KropkaKropka Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 Podnoszę Orlencię z wielką nadzieją, że domek sie znajdzie :-(. Ps: Banerek śliczny... Tak jak obiecałam, mam go w podpisie ;) Quote
chalimala Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 ludzie dajcie Orlence trochę szczęścia!!!! ja się poryczałam, ale psicy zabrać nie mogę z tego względu, że etatowo mam dwa psiaki a poza tym pracuję 8 godzin dziennie, ale serce płacze razem z Orlenką :( Quote
Edi100 Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 Orlenko, Niech Ci się poszczęśći! Serce sie rozypuje na kawałki:placz: Quote
pati Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 [LEFT]No malutka trzymaj się. napewno te oczka złapiakogos za serce... Swoja droga to rzadko sie widuje taki wyraz oczu. I to wszystko przez człowieka.:oops: [/LEFT] Quote
Mortycja Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 Orlenkobiedactwo do góry...niech zobacza jakie fajne psisko z Ciebie... Quote
oktawia6 Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 Orlena moja kochana na dobranoc na widok wyskakuj Quote
AlmaMater Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 Jak widać, Orlenka ma już swój fanklub :lol: Szkoda, że nadal nie ma domu, biedactwo. Quote
Mortycja Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 Ja nie moge czytac historii Orlenki,poryczałam sie i nawet nie umiem powiedziec co nalezałoby zrobić temu pijakowi,zasługuje na niesamowite tortury,z natury jestem łagodna ale jak czytam takie rzeczy:angryy: ,gdyby ten potwór wpadł mi w ręce,chybabym go normalnie nie wiem:mad: w kaftanie by mnie wywiezli a jego zakopali...a moze nie powinnam mieć takich myśli ze tez tacy ludzie musza egzystować:angryy: Quote
jnk Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 joaneczka napisał(a):...a moze nie powinnam mieć takich myśli Fakt, może i nie powinnaś, ale masz i ja też mam i trzeba z takimi myślami jakoś żyć :roll: joaneczka napisał(a):ze tez tacy ludzie musza egzystować:angryy: I tu się mylisz! Tacy ludzie wcale nie MUSZĄ egzystować, bo ich egzystencja nikomu do niczego nie jest potrzebna. Oni egzystują pomimo wszystko - pomimo braku potrzeby i braku sensu. Quote
San_(jagodowa:) Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 jaka ta psinka podobna do mojej Jagody,ten wyraz oczu,te pozy...:-( Ale Jagódka była i jest jednak w lepszej kondycji psychicznej,niż to biedactwo:-(:-(:-( Quote
oktawia6 Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 __________________ podnoszę Orlenę-przypominam o banerkach może Joaneczka byś sobie jeden wzięła do podpisu:roll: ? Quote
Mortycja Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 Orlenko do góry!!!Pokaż się wszyskim...Piękne oczka,tylko takie smutne....Dajcie jej radość:placz: Quote
Mortycja Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 Oktawia6 ja podpis bardzo bym chciała ale niestety pojęcia nie mam jak go sobie zabrać:placz: moze ktos mi poradzi?:roll: Quote
Mortycja Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 Smutnooka piękność tak daleko... chodz do góry... Quote
Recommended Posts