stonka1125 Posted October 14, 2010 Author Posted October 14, 2010 i zna swoje miejsce w szeregu:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
rytka Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 [quote name='stonka1125']i zna swoje miejsce w szeregu:diabloti::diabloti::diabloti:[/QUOTE] zna zna ;)ale jest posłuszny i kiedy kaze mu sie isc na swoje idzie,nie okazuje zadnej agresji do człowieka mozna z nim robic wszystko ,na spacerach taki hojrak sie robi a w domu przytula(bardzo duzo sie przytula az za natrętnie) sie jak baba:) a nie widac ,ze ukąpany?wanny sie bał ,ze go utopią wiec wczoraj było ciepło to skorzystalam z pomieszczenia gosp.i konewką go podlewałam(oczywiscie naniosłam ciepłej wody)a potem osuszylam i w reczniczku szybko do domku. Quote
rytka Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 Bobek jest zły jak jajnik robii słupek-obszczekuje go wtedy zniecierpliwiony,ze nie idziemy i jeszcze podziwają jajnika za to:mad:jajnki wiec zrobil słupek a Bobiek zdenerwowany tymi popisami walnąl sie na plecy spychajac(kopiąc) jajnika i kazał siebie podziwiac:)oba sa zazdrosne ale Bobek to tak pewfidnie,ze to smieszne normalnie...jajnik zaraz tez sie walnął obok Bobka na co ten zaczął warczec..ej gosciu teraz ja sie popisuje.. Quote
GoniaP Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 rytka napisał(a):jutro wielki dzien Bobiego ;) A ja mam dla Ciebie kandydata, również bez oczka .... Quote
stonka1125 Posted October 15, 2010 Author Posted October 15, 2010 GoniaP napisał(a):A ja mam dla Ciebie kandydata, również bez oczka .... Gonia nie denerwuj mnie, Rycia ma już rezerwacje jakby co:diabloti: ....No dobra pokaż go... Quote
rytka Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 ooo te kulawe i bez oka najlepiej mi 'schodzą' tj.szybko dom znajduja Gufi po 2 miesiacach,Bobek po 2 dniach;) a tak poważnie to pokaz ale teraz najlepiej jak juz to sunia wysterylizowana i nieduza bo Lordzik moze sie poczuć wkurzony, z BoBkiem jakoś zawiązali komitywe(szczegolnie na spacerch to widac ,ze 'uwaga stado idzie' bo rzucaja sie razem na inne psy a osobno jak ida to cisz) ale poczatki były cięzkie bo Lord nie kastrowany Bobek dopiero niedawno wiec iskrzyło... Quote
GoniaP Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 Właśnie dostałam wiadomość, że psiuńka cudem znalazła domek, więc moja prośba nieaktualna! :) A to jest on: http://picasaweb.google.pl/Bolutojo/PsiakBezOczka?feat=directlink Koczował biedak i spał na gołej ziemi :( Quote
stonka1125 Posted October 16, 2010 Author Posted October 16, 2010 GoniaP napisał(a): Koczował biedak i spał na gołej ziemi :( Dwa takie mam i nie wiem co z nimi zrobić a zima idzie :( Quote
rytka Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 ha a nie mowiłam,ze jak Gonia chce mi psa podesłac to ten zaraz dom znajduje zanim dojedzie:) Quote
rytka Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 fałszywiec pojechał, łasuch na głaskanie i wpatrywał sie w pania swoja ,ktora go caly czas myziała(a ja sie bałam ,ze on taki wrazliwy w przeciwienstwie do innych moich beztroskich tymczasow bedzie przezywał rozstanie) wreszcie sie wyspie bez nagabywania w srodku nocy o glaskanie... Quote
stonka1125 Posted October 17, 2010 Author Posted October 17, 2010 No i pojechał Bobek po nowe życie, nowa pani po prostu pierwsza klasa, nie dość że będzie kochać nad życie to jeszcze BARDZO weterynaryjnie swiadomy domek co niezmiernie mnie cieszy, bo przed Bobkiem usunięcie wilczych pazurów i zszycie powiek, poza tym trzeba cały czas monitorować to serduszko. Tak po prostu się cieszę, bałam się że Bobek ma marne szanse na adopcje a tu niespodzianka. Dizękuję Mirce za wrzucenie go na basety i Eufrazynie że pokazała go mamie (chociaż mama chciała adoptować jamnika ) a teraz mnie myziaj to jeszcze obeszczam stare kąty..... ...i jadę po nowe życie Quote
