Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Gdańsk 16.01.2011
I Karnawałowa - Zimowa Krajowa Wystawa Psów Rasowych
organizuje ZKwP Gdynia
miejsce : Międzynarodowe Targi Gdańskie - Gdańsk Beniowskiego 5

Planowana Obsada :
Gr 1 - Andrzej Kaźmierski
Gr 2 - Jerzy Prywiński, Viva Maria Soleckyj - Szpunar, Andrzej Szutkiewicz
Gr 3 - Magdalena Kozłowska, Aleksandra Sękowska-Miros
Gr 4 - Andrzej Brabletz
Gr 5 - Elżbieta Augustyniak
Gr 6 i 7 - Leszek Siejkowski
Gr 8 - Maciej Kozber, Elżbieta Sobieszczańska
Gr 9 - Zofia Konderla, Jerzy Olszewski
Gr 10 - Janina Staniszewska - Borkowska

wiem ze jeszcze daleko do nowego roku .Ale kto sie wybiera ???my na 100% bedziemy :D

Posted

Jestem pewna, że jeszcze się spotkamy i to nie raz. Nie wiem czy nam się uda bo to okres bilansowy a ja pracuję w finansach.
Ale mam nadzieję, że może jednak.

• 3 months later...
Posted

My będziemy z Donną. Nie liczymy na nic ponieważ jak już pisałam, Primadonna nie cierpi wystaw i potwornie się stresuje.
Chyba po prostu zrobimy jej hodowlankę i na tym zakończy się jej kariera wystawowa. Szkoda, bo jest naprawdę fajną suczką, bardzo proporcjonalną i o niezłym włosie ale nie chcę jej męczyć. Może za jakiś czas się jej odmieni.

Posted

A ja jednak miałam być znalazłam transport ...
no ale nie było nam dane być bo ....
Zgłaszałam psa Wczoraj o 19:30 i dostałam e-mail przepraszamy zgłoszenie nie zostało przyjęte :(

Posted

zgłoszenia były do 31.12, później przedłużono do 4.01 więc już było po terminie
może spróbuj zadzwonić do związku i zapytaj czy zgodzą się przyjąć jeszcze jednego pieska

Posted

Havany napisał(a):
zgłoszenia były do 31.12, później przedłużono do 4.01 więc już było po terminie
może spróbuj zadzwonić do związku i zapytaj czy zgodzą się przyjąć jeszcze jednego pieska

Ja pedra zgłaszałam poprawnie czyli z czasem4 stycznia 2011 r godzina 19:30
Trudno...
Mi najbardziej to na Rzeszowie i Opolu zależy :D

• 2 weeks later...
Posted

ann1gorszapolowa napisał(a):
Co taka cisza? Piszcie jak było??

ja wiem tylko ze Balbinka z Przemąznej Chetki Oc.Dos.złoto NDSwR
Primadonna Bohemia Vampirelli oc Doskonała złoto nie wiem czy Cwc
No i Benuś Białe Bursztynki Najpiękniejsze Szczenie
Tez czekam na szczegółowe wieści :)

Posted

Ja też nie znam wyników finałowych bo po sędziowaniu Donny bardzo szybko pojechaliśmy. Donna - ocena doskonała, złoto ale bez CWC - i tak jesteśmy bardzo zadowoleni, jak już pisałam Donna ma problemy z chodzeniem po ringu a już na halówkach to szkoda gadać.
Muszę jednak przyznać, że hawańczyki były naprawdę przepiękne na tej wystawie. Bardzo podobały mi się psy z klasy szczeniąt - Iwonko, Ben, jak mówiłam, po prostu rewelacja. Ale przyznaję, że ten drugi piesek też prześliczny.
Bardzo podobała mi się suczka z klasy baby z hodowli z Przemożnej Chętki, śliczna, świetny temperament. Myślę, że olbrzymia kariera wstawowa przed nią.
Podsumowując - wystawa bardzo fajna, dobrze zorganizowana. Też czekam na info kto wziął rasę.

Posted

Wystawa bardzo fajna ,Ben zadebiutował w Wielkim stylu ,sędzia był nim zachwycony i chyba trzy razy pytał czy napewno w klasie szczeniąt ocena: wybitnie obiecujący,Najlepsze szczenie.Hawańczyki były śliczne rase wzieła Balbinka zPCH,ciesze sie z miłego spotkania.No i muszę się pochwalić cotoneczka z BB Saly w klasie szczeniąt też super !Gratulacje dla Wszystkich psiaków i ich właścicieli .Fotki mam średniej jakosci ,jutro wstawie.

Posted

No to moi mili sezon wystawowy 2011 możemy oficjalnie uznać za otwarty.
Pierwsza wystawa w tym roku i pierwsze gratulacje.
W takim razie do zobaczenia na kolejnych wystawach :lol: .