Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 308
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

efra-husky napisał(a):
u nas w klasie 3 psiule :cool3:

A u nas 6, do tego znamy tylko jednego konkurenta :razz: . Jedna wielka niewiadoma :crazyeye: . Jedziemy tam pierwszy raz, ale podobne jest fajnie. Tymczasem wzrusza mnie troska opiekunów, stały kontakt, info on-line. Miłe to bardzo. Lubimy być rozpieszczani :loveu:

Posted

Świetnie, ja autobusem ;-)
no coz pozostaje mi liczyc na tabliczki ze wskazaniem miejsca wystawy ;-)
żebym tylko nie dotarla pod wieczor :P

Posted

Jak jak wczesniej pisalam wybieram sie autobusem (Szwagropol, albo Trans-Frej) z Krakowa do Nowego Targu.

Miga, a ile kosztuje podroz autobusem?? i o ktorej wyjeżdza z krakowa a o ktorej jest w NT?? :)

Posted

musia napisał(a):
A mną trochę wstrząsnęło. Na kilka dni przed wystawą zmiana sędziego. Tudno , będziemy startować tak czy inaczej

Czyzby zmienili pania Wiermiejczyk?

Posted

musia napisał(a):
A mną trochę wstrząsnęło. Na kilka dni przed wystawą zmiana sędziego. Tudno , będziemy startować tak czy inaczej

Musia to kto Was ocenia? trzymam mocno kciuki!!!:loveu:

Posted

efra-husky napisał(a):
trzeba lekko dwie godziny liczyć; Zakopianka rozkopana i mogą być korki ;)

Gabi !No nie strasz mnie!!!!My musimy jeszcze do Krakowa dojechac :crazyeye: .Zabieramy z Waszka Pearl,i w Krakowie moze sie gdzies spotkamy,zeby jechac na dwa samochody????Mam nadzieje ,ze bedziesz miala na Nas wzglad i nie pojedziesz z predkoscia swiatła.....Autko nam moze odmowic wspolpracy ;)