Ajula Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO BOBIKU !! na pewno będzie szczęśliwy Stonka zwróciłam uwagę na Twój post, stonka1125 napisał(a):Dwa takie mam i nie wiem co z nimi zrobić a zima idzie :( ...bo ja też mam dwa kolejne i nie wiem, co z nimi zrobić :( jeden piękny czarny drugi taki nieduży..... czarny ma być uśpiony, bo dzieci się go boją (chociaż jak do tej pory do wszystkich przyjazny) Quote
rytka Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Ajula napisał(a): czarny ma być uśpiony, bo dzieci się go boją (chociaż jak do tej pory do wszystkich przyjazny) co ty gadasz ?przyjazny ale sie go boja i chca uspić? Bobik Pani ma szczescie,ze Ciebie ma to teletubis-tulimy -tylko to mu w głowie przytuak niesłychany ...ja mam blisko do moge jechac na wizyte pooadopcyjna potuliła bym go jeszzcze troche;) Quote
stonka1125 Posted October 19, 2010 Author Posted October 19, 2010 [quote name='rytka']ja mam blisko do moge jechac na wizyte pooadopcyjna potuliła bym go jeszzcze troche;) A pewnie że pojedziesz :) A dzisiaj dzwoniła pani Ala, psiki cudownie sie zintegrowały, po powroci do domu zastała ich śpiących plecki w plecki, będzie super, troszkę potęsknił Bobek za rytką i był zdezorientowany pierwszego dnia ale teraz już wie że to jego dom i jest super :) Ajula to widzę że tez nielekko u Was:shake: robi się coraz zimniej......... Quote
stonka1125 Posted October 20, 2010 Author Posted October 20, 2010 Przeklejam z baseciego:):):): Kilka zdjęć Bobika Psiak zachowuje się wzorowo, z Miśką już w najlepszej komitywie, ona stara się go zaprosić do zabawy, ale on jeszcze nie na tym etapie. Śpi sobie na fotelu, ma tam swoją poduszkę,a Mama przykrywa go kocykiem. Łazi za nią Bobik krok w krok, na spacerkach jest bardzo grzeczny. Nie lubi zostawać za długo na dworze, ot wyjdzie załatwi co trzeba i najchętniej spowrotem do domu. Już się pewnie na dworze namieszkał wystarczająco i teraz czas na domowe pielesze Generalnie Bobik podbija serca wszystkich Quote
rytka Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 moj malutki u mnie tez pierwsze dni siku i biegiem do domu kiedy sie juz utwierdzil,ze z domu nie wyrzucaja to chcial wiecej na dwor-mysle,ze jeszcze nie poczul sie całkiem u siebie;) a ,ze z niego łamacz serc to wiadomo..taki przytulak domowy piesek jak on ie pasował do budy:shake:i nik tego wczesniej nie zauwazył musiał biedak pod koła sie rzucić... Quote
Miła od Gucia Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 Bobik ma się dobrze, jak widać goscie go odwiedzają. Takie podziękowanie wysłaliśmy Pańci Bobika i takie PODZIĘKOWANIA dla Was dziewczyny, cioteczki kochane. Quote
Miła od Gucia Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 Jak zawsze Tak każy psiak po kolei się dokładał Bobik jest świetny, bardzo przytulacki, a jak trzeba to groźny i stanowczy. Bronił Mamy i Misi przed Barnabą (przylazł taki łaciaty jeden, niby z dziewczyną przyjechał-że niby Tola- a dowala się do MOICH kobiet! ). Tak obszczekiwał Barnabę, że ten w końcu nie wytrzymał i powiedział mu co o tym myśli Bobik pięknieje z dnia na dzień, przytył już ponad 3 kilo i rudzieje coraz bardziej Jest bardzo mądry, pojętny, przytula się całym Bobikiem i jest szaleńczo wręcz zakochany w Mamie Coraz chętniej spędza czas w ogrodzie i na spacerach ( Mama ćwiczy z nim jego stawanie na czwartej łapce), drze paszczę obronnie razem z Misiakiem, nie czepia się kotów wcale i jest lubiany w całej dzielnicy Quote
stonka1125 Posted November 21, 2010 Author Posted November 21, 2010 Dziękujemy, dziękujemy za fotki i info !!!!!!!!!!!!!! Jaki on malutki przy tych łaciatych :) a łaciate cuuuudneee! No Bobik oczywiście też, a domek P. Alinki to naprawdę domek z wyższej półki i też baaaardzo dziękujemy całej rodzinie! Quote
rytka Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 sliczniutki i te krówki obok tez ładne;) Quote
Recommended Posts