Hawanka Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 Gdańsk 16.01.2011 I Karnawałowa - Zimowa Krajowa Wystawa Psów Rasowych organizuje ZKwP Gdynia miejsce : Międzynarodowe Targi Gdańskie - Gdańsk Beniowskiego 5 Planowana Obsada : Gr 1 - Andrzej Kaźmierski Gr 2 - Jerzy Prywiński, Viva Maria Soleckyj - Szpunar, Andrzej Szutkiewicz Gr 3 - Magdalena Kozłowska, Aleksandra Sękowska-Miros Gr 4 - Andrzej Brabletz Gr 5 - Elżbieta Augustyniak Gr 6 i 7 - Leszek Siejkowski Gr 8 - Maciej Kozber, Elżbieta Sobieszczańska Gr 9 - Zofia Konderla, Jerzy Olszewski Gr 10 - Janina Staniszewska - Borkowska wiem ze jeszcze daleko do nowego roku .Ale kto sie wybiera ???my na 100% bedziemy :D Quote
Monia85 Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 Nasz oddział to chyba nie wypada nie być ;D Quote
Havany Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 Ja też bym bardzo chciała. Jeżeli tylko mi się uda to będziemy. Quote
Hawanka Posted September 24, 2010 Author Posted September 24, 2010 Havany napisał(a):Ja też bym bardzo chciała. Jeżeli tylko mi się uda to będziemy. no to bym Wreście Poznała Panią i piękne psiaki!!!!;) Quote
Havany Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 Jestem pewna, że jeszcze się spotkamy i to nie raz. Nie wiem czy nam się uda bo to okres bilansowy a ja pracuję w finansach. Ale mam nadzieję, że może jednak. Quote
Hawanka Posted December 29, 2010 Author Posted December 29, 2010 bursztynki napisał(a):Wielka szkoda ,a czemu???? Znajoma nie jedzie ... Quote
Havany Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 My będziemy z Donną. Nie liczymy na nic ponieważ jak już pisałam, Primadonna nie cierpi wystaw i potwornie się stresuje. Chyba po prostu zrobimy jej hodowlankę i na tym zakończy się jej kariera wystawowa. Szkoda, bo jest naprawdę fajną suczką, bardzo proporcjonalną i o niezłym włosie ale nie chcę jej męczyć. Może za jakiś czas się jej odmieni. Quote
Hawanka Posted January 5, 2011 Author Posted January 5, 2011 A ja jednak miałam być znalazłam transport ... no ale nie było nam dane być bo .... Zgłaszałam psa Wczoraj o 19:30 i dostałam e-mail przepraszamy zgłoszenie nie zostało przyjęte :( Quote
Havany Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 zgłoszenia były do 31.12, później przedłużono do 4.01 więc już było po terminie może spróbuj zadzwonić do związku i zapytaj czy zgodzą się przyjąć jeszcze jednego pieska Quote
Hawanka Posted January 6, 2011 Author Posted January 6, 2011 Havany napisał(a):zgłoszenia były do 31.12, później przedłużono do 4.01 więc już było po terminie może spróbuj zadzwonić do związku i zapytaj czy zgodzą się przyjąć jeszcze jednego pieska Ja pedra zgłaszałam poprawnie czyli z czasem4 stycznia 2011 r godzina 19:30 Trudno... Mi najbardziej to na Rzeszowie i Opolu zależy :D Quote
Havany Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 jeżeli zgłaszałaś o czasie to tym bardziej powinnaś zadzwonić i wyjaśnić Quote
Hawanka Posted January 7, 2011 Author Posted January 7, 2011 na Wystawie Gdańskiej ma być AŻ 8 hawańczyków !!!!!!!!! :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
bursztynki Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 Tak staweczka fajna ,no i miło będzie się spotkać...............Ciekawe jak nasz Benuś się zachowa to jego druga wystawa,ale pierwsza na hali. Quote
ann1gorszapolowa Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 Co taka cisza? Piszcie jak było?? Quote
Hawanka Posted January 16, 2011 Author Posted January 16, 2011 ann1gorszapolowa napisał(a):Co taka cisza? Piszcie jak było?? ja wiem tylko ze Balbinka z Przemąznej Chetki Oc.Dos.złoto NDSwR Primadonna Bohemia Vampirelli oc Doskonała złoto nie wiem czy Cwc No i Benuś Białe Bursztynki Najpiękniejsze Szczenie Tez czekam na szczegółowe wieści :) Quote
Havany Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 Ja też nie znam wyników finałowych bo po sędziowaniu Donny bardzo szybko pojechaliśmy. Donna - ocena doskonała, złoto ale bez CWC - i tak jesteśmy bardzo zadowoleni, jak już pisałam Donna ma problemy z chodzeniem po ringu a już na halówkach to szkoda gadać. Muszę jednak przyznać, że hawańczyki były naprawdę przepiękne na tej wystawie. Bardzo podobały mi się psy z klasy szczeniąt - Iwonko, Ben, jak mówiłam, po prostu rewelacja. Ale przyznaję, że ten drugi piesek też prześliczny. Bardzo podobała mi się suczka z klasy baby z hodowli z Przemożnej Chętki, śliczna, świetny temperament. Myślę, że olbrzymia kariera wstawowa przed nią. Podsumowując - wystawa bardzo fajna, dobrze zorganizowana. Też czekam na info kto wziął rasę. Quote
Hawanka Posted January 16, 2011 Author Posted January 16, 2011 No Jessi z Przemążnej Chetki jest słodzutka :)I Ben tez bedzie pięknym przedstawicielem rasy Ahhh ;) I gratulacje !!!!! Quote
bursztynki Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 Wystawa bardzo fajna ,Ben zadebiutował w Wielkim stylu ,sędzia był nim zachwycony i chyba trzy razy pytał czy napewno w klasie szczeniąt ocena: wybitnie obiecujący,Najlepsze szczenie.Hawańczyki były śliczne rase wzieła Balbinka zPCH,ciesze sie z miłego spotkania.No i muszę się pochwalić cotoneczka z BB Saly w klasie szczeniąt też super !Gratulacje dla Wszystkich psiaków i ich właścicieli .Fotki mam średniej jakosci ,jutro wstawie. Quote
ann1gorszapolowa Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 Czyli było super! Wszyscy zadowoleni :) Gratulacje :) Quote
ann1 Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 No to moi mili sezon wystawowy 2011 możemy oficjalnie uznać za otwarty. Pierwsza wystawa w tym roku i pierwsze gratulacje. W takim razie do zobaczenia na kolejnych wystawach :lol: . Quote
Recommended Posts