Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

zpr napisał(a):
A wiadomo coś o zgłoszonych tam Husky, szczególnie psach w kl. młodzieży? :crazyeye:

mi nic nie wiadomo, po liście osób złoszonych na wystawę można tylko dedukować :roll:

• Replies 308
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

z nowinek:

wczoraj oddział w Nowym Targu przekroczył magiczną liczbę zgłoszonych psiaków - 800. Dla ciekawości w Nowym Sączu było zgłoszonych 590 psiaków.

Brawa dla oddziału :klacz: Zapowiada się na ciekawą wystawę krajową :p

Posted

efra-husky napisał(a):
z nowinek:

wczoraj oddział w Nowym Targu przekroczył magiczną liczbę zgłoszonych psiaków - 800. Dla ciekawości w Nowym Sączu było zgłoszonych 590 psiaków.

Brawa dla oddziału :klacz: Zapowiada się na ciekawą wystawę krajową :p

Sprawdź dobrze w katalogu ile było w N.Sączu psów zgłoszonych na wystawę!

Posted

Marihuana miałam przyjemność na żywo oglądać Twój sukces, czy w tym roku masz zamiar go powtórzyć?
Spóżnione gratulacje!!!!!!
Do zobaczenia na wystawie.
alsza

Posted

Alsza, nie zbadane sa wyroki boskie i decyzje sedziów!:p Tym razem zabieram zeszłorocznego zwycięzce Calvadoska i jego młodziutka siostrzenice Marihuane. Wpadnij na ring bokserków to pogadamy.

Posted

Tak to prawda publiczność była ok. Jak i sama wystawa też b. ok. Jak znajde czas to napewno podejde, a jeśli nie to zapraszam na ring samoyedów.

Posted

resuruss napisał(a):
Nie ,no jasne ,ze mozna.Tylko fajnie sie buduje napiecie .....Juz dwa razy sprawdzałam :evil_lol:

hehe..ja sprawadzam co pięć minut...zamiast przykładnie pracować :diabloti: