepraszam, że miałam się dowiedzieć co z Orlenką i tak długo to trwało. Orlenka powolutku nabiera zaufania i staje się troszeczkę odważniejsza. Potrafi już przyjść i przywitać nieśmiało domowników i stałych wolontariuszy, ale do obcych osób sama nie podchodzi. Na pewno jeszcze dużo czasu jej zajmie, żeby zacząć się "normalnie" zachowywać, ale i tak ślad w jej psychice pozostanie na zawsze. Ona potrzebuje jakiegoś bardzo spokojnego Domu, gdzie wszyscy będą bardzo cierpliwi i wyrozumiali. Najlepiej gdzieś z dala od mistowego zgiełku, ale wiem z doświadczenia (moja sunia była po podobnych przejściach jak Orlenka), że nawet w mieście taki psiaczek potrafi funkcjonować. Orlenka to niezwykły piesek o niezwykłych oczkach i niezwykłym serduszku - niezwykły Domku gdzie jesteś???? Quote
oktawia6 Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 Madziek napisał(a):przepraszam, że miałam się dowiedzieć co z Orlenką i tak długo to trwało. Orlenka powolutku nabiera zaufania i staje się troszeczkę odważniejsza. Potrafi już przyjść i przywitać nieśmiało domowników i stałych wolontariuszy, ale do obcych osób sama nie podchodzi. Na pewno jeszcze dużo czasu jej zajmie, żeby zacząć się "normalnie" zachowywać, ale i tak ślad w jej psychice pozostanie na zawsze. Ona potrzebuje jakiegoś bardzo spokojnego Domu, gdzie wszyscy będą bardzo cierpliwi i wyrozumiali. Najlepiej gdzieś z dala od mistowego zgiełku, ale wiem z doświadczenia (moja sunia była po podobnych przejściach jak Orlenka), że nawet w mieście taki psiaczek potrafi funkcjonować. Orlenka to niezwykły piesek o niezwykłych oczkach i niezwykłym serduszku - niezwykły Domku gdzie jesteś???? miasto to nie znaczy zgiełk-po prostu inaczej trzeba to ująć spokojni właściciele, zrównoważeni, bez imprez w domu, bez domu "otwartego"-niektórzy prowadzą taki tryb życia-Orlena potrzebuje spokoju by zyskać równowagę psychiczną i wzmocnić zaufanie-a raczej nabrać je do człowieka. Cieszę się, że ją widziałaś:loveu: Quote
Recommended Posts