Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 123
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czarny wykazywał ogromną rezerwę do ludzi i lęk. Sika pod siebie ze strachu. Cyganie nie szczędzili mu pewnie uderzeń... Być może jest w złym stanie psychicznym, a może to jakieś obrażenia wewnętrzne, albo jakiś wirus bo nieszczepiony był... mam nadzieję, ze przeżyje:-(

Posted

Rozmawiałam z wetem, Smrodki już po badaniu. są zdrowe, były tylko obite i obolałe. Odpoczęły i nawet kulawizna już jest mało zauważalna. Nie ma żadnych obrażeń ortopedycznych, po kwarantannie mogą iść do adopcji.

Dla czarnego szukam dobrego, odpowiedniego domu, bo jest bardzo lękliwy i nie wstaje bo po prostu boi się ludzi.... jest w typie ojca - labradora. W sobotę zrobię zdjęcia.

Posted

Zmieniony.
Skontaktowała się z Tobą Ala??? Był jakiś problem z pozostałymi szczylami i ochroną Marino. Ponoć szczyle atakowały (?!?!?!) klientów.
Telefon mi oszalał i nie mogę się skontaktować telefonicznie ani z Tobą, ani z Alą...

Posted

ochrona zgłosiła to w schronisku, ale schron odmówił przyjazdu i odebrania zwierząt. Policja także. Brak podstaw i niemożność spisania i ukarania rumuńskich Cyganów, ze względu na ich brak dokumentów i znajomości języka polskiego.

Posted

Miałam dziś parę tel z ogłoszenia. Tylko jedną dziewczynę uznałam za odpowiednią i podałam miejsce przebywania. Pojechała do schro żeby zarezerwować, ale dali jej od ręki, bez względu na kwarantannę i bez wpłaty 35 zł. Ferko już w domu!

Po krótce:
para dwudziestoparolatków. 3 pokojowe mieszkanie na Kozanowie. Ona od dziecka wychowana z psami, On z kotami. Zgoda na kastrację. Ogólnie zadowalająca wiedza na temat zwierząt, miła osoba, otwarta na kontakt. Jutro mamy się spotkać....

P.S. Poproszę w schronie, żeby Boyko nie wydawano ot tak, bo on MUSI trafić w odpowiednie ręce. Nie wiem czy uszanują moją prośbę, ale się postaram.

Posted

mam nadzieję, że to fajny domek...

podczas ewentualnych rozmów o Boyko nie będę podawać gdzie jest, dopóki nie sprawdzę. Wezmę go na siebie i dalej wydam na umowę ze mną.

Boyko pewnie smutny, sam został