MARCHEWA Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 Tina to młoda,około roczna sunia podobna do spaniela. Sunia urodziła się na wsi w ruinach budynków w jednym z zaniedbanych gospodarstw.Tam razem z siostrami radziły sobie same,ponieważ ich matka zginęła pod kołami samochodu.Kiedy jej towarzyszki się oszczeniły padła decyzja o zabraniu suczek do schroniska i tak Tina razem z siostrą Niką trafiły do schroniskowego boksu.Nika po ciężkiej chorobie pojechała do dt u malagos,a Tina została sama w przepełnionym boksie............. Sunia jest strasznie smutna,siedzi w budzie i czeka do wieczora,bo wtedy przychodzi wolontariuszka,która ją wypuszcza na spacer i Tina chociaż przez 5 minut czuje się szczęśliwa. Niestety schronisko jest po wakacjach tak bardzo przepełnione,że w ostatnim tygodniu 3 pieski zostały zagryzione:shake:,wiem,że do boksu Tiny dołączyli sukę,która terroryzuje cały boks,dlatego bardzo chcemy znaleźć Tinie dom. Zobaczcie jaka ona śliczna: Quote
MARCHEWA Posted September 22, 2010 Author Posted September 22, 2010 Proszę,jak piękny usmiech;) A tu się rozbawiała na maxa;) Quote
malagos Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 Jestem i ja. Śliczna młoda sunia.... Quote
MARCHEWA Posted September 22, 2010 Author Posted September 22, 2010 Sunia jest troszkę nieufna do obcych,ale jak się z nią pobędzie i poświęci jej czas Tina staje się bardziej otwarta i wesoła,wariuje wtedy jak szczeniak. Quote
Aldrumka Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 śliczna łaciatka, może szybko ktoś ją zauważy Quote
horacy dwa Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 Tinko śliczna niech Cię ktoś wypatrzy. Quote
MARCHEWA Posted September 23, 2010 Author Posted September 23, 2010 Jutro zrobię Tinie ale.gratkę,może ktoś ją wypatrzy. Quote
MARCHEWA Posted September 24, 2010 Author Posted September 24, 2010 Ale.gratka Tiny: http://ale.gratka.pl/ogloszenie/7416131_mloda_nieduza_tina_czeka_na_dom_w.html Quote
E-S Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 No, znalazłam ją :D Super jest niunia :D Mam nadzieję, że szybko znajdzie dom taka królewna. Quote
horacy dwa Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 Ślicznotka z niej ,oby tylko radziła sobie w boksie ponieważ ostatnio dochodziło w schronisku do zagryzień psów. Quote
Awit Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 Za siostrzyczkę też trzymam kciuki.... Quote
MARCHEWA Posted September 26, 2010 Author Posted September 26, 2010 blacky764 napisał(a):Banerek ;) Wielkie dzięki;) Quote
Awit Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 Och żeby tak można było mieć więcej banerków.... Quote
malagos Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 Nikt o nią nie pyta? :shake: A duzo jest adopcji w schronisku? Czy Tina ma sznase? Ładna, młoda-powinna zainteresowa kogoś.... Quote
horacy dwa Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 malagos napisał(a):Nikt o nią nie pyta? :shake: A duzo jest adopcji w schronisku? Czy Tina ma sznase? Ładna, młoda-powinna zainteresowa kogoś....Adopcji w schronisku jest mało jeżeli się zdarzają to głównie szczeniąt ,które są masowo podrzucane.Dorosłe psy mają małe szanse,a wciąż ich przybywa. Quote
Awit Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 W jakiej miejscowości jest to schronisko? Może jest za mało promowane....? Quote
EVA2406 Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 Awit napisał(a):W jakiej miejscowości jest to schronisko? Może jest za mało promowane....? To chyba Szczytno (?) Quote
horacy dwa Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 Awit napisał(a):W jakiej miejscowości jest to schronisko? Może jest za mało promowane....? Tak to Szczytno woj.Warmińsko-mazurskie.Psy ze schroniska są na pewno mało promowane ,osoby które mają obowiazek z urzędu się tym zajmować nie robią tego.Kilka psów ogłasza Marchewa z którą współpracuję ja oraz Gazzy ,czyli wolomtariusze ,których u nas po prostu brakuje.Nie mamy też żadnego dt na terenie całego powiatu ja mogę mieć tylko tymczas dla kotów,ale obawiam się ,że i to się skończy jak nie oddam kota którego mam obecnie.W mieszkaniu 54m mam już dwa psy i 4 koty oraz resztę rodziny czyli dzieci. Quote
Awit Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 W tych mniejszych miejscowościach to też tragedia. Psy są, adoptujących mało, DT wcale, schrony pełne. Quote
horacy dwa Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 Awit napisał(a):W tych mniejszych miejscowościach to też tragedia. Psy są, adoptujących mało, DT wcale, schrony pełne.Dokładnie tak to wygląda. Quote
Recommended Posts