Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 319
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ludzie dajcie Orlence trochę szczęścia!!!! ja się poryczałam, ale psicy zabrać nie mogę z tego względu, że etatowo mam dwa psiaki a poza tym pracuję 8 godzin dziennie, ale serce płacze razem z Orlenką :(

Posted

[LEFT]No malutka trzymaj się. napewno te oczka złapiakogos za serce... Swoja droga to rzadko sie widuje taki wyraz oczu. I to wszystko przez człowieka.:oops:
[/LEFT]

Posted

Ja nie moge czytac historii Orlenki,poryczałam sie i nawet nie umiem powiedziec co nalezałoby zrobić temu pijakowi,zasługuje na niesamowite tortury,z natury jestem łagodna ale jak czytam takie rzeczy:angryy: ,gdyby ten potwór wpadł mi w ręce,chybabym go normalnie nie wiem:mad: w kaftanie by mnie wywiezli a jego zakopali...a moze nie powinnam mieć takich myśli ze tez tacy ludzie musza egzystować:angryy:

Posted

joaneczka napisał(a):
...a moze nie powinnam mieć takich myśli

Fakt, może i nie powinnaś, ale masz i ja też mam i trzeba z takimi myślami jakoś żyć :roll:
joaneczka napisał(a):
ze tez tacy ludzie musza egzystować:angryy:

I tu się mylisz! Tacy ludzie wcale nie MUSZĄ egzystować, bo ich egzystencja nikomu do niczego nie jest potrzebna. Oni egzystują pomimo wszystko - pomimo braku potrzeby i braku sensu.